Iso kolmonen

Iso kolmonen

Podplay

Iso kolmonen on potra podcast, joka tarjoaa kehopositiivisen näkökulman elämän erilaisiin puheenaiheisiin. Kyllästyttääkö laihdutuskuurit? Onko kaapissasi sipsiraitaverkkarit? Miltä tuntuu olla läski yhteiskunnassa, duunissa tai deittaillessa? Vastauksia kysymyksiin etsivät kolmekymppiset läskit Laura, Marjukka ja Tuomas. Matkan varrella rapatessa roiskuu, ja tieteelliset pohdinnat ja tarkat lähdeviitteet jäävät naurunremakoiden jalkoihin. KUVA: Venla Vaattovaara

Jaksot

Läski ja juhlat

sunnuntaina 22.12.201953 min

Iso kolmonen -podcastin viimeisessä jaksossa Laura, Tuomas ja Marjukka puhuvat juhlista. Miten läski pärjää juhlissa, jossa istumapaikkoja on rajoitetusti, miten istua lattialla ilman, että kankuista lähtee tunto, tai millä politiikalla uskaltaa leikkaamaan kakkua. Iso kolmonen kiittää kuulijoitaan kuluneista vuosista! Vaikka uusia jaksoja ei tule hetkeen, on Iso kolmonen kuulolla. Rakastamme teitä, armaat kuulijamme <3

Läski ja toiveet

sunnuntaina 8.12.201946 min

Tällä kertaa Iso kolmonen vie sinut haaveiden maailmaan. Onko laihuus haaveiden portinvartija? Mitä tekisimme, jos lottovoitto iskisi? Tulevan vuosikymmenen aarrekarttaa piirtäessään Laura, Marjukka ja Tuomas murtavat myyttejä siitä, mistä läskin on sopiva haaveilla.

Läski ja ulkonäköpaineet

sunnuntaina 24.11.201938 min

Iso kolmonen saa vieraakseen väitöskirjatutkija ja tohtorikoulutettava Erica Åbergin, jonka kanssa puidaan ulkonäköpaineita ja ulkonäön vaikutusta niin yhteiskunnallisella tasolla kuin sosiaalisessa mediassakin. Keskustelussa aaltoilee villinä kuin somesyöte konsanaan ja peittää allensa juustonaksupuvut, karvat ja läskin rohkeuden. Tervetuloa läskien seuraan!

Läski ja personal trainer

sunnuntaina 10.11.201945 min

"Se on palveluammatti, ei arvosteluammatti”, muistuttaa jakson vieras, kun Iso kolmonen kohtaa ennakkoluulonsa liikunta-alan ammattilaisista. Henkeä pidätellen Laura, Marjukka ja Tuomas odottavat vastauksia siihen, tarvitseeko personal trainerin ohjauksessa hypätä vaa’alle ja onko laihtuminen aina harjoittelun oletettu tavoite. Jaksossa oppaana kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin maailmaan toimii bloggaaja, personal trainer ja fysioterapeutti Veli Koo.

Läski ja suorittaminen

sunnuntaina 27.10.201953 min

Iso kolmonen -podcastin Laura, Marjukka ja Tuomas kohottavat tällä viikolla verenpaineitaan keskustelemalla suorituskulttuurista. Kuulemme Peelosta ja Konkretia-Keijosta, jotka Dr. Tuomas maanittelee esiin järjen keinoin. Olemmeko me millenniaalit todella se kansanosa, joka suorittaa elämää konsolipelien tavoin?

Läski ja muoti

sunnuntaina 13.10.201946 min

Pukeutuminen on läskille kinkkinen juttu, eikä ihme: todellisuudessa valmisvaatteet eivät istu hyvin kenellekään. Iso kolmonen sukeltaa läskien muodin, kuluttamisen ja vastuullisuuden maailmaan Nerd in Plus Size -vloggaajan, Minnaleena Jaakkolan kanssa. Kuuntele jakso, niin saat tietää, miksi kaikista vaatteista ei voi tehdä kokoja xxs-xxxxxl ja miten isokokoisten vaatteiden kalliimpi hinta muodostuu.

Läski ja raskaus

sunnuntaina 29.9.201954 min

Karkeasti joka kolmas synnyttäjä on ylipainoinen, mutta miksi emme näe läskiä raskauskuvastoissa missään? Iso kolmonen kutsuu podcast-piinapenkkiinsä oman Marjukkansa ja kyselee Marjukan raskauden taipaleesta. Minkälaista on olla lihava odottaja ja minkälaisia ennakkoluuloja lihava kohtaa terveydenhoidossa raskauden aikana?

