Lärviradio

Lärviradio

Podplay

Lärviradio on radiokentän rehellisin ohjelma. Se on yllättävän lämminhenkinen, mutta samalla suorasanainen ystävä. Olemme seurassasi jokaisena paskanhajuisena kylyvöpäivänä suoraan Tyrnävältä. Kuuntelet sitten missä tahansa, olet vain potunheiton päässä valtakunnan perunamekasta ja Lärviradion studiosta. Me emme kuvittele olevamme suurempia kuin olemme. Me tiedämme sen.

Jaksot

Jakso 12 - Kaikki hyvä päättyy aikanaan

maanantaina 20.8.201811 min

Lärviradio palaa takaisin normiarkeen, mutta miksi toimituksen ovet ovat takalukossa? Jotain mystistä on ilmassa, kun SporttiUrkkaNurkasta katkeaa musiikki, Runotoiveradiossa luetaan toimitusjohtajan tiedote, ja Otto Lonkero vinguttaa yrityksen luottokorttia. Sammuttaako viimeinen lähtijä valot? SporttiUrkkaNurkan taustamusiikkina Timo Komulainen: Destroy -kappale.

Jakso 11 - Einarin ja Joonarin viimeinen kohtaaminen

maanantaina 13.8.201812 min

Lärviradion elokuisessa jaksossa Esteri Perse ennustaa kansalle kuulumiset. Personal Trainer Rainer Pärsson antaa vinkit sosiaalisessa mediassa toimimiselle. All you need is a diet beef! Einari "Pave" Nari ja Joonari Mela kohtaavat toisensa kenties viimeistä kertaa.

Jakso 10 - Tuirassa paistaa aina aurinko

maanantaina 6.8.201811 min

Lärviradion kulttuurikatsauksessa ihmetellään Pekka Lervastin kanssa Kauppisen Ilun tilan kohtaloa. Penniksen mestaruudesta kisataan dramaattisissa merkeissä Suomi-Viro klassikossa. Humalanpalveluksessa kerätään kolehti, että saadaan piikki sovitettua. Einari "Pave" Nari pakenee ulkomaille, Oulun Tuiraan, jossa paistaa aina aurinko.

Jakso 9 - Einari on paennut vankilasta

maanantaina 30.7.201811 min

Einari "Pave" Nari on paennut vankilasta ja häntä etsitään myös Lärviradion kuvauskopterilla. Urho Voittajan Menestyjät-ohjelmassa haastattelussa Suomen lyhyin pitkävedon pelaaja. Humalanpalveluksessa meidän Antti.

Jakso 8 - Karaokemestaruuskisat

maanantaina 23.7.201812 min

Einari "Pave" Nari odottelee tuomiotaan Tyrnävän lääninvankilassa. Sohovapotut kuuntelevat ja kommentoivat Lärviradion lähetystä. Spesiaalilivessä kuullaan suora lähetys karaokemestaruuskisoista, joihin on selviytynyt neljä kovaa finalistia!.

Jakso 7 - Suomi on Finaalissa!

maanantaina 16.7.201810 min

Einari "Pave" Nari on oppinut vankilan tavoille. Jani "Huuli" Halkio selostaa kirkonpolttopallon MM-kisojen finaalin suorassa lähetyksessä. Runotoiveradio palaa lomalta. Keskeytämme jälleen lähetyksen. SporttiUrkkaNurkan taustamusiikkina Timo Komulainen: Destroy-kappale.

Jakso 6 - Suora lähetys vankilasta

maanantaina 9.7.201810 min

Einari "Pave" Nari on pidätetty rikoksistaan, mutta se ei estä legendaa vetämästä suoraa lähetystä kylyvöpäivänä. "Vääryyden tieltä ojien keskelle" -ohjelmassa Hannu Heikelä ja Jussi Karpalo selvittävät yhteiskunnan ongelmia. Urho Voittaja debytoi "Menestyjät"-ohjelmassaan. Otto Lonkero on ulkohommissa.

Jakso 5 - Lärviradion tiedotustilaisuus

maanantaina 2.7.201815 min

Lärviradio elää taloudellista kulta-aikaa ja erityispitkän jakson tiedotustilaisuudessa kerrotaan tuoreesta investoinnista. Kesätoimittaja Torsti Janatuinen raportoi Kuksan kylän erikoisuudesta. Einari "Pave" Nari kohtaa voittajansa. SporttiUrkkaNurkan taustamusiikkina Timo Komulainen: Destroy-kappale.

Jakso 4 - Keskeytämme lähetyksen

maanantaina 25.6.201810 min

Einari "Pave" Nari on nyt tulipalon vuoksi koditon, mutta pappatunturi kulkee. Keskusteluohjelmassa Marco Buske menee Ihan Iholle. Ylimääräinen uutislähetys pureutuu Helsingin mielenosoituksiin.

Jakso 3 - Kesä on ihmisen parasta aikaa

maanantaina 18.6.201812 min

Einari "Pave" Nari voitti karaokekisat, mutta kuinkas sitten kävikään? Luontovartissa asiaa Festarikiimasta. Otto Lonkero selvittelee kesäisiä suhdesotkuja. SporttiUrkkaNurkan taustamusiikkina Timo Komulainen: Destroy -kappale.

Jakso 2 - Tyrnävä on Suomen kulttuuripääkaupunki

maanantaina 11.6.201811 min

Kesä kuluu ja Lärviradio kokee nuorennusleikkauksen. Pöystyän kylän kansanteatterissa nähdään SoTe-tragikomiikkaa Kuolematon Potilas -näytelmän muodossa. Runotoiveradiossa tunnelmoidaan nuotion äärellä

Jakso 1 - Tervetuloa Lärviradion pariin

maanantaina 11.6.201810 min

Lärviradion ensimmäisessä jaksossa tapaamme veteroituneen juontajan, Einari "Pave" Narin. Lähetys sisältää sporttia ja harmoniaa. SporttiUrkkaNurkan taustamusiikkina Timo Komulainen: Destroy -kappale.