Karonkkapuheita

Karonkkapuheita

Podplay

Karonkkapuheita on uusi viihteellinen ja asiapitoinen podcast, jossa elokuva- ja tv-alalla pitkään marinoituneet alan asiantuntijat Jantsu Puumalainen ja Tero Tiittanen johdattavat sinut tv-ja elokuva-alan kulisseihin jaksoittain vaihtuvien vieraiden kera. Huumorista ei tingitä, mutta kyyneliltäkään ei säästytä, kun vieraat muistelevat hetkiä uraltaan ja kertovat tämän hetken kuulumisiaan. Ohjelmassa kuullaan myös niitä tarinoita, mitä muualla ei ole vielä kerrottu! Vieraina ensimmäisellä kaudella mm. Viivi Huuska, Roope Salminen, Mikko Leppilampi, Justimus ja Hannele Lauri. Joskus myös ihmetellään, mihin entiset tv- ja elokuvatähdet ovat kadonneet ja soitellaan perään heille kysellen, että voiko TV:stä kadonnutta sinne takaisin saada? Ota popparit valmiiksi, poksauta skumppapullo auki ja starttaa viikonloppusi Karonkkapuheilla!

Seuraa Karonkkapuheita-podcastin juontajia ja vaikuta puheenaiheisiin vieraiden osalta instagramissa @jantsupuumalainen ja @terotiittanen

Jaksot

10. Outi Mäenpää

tänään71 min

Ensimmäisen kauden viimeisessä jaksossa Jantsun ja Teron vieraaksi saapuu näyttelijä Outi Mäenpää. Useita Jussi-palkintoja voittanut Mäenpää vaikuttaa improvisaatioteatteri Stella Polariksessa, mutta hän on ehtinyt tehdä urallaan paljon muutakin. Miksei häntä ole enää kuitenkaan juuri nähty valkokankaalla?

9. Avustajat

lauantaina 10.4.60 min

Kauden toiseksi viimeisessä jaksossa puhutaan elokuva- ja tv-sarja avustajista. Mikä saa tämän mystisen joukon aina uudelleen ja uudelleen catering-kärryn viereen odottelemaan, että pääsee taas kameran eteen taustoihin heilumaan. Minkälainen on hyvä avustaja? Voiko avustajasta tulla näyttelijä? Ja miten Jantsu ja Tero tapasivat pian 12 vuotta sitten? Näihin kaikkiin ja moneen muuhun kuulet vastauksen tässä jaksossa. Studiossa vieraana apulaisohjaaja Mikko Niskala sekä avustajasta näyttelijäksi ponnahtanut Miikka J. Anttila. Soitettiin myös Irmalle!

8. Dennis Nylund

lauantaina 3.4.54 min

Kuka on mies Putouksen sketsihahmokisan voittajan, Folke Rundqvistin takana? Miten voitokas sketsihahmo rakentui? Millaista on teatterikorkeakoulun pääsykokeissa? Millainen on Ätän unelmarooli? Näihin ja moneen muuhun saadaan vastaus tässä jaksossa, kun Jantsun ja Teron vieraana on näyttelijä Dennis ”Ätä” Nylund. Jakso sisältää perinteisen Jantsun fanitusosion ja Teron unelmien kesätyöpaikan paljastuksen.

7. Roope Salminen

lauantaina 27.3.67 min

Seitsemännessä jaksossa vieraana on näyttelijä, juontaja ja muusikko Roope Salminen. Jantsua ja Teroa vastapäätä istuu mies, joka on valmis puhumaan niistä vaikeimmistakin asioistaan. Anteeksi on pyydetty, mutta onko opittu? Miltä tuntuu alkoholiton elämä? Vuoteen on mahtunut myös jokeltelevaa iloa, uusia töitä ja onneksi vähän myös videopelejä.

6. Elina Knihtilä ja Miiko Toiviainen

lauantaina 20.3.57 min

Tämän kauden kuudennessa jaksossa vieraana näyttelijät Elina Knihtilä ja Miiko Toiviainen. Tero ja Jantsu keskustelevat vieraiden kanssa mystisestä Teatterikorkeakoulusta, keskustelukulttuurin muutoksesta, ja elämästä. Lisäksi selvitetään, miksi juuri nämä kaksi ovat yhdessä vieraana, mikä heitä yhdistää?

5. Missä he ovat nyt?

lauantaina 13.3.58 min

Kumpi voittaa, Pekko vai Uuno? Tässä jaksossa sukelletaan Jantsun ja Teron lapsuuden ja nuoruuden suosikkisarjoihin- ja elokuviin. Jaksossa otetaan myös selvää, mitä seuraajien ja kuuntelijoiden suosikeille kuuluu nykyään. Missä he ovat nyt?

Jantsun mielenrauha järkkyy totaalisesti, kun Tero kilauttaa hänen ikisuosikilleen Joel Hallikaiselle. Mistä kolmikko oikein jutteli, entä nähdäänkö Jokke vielä jonain päivänä televisiossa?

4. Justimus

lauantaina 6.3.65 min

Vieraana Justimusfilms. Miten Haapaveteläisistä pojista tuli Tubetähtiä, jotka ottivat myös television haltuun? Onko kina samasta tytöstä jo sovittu? Entä missä on Joose?

3. Niko Saarinen

lauantaina 27.2.60 min

Kolmannessa jaksossa vieraana Niko Saarinen. Hänet tunnetaan lukuisista reality-ohjelmista, mutta millainen on Nikon todellisuus? Keskustelun aikana sukelletaan syvälle Nikon maailmaan ja kuullaan varmasti myös sellaisia asioita mitä hänestä ei muualla ole vielä kuultu.

2. Mikko Leppilampi

lauantaina 20.2.69 min

Karonkkapuheita podcastissa @jantsupuumalainen ja @terotiittanen vieraana kaikkien rakastama Mikko Leppilampi! Pitkän uran tehnyt näyttelijä/juontaja elää elämänsä parasta aikaa ja tekee unelmiensa roolia. Mitä kaikkea Leppilammen uran varrelle on mahtunut? Vastaukset kuulet Karonkkapuheita podcastin toisessa jaksossa.

1. Viivi Huuska

lauantaina 13.2.61 min

Hei, nyt se alkaa! Kuka vitun Viivi? Monet tuntevat hänet somesta @vitunviivi:nä, moni ei tunne häntä ollenkaan, mutta kohta hänet tuntevat kaikki. Ensimmäisessä jaksossa vieraana ensimmäisen tv-sarjansa juuri ohjannut ja musiikkivideoillaan kansakunnan pasmat sekoittanut ohjaaja Viivi Huuska. Jakso saattaa sisältää vähän oinasta.