Läski ja #älämahdumuottiin

sunnuntaina 15.9.201940 min

Iso kolmonen saa vieraakseen #älämahdumuottiin-projektin voimanaiset Mirkku Merimaan ja Niina Stoltin. Vieraiden kanssa Marjukka, Laura ja Tuomas tutkivat kuvien kutsua, nakuilun nautintoa ja häpeän hyrskähdyksiä. Voiko jokainen todella onnistua kuvassa? Ja saako muottiin mahtumaton nauttia kuvattavana olemisesta? Iso kolmonen ja #älämahdumuottiin murtavat kauneusihanteiden ja kehopaineiden lisäksi myös ajatusten muotteja!

Läski ja kehopositiivisuus

sunnuntaina 1.9.201943 min

Kesälaitumilta studioon laukannut Iso kolmonen palaa kuudennen kauden ensimmäisessä jaksossa juurille ja vastaa teidän kysymyksiinne, rakkaat kuulijat. Tuomas, Marjukka ja Laura pohtivat kehopositiivisuuden syvintä olemusta niin yksilön kuin yhteiskunnankin kannalta ja tukeutuvat sellaisiin tieteellisiin lähteisiin kuin Wikipedia. Keskustelut kulkevat tuttuun tapaan pääraiteelta sivuraiteelle ja sieltä resiinaan, ja ajatustenvaihto jatkuu Ison kolmosen Instassa ja Facebookissa @isokolmonenpodcast.

Läski ja kehon kuunteleminen

sunnuntaina 26.5.201952 min

Miten kuunnella omaa kehoa stressin keskellä? Iso kolmonen -podcastin viidennen kauden viimeisessä jaksossa Tuomas, Laura ja Marjukka saavat vieraakseen Kurpitsamaha-blogia kirjoittavan Pasi Huttusen, joka kertoo triolle tapoja kuunnella ja olla avoin kehon viesteille. Oman osuutensa jaksosta saa mindfulness, äänikulhoilu ja Tampere-metodi (vai mites se nyt olikaan). Iso kolmoset toivottavat ihanaa kesää, kuullaan jälleen syksymmällä!

Läski ja taide

sunnuntaina 12.5.201950 min

Äitienpäivän kunniaksi Iso kolmonen -podcastin porukka vetää baskerit päähän ja keskustelee taiteesta. Laura osoittautuu varsinaiseksi puhelaulannan ystäväksi, kun taas Tuomas penää allienylistyslaulun perään. Marjukka sen sijaan kiihtyy suurmieselokuvatarjonnasta. Laita sinäkin monokkeli korvalle ja kuuntele tämä kultturelli jakso! Puspus!

Läski ja häiriöt

sunnuntaina 28.4.201944 min

Iso kolmonen käsittelee tällä viikolla läskin elämään liittyviä häiriöitä. Miksi mielemme vaatii meiltä laihuutta ja pakottaa suorittamaan viimeiseen asti? Jaksossa vieraana Pehmee-kollektiivin Meriam Trabelsi. Sisältövaroitus: syömishäiriöt, masennus, uupumus.

Läski ja mittarit

sunnuntaina 14.4.201935 min

Iso kolmonen kietoutuu mittanauhaan, virittää askelmittarit, kaivaa pistetaulukot esiin ja paneutuu mittareihin. Mitä me mittaamme ja miksi? Tuomas iloitsee mittareiden antamasta informaatiosta, Laura ahdistuu liiallisesta tiedosta ja Marjukkaa mittailtiin raskauden aikana enemmän kuin koskaan. Auttavatko mittarit todella vai onko paras ratkaisu kuunnella omaa kehoaan?

Läski ja politiikka

sunnuntaina 31.3.201945 min

Ison kolmosen eduskuntavaalispesiaali on täällä, kun Tuomas, Marjukka ja Laura saavat vieraakseen Vihreiden kaupunginvaltuutetun ja eduskuntavaaliehdokkaan Fatim Diarran. Iso kolmonen pui Fatun kanssa teiniangstia, kehopositiivista politiikkaa, rasismia ja vihapuhetta sekä kunnanvaltuuston erotiikka-aspektia ja sitä, onko politiikan areena yhtä seksivauta. Sisältövaroitus: jakso sisältää rasistisia kielenkäyttöä ja puhetta seksuaalisesta väkivallasta.

