Kaikki ok?

Kaikki ok?

Yle Areena

Summerin “Kaikki ok? -podcastsarjassa 17-vuotias Milla Solaranta pohtii vieraidensa kanssa elämän suuria ja pieniä tunteita. Viisiosaisessa podcast-sarjassa mennään täysillä päin vihan, pelon, ihastumisen, uupumuksen ja häpeän tunteita.

Jaksot

Viha auttaa mua puolustautumaan

maanantaina 17.12.201825 min

"Kun työskentelee tällaisessa näkyvässä työssä, saa satavarmasti vihakommentteja. Mua on kritisoitu mun ärsyttävästä äänestä, mutta tässä mä nyt oon tekemässä podcastia! Miten voimakkaaseen vihan tunteeseen pitäisi suhtautua?"

Milla Solarannan vieraina bodyactivist Tytti Shemeikka ja Summerin juontaja Henkka Remes. Molemmat ovat kokeneet paljon vihapuhetta sosiaalisessa mediassa. Voisiko vihan tunteessa olla myös jotain positiivista?

Uuvuin yrittäessäni olla kympin tyttö

maanantaina 17.12.201815 min

"Miksi mä uuvutan itseni yrittäessäni olla kympin tyttö? Ja kun en mä oikeasti ole edes, mä vaan haluaisin olla! Ja mikä itse asiassa on uupumuksen ja väsymyksen ero?"

Milla Solarannan vieraana on tubettaja Pahalapsi eli Susanne Aalto. Susanne kertoo omasta uupumuksestaan ja meditaation merkityksestä omalle jaksamiselle.

Pelon voittamista pienin askelin

maanantaina 17.12.201821 min

"Miksi mä pelkään? Ehkä lapsuuden kokemukset vaikuttavat osaltaan mun pelkotiloihin. Miten pelkoihin pitäisi suhtautua?"

Milla Solarannan vieraina ovat Uusi päivä -sarjan Stella eli Ronja Alatalo sekä tubettaja Patuemilia eli Patricia Salonen. Vieraat antavat omat vinkkinsä pelkotiloihin. Kaikkia pelkoja ei myöskään tarvitse voittaa.

Miksi kaikki ihastuvat pahoihin poikiin?

maanantaina 17.12.201828 min

"Mua ärsyttää, kun en ole ihastunut ala-asteen jälkeen! Miksi toiset ihastuvat niin helposti ja toiset vain harvoin? Miltä ihastumisen pitäisi tuntua? Entä miten antaa toiselle pakit mahdollisimman hellästi ja kohteliaasti?"

Milla Solarannan vieraana on Summerin juontaja Daniel Hakkarainen. Daniel ja Milla pohtivat myös, mitä hyvää ja huonoa on Tinderissä.

Mua hävettää koko ajan

maanantaina 17.12.201820 min

"Miksi mua hävettää? Onks pakko kestää häpeän tunnetta? Miksi en voisi olla vaan rohkea ja olla häpeämättä? Mikä oikeastaan aiheuttaa häpeää ja miten voi elää häpeän kanssa - vai pitääkö edes?"

Milla Solarannan vieraina ovat Uusi päivä -sarjasta tuttu näyttelijä Valtteri Lehtinen sekä Summerin juontaja Alma Uimonen. Käsittelyssä yläasteella hävettävät asiat ja se, voisiko häpeästä olla myös jotain hyötyä.