GRL GANG

GRL GANG

RadioPlay Suomi

Mimmienergiaa täynnä olevassa GRL GANG -podcastissä Rosanna Kulju käy läpi elämän merkityksellisiä asioita aina ajankohtaisten vieraiden kanssa. Tämä on podcast, joka naurattaa, koskettaa ja inspiroi. Tervetuloa mukaan Suomen kovimpaan mimmijengiin!

Jaksot

Ystävän paljastukset

maanantaina 14.9.36 min

Millainen mies Rosannalla pitäisi olla? Milloin Rosannaa on saanut hävetä? Nyt kuuntelijoiden kysymyksiin vastaa Rosannan paras ystävä Saija. GRL GANG -jakso on täynnä rehellisiä vastauksia ja paljon naurua!

I'm Back!

maanantaina 7.9.30 min

Neljännen kauden ensimmäisessä GRL GANG -jaksossa otetaan katsaus kesään, syksyn uusia tuulia unohtamatta. Mitä viimeisen kolmen kuukauden aikana on ehtinyt tapahtua ja kenen kanssa? Oliko kesä sellainen, mitä Rosanna edellisen kauden päätösjaksossa lupaili?

Kuulumisia ja paljastuksia

maanantaina 18.5.31 min

Kauden päätösjaksossa Rosanna kertoo mitä kuluu, mistä haaveilee ja mitä hän odottaa tulevalta kesältä. GRL GANG -jaksossa paljastetaan myös Rosannan suunnitelmia yritykselleen. Jakso on täynnä samaistuttavaa ajatusvirtaa ja kesän fiilistelyä.

Lapsi - 5 eri tarinaa

maanantaina 11.5.39 min

Tässä GRL GANG -jaksossa Rosanna käy läpi lapsiasiaa viiden eri tarinan kautta. Yksi tarinan on Rosannan oma; lapsi, se elämän suurin haave. Muut tarinat ovat: Sara, vapaaehtoisesti lapseton, Anna, vastentahtoaan lapseton, Karoliina, äidiksi nuorena ja Iida, yksinhuoltajuus. Koskettava ja varmasti monille samaistuttava jakso.

Intohimo ja seksuaalisuus

maanantaina 4.5.49 min

GRL GANG -jaksossa Rosannan vieraana on seksuaaliterapeutti ja Puhu muru -podcastin emäntä Marja Kihlström. Tällä kertaa puhutaan intohimosta, mitä se on? Miten sitä voi ylläpitää pitkässä parisuhteessa? Entä miten lisätä haluja niin sinkkuna kuin parisuhteessa? Jaossa myös runsaasti vinkkejä niin seksielämään, seksileluihin kuin myös alapään nimeämiseen.

Kuinka löytää se oikea?

maanantaina 27.4.50 min

Tässä GRL GANG -jaksossa mukana deittailun asiantuntija ja Match by K:n omistaja Katri Gruner. Rosannalle tehdään alkukartoitus, kuunnellaan sinkkujen vaatimuslistaa ja Katri antaa myös parhaat vinkit sen elämänsä rakkauden löytämiseksi.

Naisten ja miesten hommat

maanantaina 20.4.28 min

GRL GANG -jaksossa käydään läpi Rosannan ja kuuntelijoiden mielipiteitä naisten ja miesten hommista. Vai onko nykypäivänä edes tällaisia? Kuulet myös Rosannan karanteeniajasta pohjoisessa.

Rohkeus olla röyhkeä

maanantaina 13.4.43 min

Kun Rosannan vieraaksi saapuu asennemuija Jenni Janakka, on GRL GANG -jakso täynnä rohkeutta ja röyhkeyttä! Mitkä ovat Jennin ja Rosannan vinkit rohkeuteen? Miten olla rohkeampi asioiden suhteen omassa elämässä? Miten oppisi sanomaan ei? Kun Rosanna ja Jenni pohtivat rohkeutta, ei jaksosta puutu positiivisuutta eikä naurua.

Terveysväitteet

maanantaina 6.4.51 min

Tässä GRL GANG -jaksossa ei naurulta vältytä, sillä Rosannan vieraana on suora ja rehellinen Laura Peippo. Jaksossa käydään läpi yleisempiä terveysväitteitä, kuten onko sitruunamehu terveellistä sekä voiko samaan aikaan kasvattaa lihasta ja tiputtaa rasvaprosenttia. Laura kertoo myös oman mielipiteensä ihmejuomista ja dieeteistä! Jakso on täynnä suoraa puhetta ilman kiemurtelua.