Läski ja laiskuus

sunnuntaina 17.3.201949 min

Laiskuus on ruumiin tyhmyyttä ja tyhmyys hengen laiskuutta. Tällä kertaa Iso kolmonen heittäytyy kauniina päivänä laiskanlinnaan, eikä vaadi itseltään mitään. Laiskuuden - kuten läskiydenkin - pelko on juurrettu meihin niin syvälle, että se saa henkisen raipan lyömään jatkuvasti vauhtia takalistoon. Mistä laiskuudessa on kyse? Ota rento asento ja antaudu kaikessa laiskuudessasi jakson vietäväksi.

Läski ja self help

sunnuntaina 3.3.201950 min

Iso kolmonen toivottaa uuden kauden tervetulleeksi self helpin saattelemana. Oma-apu, meikäjeesi, itseisavitus, eli self help on meille milleniaaleille tuttu käsite. Self helpin taustalla on agendoja, jotka saattavat saada jopa kulttimaisia piirteita! Sukella Iso kolmosen kanssa self helpin syvään päähän, lähde mukaan leikkimään mitä eriskummallisempien meikäjeesien kustannuksella ja tutustu taivaiden Tony Hawkiin! Ihanaa kun kuuntelet, puspus!

Läski ja elämänmuutos

lauantaina 2.3.201958 min

Iso kolmonen eli Marjukka, Tuomas ja Laura keskustelevat elämänmuutoksesta. Nopea googlettaminen osoittaa, että kun pohditaan elämänmuutosta, ajatellaan usein laihduttamista. Iso kolmonen kyseenalaistaa, miksi elämänmuutos on mielessämme sama asia kuin ulkoinen muutos. Listaamme elämämme aikana tehtyjä elämänmuutoksia ja pureudumme siihen, mikä on elämänmuutokseen ajava voima. Kerromme myös mikä yhdistää laihdutussovelluksia ja kultteja. Niin ja Lauran toteemieläin paljastetaan.

Läski ja valta

lauantaina 2.3.201953 min

Onko lihava vallanpitäjä luotettava? Olisiko Jeesuksella ollut enemmän valtaa lihavana? Tämän viikon jaksossa tunteet kiihtyvät, kun tutustutaan erilaisiin valtoihin. Tarkastelun kohteena ovat mm. virkavalta, taivahanvalta ja itsevalta. Iso kolmonen huitelee vallattomana vallan rajoilla ja tekee katsauksen Amy Schumerin tähdittämään I feel pretty -elokuvaan. Murot muhjuuntuvat kulhoon passiivis-aggressiivisten loukkausten saattelemana ja lanseeramme jäätelöpuikkoaiheisen pelin!

Läski ja terveys

lauantaina 2.3.201954 min

Klikkiotsikko: Oletko sinäkin aina puhunut terveydestä väärin? Läskin parhaat terveysvinkit kaikille! Tämänkertaisessa jaksossa Iso kolmonen tekee sopimuksen: terveydellä saa ja pitää leikkiä. Tai ainakin tarkastella terveyttä ja hyvinvointia kokonaisvaltaisesti ja puhua muustakin kuin painoindeksistä. Sairaudenhoitoyhteiskunnassa on hyvä olla hyppäämättä Tuonelan virtaan, mutta vähän voi syyttää kaveria läskeistään.

Läski ja transformaatio - vieraana Timja

lauantaina 2.3.201964 min

Miltä tuntuu kun kehossa on ristiriita? Ihana Timja tuli keskustelemaan Iso kolmonen -jengin kanssa transprosessin herättämistä ajatuksista. Pitkä ja polveileva keskustelu käsittelee muun muassa transprosessissa ilmenevää läskifobiaa ja kiepauttaa kauneuden vaatimuksen kautta nyhtökaurahyllyille. Mikäli sukupuolen moninaisuus ja transsukupuolisuus herättää kysymyksiä, suosittelemme tutustumaan transtukipisteen materiaaleihin: transtukipiste.fi/materiaali/

Läski ja onni

lauantaina 2.3.201949 min

Miten onnea mitataan ja voiko läski olla onnellinen? Iso kolmonen käy tiukkaa debattia siitä, onko kehon ja mielen onnellisuudella yhteyttä. Internetissä näkyvästi läski ja onnellinen herättää tunteita ja on antikapitalistinen teko. Vaikka vossikan ohiajo yrittääkin häiritä keskittymiskykyä, Marjukka, Tuomas ja Laura käsittelevät kehon ja mielen välistä yhteyttä ja läskin onnellisuutta omista kokemuksista käsin. Onko onnen yhtälö punainen tupa ja perunamaa?

