Lasten sadut

Lasten sadut

RadioPlay Suomi

Lasten sadut ovat Minna Kivelän ja Paula Norosen käsikirjoittamia ja näyttelemiä äänisatuja lapsille. Tarinoissa seikkailevat muun muassa Pahismummo, Jaska ja Taikakakkakikkare, bilekissat sekä oravat Mauri ja Vesa. Minna on tullut yleisölle tutuksi mm. sarjoista Närpiäiset ja Kätevä emäntä. Paula puolestaan tunnetaan Supermarsu-kirjasarjasta ja useista tv:n huumoriohjelmista. Äänituotannosta vastaa Kim Wirtanen. Uusi jakso tiistaisin.

Jaksot

Mestarivanhemmat

tiistaina 18.8.14 min

Kahdessa kodissa on eri säännöt, mutta kummat säännöt ovat paremmat? Tästä otetaan Lasten Sadut -jaksossa selvää, kun vuorossa on kaikkien aikojen kilpailu: Mestarivanhemmat!

Vuokon ja Keken avaruusseikkailu

tiistaina 11.8.18 min

Lasten sadut -jaksossa vauvat Vuokko ja Keke siepataan avaruuteen. Mutta miten ihmeessä avaruusoliot selviävät kahden kuolaavan ja villin vauvan kanssa?

Kärpänen löytää paikkansa

tiistaina 4.8.17 min

Kärpänen yrittää löytää paikkaansa maailmassa, mutta se ei ole helppoa, kun joka paikasta ajetaan pois. Onni löytyykin yllättävästä paikasta!

Pingviinien tubetushässäkkä

tiistaina 28.7.13 min

Pingviinilapset Birjo ja Bob päättävät aloittaa tubettamisen vanhempiensa kielloista huolimatta. Kuuntele hurja tubetusseikkailu suoraan Alaskasta!

Kakkakikkare ja tappelevat sisarukset

tiistaina 21.7.16 min

Kakkakikkare tapaa rakkaat serkkunsa ja hauskat puuhat odottavat. Mutta pilaavatko riitelevät sisarukset kaiken?

Rage-Raijan raivoisa elämä

tiistaina 14.7.18 min

Raija on ihan tavallinen tyttö. Mitä tapahtuu, kun hän saa terveyskeskuksessa vaarallista raivorokotetta, eikä pysty enää hillitsemään itseään?

Totuuden torvi

tiistaina 7.7.13 min

Kaikkien lasten sankari Totuuden torvi tulee ja laittaa vanhemmat kuriin. Kuuntele tämä, jos sinuakin välillä säännöt ärsyttävät. Nyt on aika laittaa vanhemmat kuriin!

Oravaveljesten äiti kännykkäkoukussa

tiistaina 30.6.18 min

Oravaveljeksiä Mauria ja Vesaa ärsyttää äidin kännykkään tuijottaminen. He päättävät antaa äidille kunnon opetuksen!

Kakkakikkare vs Satu-Maire Kokkisota

tiistaina 23.6.12 min

Mitä tapahtuu, kun Kakkakikkare valtaa Satu-Mairen keittiön? Voiko lopputulos olla millään tavalla järkevä? Tuskin! Tätä sinä et halua kokeilla kotona.

Vauvat sekoilevat huvipuistossa

tiistaina 16.6.16 min

Vauvat Vuokko ja Keke päättävät ottaa huvipuistosta kaiken irti. Säännöistä piittaamatta, tietenkin! Lasten sadut ovat Minna Kivelän ja Paula Norosen käsikirjoittamia ja näyttelemiä äänisatuja lapsille.

Kännykkä ottaa hatkat

tiistaina 28.1.11 min

Kännykällä tulee mitta täyteen jatkuvan näpräämisen kanssa. Hän ottaa hatkat ja haluaa aloittaa uuden elämän.

Vauvat kaappaavat lentokoneen

tiistaina 21.1.16 min

Vuokko-vauva ja Keke-vauva seikkailevat lentokentällä ja päätyvät matkustajakoneen ohjaimiin.

Hemmoteltu Helena

tiistaina 14.1.12 min

Hemmoteltu Helena on saanut aina kaiken, maksoi mitä maksoi. Mutta on yksi asia, jota hänen vanhempansa eivät voi rahallakaan ostaa.

