Käännekohdat

Käännekohdat

Podplay

Teemme Päivittäin tuhansia päätöksiä ja valintoja, tietoisesti tai tiedostamatta, jotka vaikuttavat elämiimme. Niitä voidaan ajatella tietynlaisina käännekohtina ja tehdyt valinnat lopulta ovat kuljettaneet meidät siihen pisteeseen missä tällä hetkellä olemme. Ne myös määrittävät meidät juuri sellaisena kuin olemme ja siksi ne muodostavat sen tarinan, minkä ansaitsee tulla kerrotuksi ja kuulluksi. Vieraan kanssa keskustelee Juha Valvio.

Jaksot

Jenni Pääskysaari

torstaina 1.2.201843 min

Juha Valvio keskustelee Jenni Pääskysaaren kanssa tämän urasta, alkaen radion tekemisestä nykyisen aviomiehensä kanssa Kiss FM:n aamutiimissä. Kaikki ei ole aina mennyt suunnitelmien mukaan, mutta uskaltaminen on kantanut pitkälle ja monenlaisiin töihin. Rento bosslady kertoo elämästään nauraen.

Markus Selin

keskiviikkona 10.1.201831 min

Markus Selin on yksi Suomen elokuvateollisuuden dinosauruksista, jonka vaikutusta suomalaisen elokuvan menestykseen ei voi kyseenalaistaa. Miten tämä uravalinta sai alkusysäyksensä? Juha Valvio ja Markus Selin keskustelevat myös Mannerheim-elokuvasta, joka ei koskaan nähnyt päivänvaloa, mitä oikeasti tapahtui?

Carla Ahonius

tiistaina 12.12.201763 min

Juha keskustelee Carla Ahoniuksen kanssa miten koulukiusaustausta on vaikuttanut tähän naiseen ja kuinka rakastava perhe on vaikuttanut selviämiseen vuosia kestäneestä kiusaamisesta. Miten manageroidaan tähtiä sydämellä? Mistä kumpuaa ymmärrys alaa kohtaan ja halu tehdä julkista työtä, olematta itse keskipisteenä.

Frederik

tiistaina 12.12.201748 min

Tahdon takoa sun markkinarakoa, Tsingis Khan, Linda Linda. Kaikki tunnistavat kappaleet, mutta kuinka moni tuntee Frederikin? Vauhdikas mies on uskaltanut elää omilla säännöillään, läpi monenlaisten vaiheiden suomalaisessa viihdemaailmassa. Millainen oli lapsuus, jota varjosti monitaituri-isän alkoholismi? Entä alkoholinkäyttö Irwinin kanssa? Junttidiskon kuningas kertoo pitkästä urastaan Juha Valviolle.