Tunnelukot ja mielen hyvinvointi

maanantaina 30.3.50 min

Nyt puhutaan mielen hyvinvoinnista. Rosannan vieraana on Elämän Akatemian Ida Nevalainen, jonka kanssa keskustellaan siitä, mitkä ovat yleisempiä tunnelukkoja, miten ne voi tunnistaa sekä millä keinoilla niitä voi käsitellä. GRL Gang -jaksossa Rosanna paljastaa myös omat tunnelukkonsa.

Somen lyhyt oppimäärä

maanantaina 23.3.46 min

Kolmannessa GRL Gang -jaksossa puhutaan somesta, sillä Rosannan vieraina on Vaikuttajamedian omistajat Monna Pursiainen ja Johanna Tolppola. Jaksossa puhutaan somesta ammattina sekä puretaan yleisimpiä someen liittyviä myyttejä kuten ovatko blogit kuolemassa ja onko sometyö helppoa rahaa.

Ekstrovertti vs. introvertti

maanantaina 16.3.48 min

Tämä GRL GANG -jakso pureutuu siihen, minkälaista on olla ekstrovertti tai introvertti. Mitä ajatuksia tai ennakkokäsityksiä nämä persoonapiirteet herättävät? Rosanna ja hänen vieraansa Eevsku pohtivat myös, mistä asioista ekstrovertti tai introvertti tunnistaa itsensä. Onko asioita, jotka voivat jopa ahdistaa näiden eri persoonallisuuksien sisällä?

Perinteinen Q&A

maanantaina 9.3.29 min

Tässä GRL GANG -jaksossa Rosanna vastaa kuuntelijoiden kysymyksiin. Tuttuun tyyliin vastaukset on äärettömän rehellisiä ja yllätyksiä tulee vastauksista varmasti. Mitkä ovat Rosannan paheet? Onko Rosanna ihastunut? Entä mikä on hänen pituutensa ja painonsa?

Ystävyys

maanantaina 10.2.49 min

Tässä GRL GANG -podcastin jaksossa vieraana on Nanna Karalahti ja yhdessä he Rosannan kanssa pohtivat ystävyyttä. Minkälaisia ystäviä mimmit itse ovat, ja mitä asioita he arvostavat ystävissä? Nanna ja Rosanna ratkovat myös kuuntelijoiden muutaman pulman, esimerkiksi saako kaverin eksään koskea ja mitä tehdä, jos itse on se osapuoli, joka aina ottaa yhteyttä. Jaksossa kuullaan myös parhaat vinkit ystävänpäivään ja mimmit pohtivat monia ystävyyteen liittyviä asioita, joihin voit varmasti samaistua.

Kuka saa kutsua itseään feministiksi?

maanantaina 3.2.50 min

Kuka saa kutsua itseään feministiksi? Mitkä ovat feminismin kulmakivet? Ajaako feminismi tasa-arvoa vai naisten asiaa? GRL GANG -podcastissa vieraana feministi-aktivisti Fatima Verwijnen keskustelemassa Rosannan kanssa aiheesta.

Mikä somessa ärsyttää?

maanantaina 27.1.45 min

Tässä GRL GANG -jaksossa Rosanna käy läpi aiheita, joista kuuntelijat ärsyyntyvät somessa. Tietysti Rosanna kertoo omansa ja ottaa kantaa kuuntelijoiden ärsyyntymisiin. Ärsyttääkö suakin valmennusohjelmien myyminen tai kaikki on täydellistä -elämä?

Puhutaan seksistä

maanantaina 20.1.45 min

Tällä kertaa Rosannan vieraana GRL GANG -jaksossa on Love Islandista tuttu Veera, jonka kanssa puhutaan seksistä. Mitkä ovat mimmien sekä kuuuntelijoiden ihanimmat sekä kamalimmat seksikokemukset? Entä noloimmat?

Love Doctor Rosanna

maanantaina 13.1.27 min

Tässä GRL GANG -jaksossa Rosanna haluaa puhua jälleen rakkaudesta. Jaksoa varten Rosanna kysyi kuuntelijoilta heidän rakkauspulmiansa, joita nyt sitten yrittää ratkoa omalla hauskalla ja mukaantempaisevalla tyylillään. Miten toimia, jos toinen ei vastaa viesteihin? Entä mitä tehdä, jos on itse valmis etenemään suhteessa, mutta toinen ei?

Seksuaalinen väkivalta

maanantaina 6.1.40 min

GRL GANG -jaksossa on todella vakava ja tärkeä aihe, nimittäin seksuaalinen väkivalta. Rosannan vieraana on tanssija ja liikunta-alan yrittäjä Saana Emilija, joka haluaa omalla kokemuksellaan tarjota tukea niille, jotka ovat joutuneet kokemaan seksuaalista kaltoinkohtelua, häirintää tai raiskauksen. Tämä jakso koskettaa varmasti jokaista.