Läski ja seksi - vieraana Susanna

lauantaina 2.3.201948 min

Seksihelteessä Iso kolmonen keskustelee kesäyössä kohtaamisesta ihanan ja suorapuheisen vieraansa Susannan kanssa. Käsittelyssä on niin ulkonäköpaineiden kuin suorituspaineiden vaikutus fyysilliseen kanssakäymiseen kuin itsekunnioituksen ja omien rajojen tuntemisen tärkeys jörnimistilanteissa. Suostuvatko läskit mihin tahansa, kuka tykkää Nick Carterista ja mikä edustaa sipulirenkaita Sexi-Raxissa?

Läski ja tulevaisuus

lauantaina 2.3.201947 min

Iso kolmonen pohtii, miltä näyttää kehopositiivisuuden tulevaisuus. Olemmeko kaikki pian robottiraajoin paranneltuja überkehoja, jotka elävät mielten maailmassa? Tekevätkö kehopositiivisuus ja teknologia meistä kehottomia vai palaammeko metsästäjä-keräilijöiksi, jolloin vahvimmat ovat taas voittajia?

Läski ja tanssikengät - vieraana Eve JaMami eli Evaleena Vuorenmaa

lauantaina 2.3.201955 min

Iso kolmonen juttelee kehopositiivisuuden keisarinnan, tanssija-koreografi Evaleena Vuorenmaan kanssa. Tämä tanssija ei olekaan mikään perinteinen ballerina, vaan sen sijaan kyseessä on dancehall-maailmasta tuttu Eve JaMami, joka on tituleerannut itseänsä nimellä Fat dancer. Eve ohjaa useita tanssiryhmiä, tanssii, toimii koreografina ja on läski.

Läski ja työ

lauantaina 2.3.201942 min

Iso kolmonen hakkaa vasaraa seinään ja puhuu työstä! Ulkonäkö vaikuttaa työmarkkinoilla, joten läski on aina altavastaajan asemassa nykyisten kauneusihanteiden jyllätessä. Onko läskin parasta yrittää sulautua tapettiin vai alkaa huulenheittäjäksi á la Jethro ja kompensoida epämiellyttävää ulkonäköään muilla avuilla? Entä miten lihavuus vaikuttaa palkkaukseen? Tällä kertaa mukana sekä täysin randomeja internet-lähteitä että validia tieteellistä tutkimusta.

Läski ja laiha - vieraana Mertta Hätinen

lauantaina 2.3.201950 min

Iso kolmonen pureutuu huumorin kautta käsitteeseen "laiha" ja keskustelee ilman kehollisia komplekseja elämäänsä viettävän ihmisen kanssa. Tuttuun tapaan hurttia huumoria sisältävän jakson vieraana on Randolfin hipat -lifestyleblogin toinen kirjoittaja, Mertta Hätinen.

Läski ja elintaso

lauantaina 2.3.201942 min

Iso kolmonen puraisee syvälle elintason juustokimpaleeseen ja pohtii nykyisiä litteitä elintasomahoja. Läskikin voi vetää luottokortin tappiin ja suihkuruskettaa (vai ruiskuruskettaa?) itsensä, mutta kannustaako halpa pullaleipä tulevaisuudessa lihavan proletariaatin barrikadeille maratoonarihallitsijoitamme vastaan? Iso kolmonen pohtii, onko hyvätuloisen velvollisuus yhteiskuntaa kohtaan pitää huolta terveydestään, ja lisäksi jaksossa selviää perimmäinen syy Lauran yrittäjyydelle.

Läski ja häpeä

lauantaina 2.3.201958 min

Iso kolmonen paneutuu häpeään ja häpeän kokemuksiin. Laura, Marjukka ja Tuomas miettivät, mikä ajaa häpeään ja voiko sen selättää. Keskustelu kimpoilee jälleen kaupan kassapieruista surumielisempiin sfääreihin, mutta lupaamme antaa neuvoja siihen, miten tulee käyttäytyä, jos on vahingossa alasti. Huom.! Jos haluat käyttää podcastiamme juoma- tai muuhun laskemiseen perustuvaan peliin, suosittelemme tässä jaksossa laskemaan erilaisia häpyalueen eufemismeja.

