Kuinka kerron lapsille popmusiikista

Kuinka kerron lapsille popmusiikista

Yle Areena

Susanna Vainiola ja Tuuli Saksala popin kauppanaisina. He ovat, paitsi musiikkitoimittajia, myös alakouluikäisten lasten äitejä. Nyt he yrittävät tehdä tämän päivän lapsille tykö populaarimusiikin jättiläisiä Michael Jacksonista Madonnaan ja Iron Maidenista David Bowieen ja yrittävät saada heidät omasta mielestään parhaan musiikin pauloihin. Äänessä ovat Susannan ja Tuulin lisäksi joukko lapsia, jotka kussakin jaksossa kuuntelevat artistien musiikkia levyiltä ja katselevat musiikkivideoita ja kertovat niistä lahjomattoman mielipiteensä. Joka jakson lopuksi lapset kertovat minkälaisille ihmisille he kuulemaansa artistia suosittelisivat.

Jaksot

Run DMC & Public Enemy

maanantaina 9.4.201814 min

Osa 10/10. "Niillä on isot hupparit ja revityt farkut ja kaulassa valtava kultaketju, jossa on dollarinkuva ja lippis joka on silleen sivuttain. Ja sit niillä on aurinkolasit ja ne tekee niitä käsihuitomisia. Niinku wankkawankka waka wankkawankka!" Susanna Vainiola ja Tuuli Saksala popin kauppanaisina. He ovat, paitsi musiikkitoimittajia, myös alakouluikäisten lasten äitejä. Nyt he yrittävät tehdä tämän päivän lapsille tykö populaarimusiikin jättiläisiä Michael Jacksonista Madonnaan ja Iron Maidenista David Bowieen ja yrittävät saada heidät omasta mielestään parhaan musiikin pauloihin.

Kraftwerk

maanantaina 9.4.201812 min

Osa 9/10. "Robomusaa! Noi oli niinku ihmisii, mut sit kun ne liikutti vain suuta, niin ne oli niinku robotteja. Ei se ehkä ollut maailman paras robottimuotokuva, mutta kyllä ne aika hienosti näytteli." Susanna Vainiola ja Tuuli Saksala popin kauppanaisina. He ovat, paitsi musiikkitoimittajia, myös alakouluikäisten lasten äitejä. Nyt he yrittävät tehdä tämän päivän lapsille tykö populaarimusiikin jättiläisiä Michael Jacksonista Madonnaan ja Iron Maidenista David Bowieen ja yrittävät saada heidät omasta mielestään parhaan musiikin pauloihin.

Jimi Hendrix

maanantaina 9.4.201814 min

Osa 8/10. "Onks tos nyt järkee kun noi on tossa lavalla, eiks tota niinku nolota tai jotain. Mua kyl nolottais koko ikäni." Susanna Vainiola ja Tuuli Saksala popin kauppanaisina. He ovat, paitsi musiikkitoimittajia, myös alakouluikäisten lasten äitejä. Nyt he yrittävät tehdä tämän päivän lapsille tykö populaarimusiikin jättiläisiä Michael Jacksonista Madonnaan ja Iron Maidenista David Bowieen ja yrittävät saada heidät omasta mielestään parhaan musiikin pauloihin.

Björk

maanantaina 9.4.201813 min

Osa 7/10. "Pitää kyllä sanoa, että mä en oo nähnyt ikinä mitään tollasta. Siinä heräsi erilaisia ajatuksia, ahdistaviakin, mutta kyllä me halutaan nähdä lisää! Tosi kiinnostavaa…" Susanna Vainiola ja Tuuli Saksala popin kauppanaisina. He ovat, paitsi musiikkitoimittajia, myös alakouluikäisten lasten äitejä. Nyt he yrittävät tehdä tämän päivän lapsille tykö populaarimusiikin jättiläisiä Michael Jacksonista Madonnaan ja Iron Maidenista David Bowieen ja yrittävät saada heidät omasta mielestään parhaan musiikin pauloihin.

