Fedited TALKS

Fedited TALKS

Podplay

Fedited TALKS on keskusteluohjelma kansainvälisen muotimediatalon Fedited Oy LLC:n perustajien ajatuksista ja kokemuksista. Ohjelma antaa vinkkejä jokaiselle muotimaailmaan tähtäävälle, yrittäjälle tai oman suuntansa etsijälle. Hidasta muotia ja luovuutta tukevan Fedited.comin perustajat Sarianne Solio ja Emmi Kainulainen keskustelevat aiheista keskenään sekä haastatellen muita alan ammattilaisia suomeksi ja englanniksi.

Jaksot

Fedited INTERVIEWS: Lindsey Higgins

keskiviikkona 6.2.201924 min

Tässä jaksossa tutustumme Lindsey Higginsiin, innovatiivisen markkinointiyritys by Nichen perustajaan, joka luo uraa New Yorkin ja Minneapolisin välillä. Juttelemme Lindsayn tuottamasta muotitapahtumasta ja siitä, kuinka hyväntekeväisyys ja muiden brändien voimaannuttaminen on hänelle tärkeää. Kuinka Lindsey päätyi luomaan uraa New Yorkiin muodin ja markkinoinnin parissa? Mitä urasuunnitelmia hänellä on, ja mitä neuvoja hän antaa uraansa aloitteleville? Haastattelijana Emmi Kainulainen.

Empowerment: Yhteistyön voimaannuttava tuki

keskiviikkona 30.1.201923 min

Yksin vs. yhdessä: Miksi yhteistyö ja toisten tukeminen kannattaa? Mistä löytää motivaatiota ja voimaa yrittämiseen? Fedited TALKS -sarjan tässä jaksossa Sarianne ja Emmi pohtivat asioita, jotka voimaannuttavat työelämässä ja arjessa.

Fedited INTERVIEWS: Model scout Elina Hyvölä

keskiviikkona 23.1.201914 min

Fedited INTERVIEWS -haastattelussa model scout Elina Hyvölä. Muoti kiinnostaa monia, mutta kuinka alalle ylipäätään pääsee? Yhdessä maailman suurimmassa mallitoimistossa Pariisissa ja ympäri maailmaa työskentelevä Elina Hyvölä kertoo omasta urapolustaan ja jakaa vinkkejä, kuinka päästä ja edetä alalla. Haluatko sinä työskennellä muodin parissa? Elinaa haastattelee Sarianne Solio.

Wanna Work in Fashion: Urapolku muotialalle?

keskiviikkona 16.1.201940 min

Kuinka päästä unelma-ammattiin? Emmi ja Sarianne kertovat omista urapoluistaan Milanon malliajoilta muotifirmojen harjottelujen ja toiminimien kautta Fedited osakeyhtiön perustajiksi.

Fedited INTERVIEWS: Wear Népra

keskiviikkona 9.1.201916 min

Strategiointi, vastuullisuus, yhteistyö - näistä syntyy Suomen upein urheiluvaatebrändi, Népra! Anna-Mari Niutasen ja Essi Enqvistin perustama yritys porskuttaa vuodesta toiseen vahvana vallaten ihmisten vaatekaappeja vastuullisemmilla tuotteilla. Mitä strategiatyökaluja tytöt käyttävät yrityksensä pyörittämisessä? Minkä puutteen takia Népra alunperin syntyi? Kuuntele megamind "Aman" haastattelu Fedited INTERVIEWS jaksossa!

You One Hot Piece of Megamind: Strategian ja suunnitelman tärkeys

keskiviikkona 2.1.201929 min

Ulkonäkö vs. luonne ja älykkyys: Kuinka brändi-imago rakennetaan oikein? Onko henkilöbrändin luominen tärkeää? Kuinka jo kasvatuksessa voisi ottaa brändäämisen huomioon?

Fedited INTERVIEWS: Aamukahvilla blogin Henriikka Simojoki

lauantaina 29.12.201815 min

Suosittu lifestyle-bloggaaja ja eräopasopiskelija Henriikka Simojoki on kertomassa Sariannelle ekologisista arvoistaan somevaikuttajana. Mikä on syynä hänen vuoden kestävään lentolakkoon? Mitkä ovat Henriikan terveiset kuluttajille? Ja kuuntele, mikä postaus aiheutti vuosia sitten ison haloon Henriikan blogissa?

Fedited INTERVIEWS: Outi Korpilaakso, Lovia

keskiviikkona 26.12.201817 min

Paljon positiivista mediahuomiota saanut suomalainen brändi Lovia tekee designinsa täysin ekologisesti. Perustajan Outin burnoutin kautta alkunsa saanut yritys toimii suunnannäyttäjänä myös tutkimuspuolella. Mikä on valmistajien vastuu muotiteollisuudessa? Mitä tarkoittaa tuotteen DNA? Mitkä ovat Outin terveiset vaikuttajille ja kuluttajille etenkin näin joulun alla? Mikä on Outin ja Lovian suurin unelma?

Money, money, money: Mikä on kuluttajien ja vaikuttajien vastuu?

keskiviikkona 19.12.201822 min

Fedited TALKSissa Sarianne ja Emmi pohtivat, miksi kuluttamisesta on tullut yhteiskuntaa pyörittävä voima? Ymmärtävätkö kuluttajat vastuunsa ja toimiensa ympäristöä tuhoavan vaikutuksen? Miksi panostaa aitoon designiin ja vastuulliseen lähituotantoon halvan pikamuodin sijaan?