Elämäni vuosi 2019

maanantaina 30.12.201945 min

Kulunut vuosi on ollut Rosannan vuosi monella tavalla ja tässä GRL GANG -jaksossa käydäänkin koko vuoden kohokohdat läpi. Jaksossa on tarinaa jokaisesta kuukaudesta erikseen ja niihin tapahtumiin liittyvistä tunteista. Miltä uusivuosi näyttää? Mitkä ovat Rosannan uuden vuoden lupaukset, entä tavoitteet tulevalle vuodelle?

Ehkäisy ja silakkamarkkinat

maanantaina 23.12.201953 min

Tässä GRL GANG -jaksossa puhutaan meitä kaikkia naisia koskettavasta asiasta eli ehkäisystä! Rosannan vieraana on seksuaalikasvattajaksi valmistunut, sanavalmis Bettina Gräsbacka ja yhdessä he käyvät läpi kaikkia mahdollisia eri ehkäisykeinoja. Jaksossa jaetaan myös sekä kuuntelijoiden että tyttöjen omia kokemuksia eri ehkäisyistä ja muista naisiin liittyvistä vaivoista. Jakso on täyttä asiaa, mutta täynnä naurua ja huumoria.

Uskaltaako Dubaihin enää matkustaa?

maanantaina 16.12.201943 min

GRL GANG -jaksossa puhutaan tärkeistä asioista, nimittäin kierrätyksestä ja hiilijalanjäljestämme. Vieraana jaksossa on Timo Huhtamäki, joka on markkinapaikanjohtaja Tori.fi:ssä. Timo ottaa kantaa esimerkiksi vaikuttajien kaupallisiin yhteistöihin, joilla myydään lisää pikamuotia. Rosanna ja Timo miettivät myös yhdessä, onko käytetty lahja huonompi lahja? Mitä jokainen meistä voisi tehdä paremmin kierrätyksen suhteen?

Q & A

maanantaina 9.12.201930 min

Toinen GRL GANG -kausi starttaa Rosannan Q & A -jaksolla eli luvassa kuulijakysymyksiä ja Rosannan vastauksia. Jaksossa on 20 kuuntelijakysymystä eri aihepiireistä: onko päässyt yli eksästä, mitä katuu elämässä, millainen on unelmamies ja miten usein masturboi. Kuuntele rehelliset vastaukset kysymyksiinne!

Take no shit

maanantaina 18.11.201936 min

Tässä GRL GANG -jaksossa Rosanna ottaa kantaa moneen paskamyrskyyn, johon hän on joutunut keskustelupalstoilla ja mediassa. Henkinen väsymys painaa pitkän syksyn jälkeen, joten tämän kauden viimeisestä jaksosta tuli todella suora ja rehellinen. Miten olla ottamatta paskaa ihmisiltä ja miten sanoa EI? Näihin tietysti Rosannan omat vinkit ja perustelut.

Epäsuositut mielipiteet

maanantaina 11.11.201941 min

Tässä GRL GANG -jaksossa Rosanna kertoo mimmijengin epäsuosittuja mielipiteitä sekä omansa. Mielipiteitä on laidasta laitaan. Osa on sellaisia, joille voi nauraa ja osa sellaisia, jotka ovat todella isoja kysymyksiä, joihin on hankala ottaa kantaa lyhyesti. Tämä jakso kannattaa kuunnella huumorilla!

Elämäni työpaikat

maanantaina 4.11.201952 min

Tässä GRL GANG -jaksossa vieraana on ihastuttava Shirly Karvinen. Rosanna ja Shirly juttelevat elämänsä työpaikoista sekä lapsuuden unelma-ammateista - kumpi halusi laulajaksi ja kumpi siivoojaksi? Missä menee julkisen työn yksityisyyden raja, ja onko julkinen parisuhde hyvä idea? Lopussa puhutaan myös rahasta yleisellä tasolla sekä tulevasta kateellisten päivästä. Jakso on täynnä naurua ja hyviä keskusteluita.

Ihana kamala rakkaus

maanantaina 28.10.201938 min

Koska Rosanna useasti puhuu vaaleanpunaisesta hattaramaailmasta, joka on täynnä onnea ja toivoa, niin nyt on vakavamman asian aika. Tässä jaksossa Rosanna kertoo kuuntelijoiden suhteista, joissa on ollut sekä henkistä että fyysistä väkivaltaa, puolison menettämisestä ja siitä, miten edetä suuren surun jälkeen. Seitsemän eri tarinaa, joiden on tarkoitus voimaannuttaa ja rohkaista sinua, etenkin jos olet huonossa tilanteessa nyt.