Sex Pistols

maanantaina 9.4.201812 min

Osa 6/10. "Siis tää menee liian pitkälle! Paljonko noi on vetänyt tota kaljaa?" Susanna Vainiola ja Tuuli Saksala popin kauppanaisina. He ovat, paitsi musiikkitoimittajia, myös alakouluikäisten lasten äitejä. Nyt he yrittävät tehdä tämän päivän lapsille tykö populaarimusiikin jättiläisiä Michael Jacksonista Madonnaan ja Iron Maidenista David Bowieen ja yrittävät saada heidät omasta mielestään parhaan musiikin pauloihin.

David Bowie

maanantaina 9.4.201813 min

Osa 5/10. "Tästä tulee mieleen disco. Tai juhlat! Rokkijuhlat! Tai se paikka missä ne muotityypit kävelee sellaista pitkää käytävää pitkin!" Susanna Vainiola ja Tuuli Saksala popin kauppanaisina. He ovat, paitsi musiikkitoimittajia, myös alakouluikäisten lasten äitejä. Nyt he yrittävät tehdä tämän päivän lapsille tykö populaarimusiikin jättiläisiä Michael Jacksonista Madonnaan ja Iron Maidenista David Bowieen ja yrittävät saada heidät omasta mielestään parhaan musiikin pauloihin.

Kate Bush

maanantaina 9.4.201812 min

4/10. Hertta ja Aili iloisina: "Kate Bushia vois suositella niille, jotka tykkää kuunnella kaikkee rauhallista musiikkia. Niinku vaarit tai mummit!" Susanna Vainiola ja Tuuli Saksala popin kauppanaisina. He ovat, paitsi musiikkitoimittajia, myös alakouluikäisten lasten äitejä. Nyt he yrittävät tehdä tämän päivän lapsille tykö populaarimusiikin jättiläisiä Michael Jacksonista Madonnaan ja Iron Maidenista David Bowieen ja yrittävät saada heidät omasta mielestään parhaan musiikin pauloihin.

Iron Maiden

maanantaina 9.4.201810 min

Osa 3/10. Sisu makaa sohvalla pää alaspäin: "Mun mielestä se oli aika sellainen sotainen, et en mä oikein tykännyt siitä." Reko istuu vieressä ja rummuttaa pöytään: "Mun mielestä se taas oli aika menevää, kun se kitara meni silleen trrtrrtrrtrr." Susanna Vainiola ja Tuuli Saksala popin kauppanaisina. He ovat, paitsi musiikkitoimittajia, myös alakouluikäisten lasten äitejä. Nyt he yrittävät tehdä tämän päivän lapsille tykö populaarimusiikin jättiläisiä Michael Jacksonista Madonnaan ja Iron Maidenista David Bowieen ja yrittävät saada heidät omasta mielestään parhaan musiikin pauloihin.

Madonna

maanantaina 9.4.201812 min

Osa 2/10. "Madonnaa vois suositella 8-9-vuotialle eli meille. Kun laittaa sen illalla soimaan, niin ei väsytä enää yhtään ja voi valvoa kuuteen asti aamulla. Siks just kannattaa kuunnella sitä!" Susanna Vainiola ja Tuuli Saksala popin kauppanaisina. He ovat, paitsi musiikkitoimittajia, myös alakouluikäisten lasten äitejä. Nyt he yrittävät tehdä tämän päivän lapsille tykö populaarimusiikin jättiläisiä Michael Jacksonista Madonnaan ja Iron Maidenista David Bowieen ja yrittävät saada heidät omasta mielestään parhaan musiikin pauloihin.

Michael Jackson

maanantaina 9.4.201812 min

Osa 1/10. "Niin kuin näette, niin tässä Michael Jacksonin videolla on aika paljon valoja. Se on aika kovasti katsonut valoa ja luulen, että sen on ollut vaikea laittaa silmiä kiinni, eikä se ole päässyt nukkumaan. Eli ehkä se kuoli sen takia." Susanna Vainiola ja Tuuli Saksala popin kauppanaisina. He ovat, paitsi musiikkitoimittajia, myös alakouluikäisten lasten äitejä. Nyt he yrittävät tehdä tämän päivän lapsille tykö populaarimusiikin jättiläisiä Michael Jacksonista Madonnaan ja Iron Maidenista David Bowieen ja yrittävät saada heidät omasta mielestään parhaan musiikin pauloihin.