Läski ja mieli

lauantaina 2.3.201946 min

Jos yhtäkkiä heräisi ja ruumis olisikin läskin sijasta standardi-fab, olisiko sitä vähemmän oma itsensä? Iso kolmonen puhuu sipsit suussa siitä, miten keho ja mieli käsittävät läskiyttä. Mieli ja ruumis saavat Marjukan, Lauran ja Tuomaksen pohtimaan filosofisia kysymyksiä, analysoimaan veromarkoilla tehtyä journalismia ja ruotimaan sitä, kuinka kehon muutokset heijastuvat mieleen. Onko läski kuitenkin vain mielentila ja ajattelevatko laihat todella eri tavalla kuin me fädärit?

Läski ja lihominen

lauantaina 2.3.201944 min

Iso kolmonen sujahtaa laihduttamiseen nailonsukkahousun lailla: vaikeesti ja epämukavasti. Kehopositiivisena aikakautena on entistä tärkeämpää antaa muille kehonrauhaa ja armoa sekä unohtaa laihdutuspakotteet. Mutta mitäs sitten kun unohtuu se tärkein eli armo itseä kohtaan? Ja onko ylipäänsä kukaan enää laihiksella vai onko se "niin ysäriä?" Opimme myös, mikä on polykini (vrt. bikini) ja pohdimme biorytmejä (huom. eivät ole joukkotuhoaseita, vaikka saattavat siltä kuulostaa).

Läski ja sairaus - vieraana Lotta Aarikka

lauantaina 2.3.201957 min

Iso kolmonen keskustelee tällä kertaa kirjoittaja, tutkija, yhteiskuntavaikuttaja ja yleisesti vaan tosi hyvän muijan Lotta Aarikan kanssa. Lotan elämään on viime vuosien ajan vaikuttanut kilpirauhasen vajaatoiminta, joka on muuttanut Lotan kehonkuvaa. Läski nähdään yhteiskuntamme heikkoutena, sekä taakkana, jonka veronmaksajat joutuvat kantamaan. Iso kolmonen räjäyttää laihdutuskulttuurin ja kyseenalaistaa läskeistä tehdyt oletukset.

Läski ja rohkeus - vieraana Tytti Shemeikka

lauantaina 2.3.201953 min

Läskit baarissa omaan läskikoppiinsa, jonne ei saa viedä juomia, ainoastaan vettyneitä Marie-keksejä! Iso kolmonen saa ensimmäiseksi vieraakseen ikinä ihanan ja inspiroivna Tytti Shemeikan, joka valottaa Tuomakselle, Marjukalle ja Lauralle omaa läskihistoriaansa ja kokemuksiaan niin terveydenhuollosta, burleskista kuin nettikeskusteluistakin.

Läski ja huumori

lauantaina 2.3.201952 min

Kaksi läskiä ylitti tien ja toinen kaatui. Mielikuvat pyylevistä ihmisistä jokapäiväisissä toilailuissa saa nauramaan ja läskivitsit ovat vähintään yhtä tiukassa kuin trikoopöksyt pullerolla. Kuka saa kertoa läskivitsin ja kuka saa nauraa? Saako läski vitsailla itsestään vai onko myös itseironia jätettävä kotiin piiloon mummokalsareiden viereen? Iso kolmonen ratkoo läskihuumorin mysteerejä ja Tuomas, Marjukka ja Laura kertovat surkuhupaisimpia lihavuusmuistojaan.

Läski ja seurustelu

lauantaina 2.3.201959 min

Läski ja seurustelu - siinä vasta pulma! Tai ainakin paljon puhetta herättävä Iso kolmonen -keskustelunaihe. Tällä kertaa pääset kanssamme deittailunörtin neuvonantajaksi, kiehahtamaan ihmismarkkinoiden äärellä ja luomaan unelmien profiilia Tenderiin (juu, Tenderiin).

Läski ja laihdutustuotteet

lauantaina 2.3.201964 min

Tällä kertaa Iso kolmonen, eli Laura, Tuomas ja Marjukka keskustelevat laihdutustuotteista. Tutustu kanssamme Varvuksiin ja mieti miltä sininen perunamuusi voisi maistua. Tapaat myös totuuksia laukovan Kuponkiuutispossun sekä pohdit kuinka saunateltassa voisi hikoilla. Ostos-TV:ssä ja internetissä myytävät laihdutustuotteet ovat miljardibisnes ja mietimme tällä viikolla miksi me haksahdamme niihin aina uudelleen (Marjukka tosin useammin kuin muut).