Fedited INTERVIEWS: Krista Lanning

keskiviikkona 12.12.201820 min

Fedited INTERVIEWS -jaksossa haastattelussa on New Yorkiin rakkauden perässä muuttanut, markkinoinnin ammattilainen Krista Lanning (os. Haapalainen). Millaisia haasteita Krista on kokenut kansainvälisellä uralla? Mitkä ovat suurimmat erot New Yorkin ja Helsingin työelämässä? Mitä tulevaisuudensuunnitelmia Kristalla on New Yorkissa?

Let's Get International: Miksi ja miten kansainvälistyä?

keskiviikkona 5.12.201817 min

Millaista firman pyörittäminen on Suomessa? Entä Yhdysvalloissa? Kuinka luoda kontakteja ja edetä kansainvälisellä uralla? Entä jos asut paikkakunnalla, missä et usko pystyväsi luomaan samanlaista uraa kuin muualla? Mitä, jos käytännön asiat estävät uran etenemisen?

Fedited INTERVIEWS: Jääkiekkoilija ja someammattilainen Eetu Pöysti

keskiviikkona 28.11.201814 min

Eetu Pöysti on ammattilaisurheilija ja sosiaalisen median moniosaaja. Mitä mieltä Eetu on Fake it till you make it -asenteesta ja henkilöbrändäyksen tärkeydestä omalla urallaan? Entä millaisia unelmia ja tulevaisuudensuunnitelmia Eetulla on? Kuuntele Fedited INTERVIEWS -jakso NYT!

Fake It Till You Make It: Henkilöbrändäys osana uranluontia

keskiviikkona 21.11.201823 min

Kannattaako menestyneen bisnesnaisen esittäminen uran alkuvaiheilla? Kuinka päästä eteenpäin uralla? Kuinka feikata hienot lomat minibudjetilla? Fedited TALKS -jakso keskittyy tällä viikolla Fake It Till You Make It -asenteeseen.

Fedited INTERVIEWS: Designer Riikka Ikäheimo

keskiviikkona 14.11.201820 min

Pukusuunnittelija Riikka Ikäheimon koko ura perustuu vetovoiman lakiin. Sen avulla hän on päässyt suunnittelijaksi Pariisin muotiviikoille sekä puvustamaan Hollywood-tähtiä ja Suomen kuumimpia nimiä. Miten Riikka on päässyt tähän pisteeseen yrittäjänpolullaan? Onko unelmat tehty saavutettaviksi? Miten sinä saat itsestäsi isoimman potentiaalin irti? Kuuntele podcast ja ota käyttöön vetovoiman laki!

Law Of Attraction: Miten vetovoiman laki toimii osana unelmien saavuttamista?

keskiviikkona 7.11.201822 min

Fedited TALKSissa Emmi ja Sarianne pohtivat tällä kertaa vetovoimaa. Mitä vetovoiman laki on, ja kuinka se toimii? Kuinka positiivisuus voi vaikuttaa uraan ja koko elämään?

Fedited INTERVIEWS: Tyylikonsultti Leena Sarvi

keskiviikkona 31.10.201820 min

"Kun tiedät, että sinulla on päällä hyvin istuva, parhaita puolia korostava asukokonaisuus, voit keskittyä olennaiseen, voit keskittyä loistamaan!" Suomen ehkä tyylikkäin nainen, kansainvälinen malli ja uranainen, Leena Sarvi, on kertomassa tyylistä, pukeutumisesta ja sen vaikutuksesta elämään ja itsetuntoon. Mitä tyylikonsultti tekee? Millainen on hyvä vaatekaapin sisältö? Millainen on Leenan menestyksekäs ura ollut tähän asti? Kuuntele roolimallimme haastattelu Fedited INTERVIEWS -jaksossa!

It All Begins With Style: Miten luot tyylin, joka vaikuttaa myös urakehitykseesi?

keskiviikkona 24.10.201823 min

Fedited TALKS -jakso kertoo tyylin voimasta. Kuinka löytää oma tyylinsä ja hyödyntää sitä työelämässä. Kuinka tyyli voi vaikuttaa vakuuttavuuteen uralla? Entä itsevarmuuteen?

Perustajat: Keitä ovat Emmi ja Sarianne?

keskiviikkona 17.10.201829 min

Fedited TALKS -sarjan toisessa jaksossa kerrotaan Fedited Oy:n perustajien eli meidän, Emmi Kainulaisen ja Sarianne Solion, taustoista. Kerromme, mikä johdatti meidät muotialalle ja kuinka päädyimme perustamaan yhteisen yrityksen.

Mikä on Fedited Oy?

keskiviikkona 10.10.201818 min

Fedited TALKS -sarjan ensimmäinen osa kertoo muotimediatalo Fedited Oy:stä ja sen ideologiasta. Jaksossa keskustellaan muun muassa siitä, mitä "fedited" tarkoittaa, mitä olemme tehneet ensimmäisen vuoden aikana, kuinka tytäryhtiön perustaminen Yhdysvaltoihin sujuu sekä mitä tulevaisuudensuunnitelmia meillä on.