Tavoitteena tehokas ja stressitön elämä

maanantaina 21.10.201941 min

GRL GANG -jaksossa Rosannan vieraana on uravalmentaja Laura, joka antaa hyviä vinkkejä siihen, miten järjestää oma arki mahdollisimman stressittömäksi ja tehokkaaksi. Onko menestynyt ihminen aina kiireinen? Entä onko paksu lompakko yhtä kuin menestyminen? Mitä hyötyä on uravalmentajasta, ja miten saa kaiken oman potentiaalin käyttöön? Entä minkälaisissa tilanteissa olemme stressaantuneita ja ennen kaikkea, mikä niihin hetkiin auttaa ja mikä ihme on 15 minuutin pakotustila?

Pahimmat Tinder-kokemukset

maanantaina 14.10.201940 min

Tässä GRL GANG -jaksossa Rosanna kertoo, millaisen kumppanin haluaa itselleen. Mitkä ovat ne sisäiset tekijät? Entä ulkoiset? Rosanna jakaa myös kuuntelijoiden kriteerit kumppanille. Jaksossa käydään läpi älyttömiä Tinder-stooreja - niitä hyviä sekä vähän huonompiakin. Rosanna lupaa käydä neljillä treffeillä ennen joulua ja haastaa jokaisen sinkkumimmin tekemään saman.

Puhutaan rahasta

maanantaina 7.10.201944 min

Mimmit sijoittaa valloittaa studion ja tässä GRL GANG -jaksossa onkin Girlpoweria isolla Gllä. Puhutaan sijoittamisesta - mistä kannattaa aloittaa, miten ja kuinka paljon pitää sijoittaa kuukausittain? Entä missä kannattaa säästää? Entä jos sulla on velkaa? Miten lähteä purkamaan velkakierrettä, ja mikä on maailman siistein laina? Jakso on täynnä hyviä vinkkejä sun omaan talouteen!

Minkälainen persoona olet?

maanantaina 30.9.201941 min

Tässä GRL GANG -jaksossa on vieraana Rosannan ystävä Sonja. Mimmit tekevät yhdessä 16 persoonaa -testin ja pohtivat ääneen kiperiä kysymyksiä sekä sitä, miten niihin pitäisi vastata. Vastaukset eivät kuitenkaan ole sitä mitä ’kuuluu’ vaan brutaalin rehellisiä ja pääsetkin syvemmin tutustumaan sekä Rosannaan että Sonjaan. Voit tehdä testin samaan aikaan tai oman bestiksen kanssa tästä linkistä: https://www.16personalities.com/fi. Millainen persoona olet?

Unelmoidaan tulevaisuudesta

maanantaina 23.9.201936 min

"Minä, talo, jossa isot ikkunat ja mieheni harmaahapsu." Näin Rosanna kuvailee omia tulevaisuuden haaveitaan! Sukella sinäkin mukaan tähän ihanaan unelmointihetkeen ja saat varmasti ison kasan inspiraatiota! Haaveilun lisäksi Rosanna jakaa omat sekä podcastin oman mimmijengin eli teidän kuuntelijoiden vinkit unelmien toteuttamiseen. Jaksossa alussa koskettava tarina Rosannan koiran viimeisestä matkasta. Jakso onkin omistettu Theolle.

GRLGANG - kauneusleikkaukset ja itsetunto

maanantaina 16.9.201933 min

Tässä GRL GANG -jaksossa Rosanna kertoo yksityiskohtaisesti oman rintojensuurennustarinansa sekä kaikki toimenpiteet mitä hänelle on tehty ja mitä hän ylläpitää kuukausittain. Mitä mieltä Rosanna on huulitäytteistä, ja mitä kaikkea on riskinä, kun laitat huuliin täytettä? Mitä kauneusleikkauksia Rosanna vielä tekisi, ja mitkä on vinkit hyvään itsetuntoon? Rosanna kertoo myös, miten toimenpiteisiin voi sokaistua ja mikä hänen oma mokansa on ollut toimenpiteiden suhteen.

Tätä kaikkea on GRL GANG!

maanantaina 9.9.201931 min

GRL GANG -podcastin ensimmäisessä jaksossa paljastan, mitä kaikkea tämä podcast tulee pitämään sisällään. Jutellaan myös aiheesta, joka koskettaa meitä mimmejä useasti, vaikka ei haluttais. Nimittäin kateus naisten välillä! Kerron omia kokemuksiani kateudesta ja otan esiin myös teidän pulmia asian suhteen, joita kommentoin ’what would rosanna do’ -tyylisesti. Lopussa jaan omat vinkit kateutta vastaan. Tervetuloa mimmijengiin!