Läski ja historia

lauantaina 2.3.201951 min

Iso kolmonen paneutuu kauneusihanteiden ja läskin historiaan!

Läski ja Hal ja iso rakkaus

lauantaina 2.3.201941 min

Spoiler alert! Älä katso elokuvaa Hal ja iso rakkaus - Iso kolmonen teki sen ja kutsuu teidät surumieliseen äänimaisemaan, jossa yritetään analysoida 2000-luvun alun epäonnistunutta yritystä tehdä ajatuksellista komediaa.

Läski ja alastomuus

lauantaina 2.3.201947 min

Iso kolmonen paljaampana ja isompana kuin koskaan! Tällä kertaa Iso kolmonen pohtii alastomuutta ja seksiä - ja tietty janssoninkiusausta ja kivihautaa Halti-tunturilla. Häpeä, luottamus ja alastomuus ovat tiiviisti yhteen kietoutunut paketti, jota Tuomas, Marjukka ja Laura yrittävät jäsentää omien kokemustensa kautta. Läski ja alastomuus, uhka vai mahdollisuus?

Läski ja ruoka

lauantaina 2.3.201952 min

Iso kolmonen rakastaa ruokaa, mutta suhteemme siihen ei ole helppo. Ruoka tarjoaa lohtua mielipahaan, yhdistää meidät läheisiin ihmisiin ja nostaa mieleen muistoja, hyvässä ja pahassa. Tuomas, Marjukka ja Laura kertovat lempiruoistaan, salasyömingeistä ja toivovat ruokarauhaa.

Läski ja läskistä puhuminen

lauantaina 2.3.201944 min

Pullero, ihraperse, möhömaha, pläski, fädäri, sotanorsu, tankkeri. Vaikka läski ei olisi rakas, on sillä monta nimeä. Iltalehdet puivat julkkisten lihomisia ja laihtumisia, televisiosta tuuttaa jos minkämoista superduperdieettiä ja laihduttajat ovat modernin yhteiskunnan sankareita. Iso kolmonen käsittelee tällä kertaa sitä, miten lihavuudesta puhutaan ja miten me itse siitä puhumme.

Läski ja laihdutuskuurit

lauantaina 2.3.201956 min

Maistuisiko kananmuna ja valkoviini, entäpä kaalikeitto - viikon ajan joka päivä? Terveyslehdet tursuavat erilaisia laihdutuskuureja vuoden ympäri: milloin pitää päästä rantakuntoon, milloin karistaa joulukilot pois. Ympärillämme olevat kauneusihanteet ajavat meitä lihavia tekemään laihduttamisen eteen välillä aivan järjettömiäkin päätöksiä, joista harva on kauaskantoinen. Iso kolmonen pureutuu tässä jaksossa laihduttamiseen, sekopäisiin ruokavalioihin ja kananmuniin ja valkoviiniin.

Läski ja ihanteet

lauantaina 2.3.201946 min

Teini-iässä poikabändit tekivät vaikutuksen, nykyään ihailee jotain sellaista, mitä itsellään ei ole. Ulkoa ja sisältä kumpuavat ihanteet voivat aiheuttaa paineita, joita vastaan keksitään erilaisia lyömäaseita. Tässä jaksossa Iso kolmonen pureutuu ihailuun, ihanteisiin ja ihastuksiin.

Läski ja vaatteet

lauantaina 2.3.201956 min

Oli kavereilla kaikilla jamekset, mutta minä ostin ne mihin mahduin. Vaatteet kuvastavat sitä, keitä me olemme, mistä me pidämme, keitä me ihailemme. Vaatteiden avulla pyritään sulautumaan osaksi ympäröivää maisemaa yhtä lailla kuin tulemaan näkyväksi. Tämän viikon Iso kolmonen -podcastissa Tuomas, Marjukka ja Laura puhuvat pukimista, pukukopeista ja painosta.

Läski ja liikunta

lauantaina 2.3.201951 min

Iso kolmonen aloittaa podcast-uransa, kun työtamma ja Usain Bolt lähtevät kilpasille, matkaavat koululiikuntamuistoihin ja uhoavat punanaamaselfieillä. Podcastissa keskustelemme kehopositiivisuudesta omista lähtökohdistamme käsin hurtilla huumorilla höystettynä. Emme lupaa vastauksia mihinkään - jos kysymyksiä kuitenkin herää, laita viestiä instassa!