Nokkelat koirat kisailevat

tiistaina 24.12.201910 min

Koirien taitokilpailussa on kisailu äärimmillään. Kun jäätelöauto kaapataan, on pakko haudata sotaluut ja yhdistää voimat.

Joulupukki viettää joulua

tiistaina 17.12.201913 min

Joulupukki ei ole koskaan viettänyt joulua. Hän päättää kokea sen, mutta joulun juhliminen kesällä osoittautuu erittäin hankalaksi.

Kakkakikkare vs. Satu-Maire satubattle vol 2

tiistaina 10.12.20199 min

Kakkakikkare ja Satu-Maire kohtaavat taas! Nyt kilpaillaan siitä kumpi kertoo paremmin klassikkosadun Prinsessa Ruusunen.

Vauvat sekoilevat televisiossa

tiistaina 3.12.201911 min

Vauvat Vuokko ja Keke karkaavat jälleen! Tällä kertaa hulvattomat anarkistivauvat eksyvät televisiostudioon ja aloittavat oman lähetyksensä.

Kamala herra Möykky

tiistaina 26.11.201911 min

Herra Möykky on huolissaan kaikesta. Lapset kyllästyvät pahaa mieltä aiheuttavaan Möykkyyn ja nappaavat möntin kiinni.

Kauhuoravien halloween

tiistaina 19.11.201912 min

Jaskan koulussa on halloween-juhla, mutta hyvää naamiaisasua ei löydy. Apuun säntäävät tutut oravaveljekset Mauri ja Vesa.

Kakkakikkare hammaslääkärissä

tiistaina 12.11.201912 min

Kakkakikkareella on hammastarkastus. Häntä pelottaa, mutta apu löytyy yllättävältä taholta.

Vauvat karkuteillä

tiistaina 30.4.20199 min

Kaksi vauvaa päättää karata ja kokeilla aikuisten elämää. Meneekö kaupunki sekaisin ennen kuin vaipat ovat täynnä? Hulvaton satu anarkistivauvoista, jotka ottavat kauppakeskuksen haltuun.

Jaska ja surullinen mörkö

tiistaina 23.4.20198 min

Jaska löytää sänkynsä alta surullisen mörön. Kukaan ei enää pelkää mörköä, koska kaikki katsovat niin paljon kauhuelokuvia ja pelaavat pelottavia pelejä. Voiko Jaska auttaa mörköä löytämään oman mörköytensä?

Joulupukin uudet kujeet

tiistaina 16.4.20199 min

Joulupukkia harmittaa. Kaikilla muilla on hieno työ ja häntä tarvitaan vain kerran vuodessa. Joulupukki lähtee harjoittelemaan uusia ammatteja, mutta miten käy kun hän kohtaa pankkiryöstäjän.

Kakkakikkare ja valtava valhe

tiistaina 9.4.20199 min

Kakkakikkare ei halua mennä kouluun. Pieni valhe kasvaa suureksi. Mitä kummallisia seurauksia sillä voikaan olla?

Oravaveljesten koulupäivä

tiistaina 2.4.20198 min

Oravaveljekset Mauri ja Vesa saavat kutsun kouluun. Heitä jännittää ensimmäinen koulupäivä, ja mitä ihmettä pitää ottaa kouluun mukaan? Tarvitseeko oravat koulua vai koulu oravia? Ja maantiedon opettajakin on sairaana.

Päinvastoin Pihla

tiistaina 26.3.201910 min

Päinvastoin Pihla syntyy väärinpäin. Hän nauraa, kun pitäisi itkeä, istuu kun pitäisi nukkua ja puhuu mitä sattuu. Ilmassa on katastrofin aineksia, kun Suomen presidentti saapuu Pihlan koululle vieraaksi.

Kakkakikkare vs. Satu-Maire satubattle

tiistaina 19.3.20198 min

Vanha kunnon Kakkakikkare kyllästyy perinteiseen sadunkerrontaan ja päättää haastaa Satu-Mairen satubattleen. Onko Punahilkka enää koskaan entisensä?

Kissojen kotibileet

tiistaina 12.3.20198 min

Kun omistaja on poissa, kissa järjestää kotibileet! Mitä kaikkea tapahtuu kotibileissä, ja kuka korvaa särkyneet astiat?

Pahismummo ja suuri pähkinäsota

tiistaina 5.3.20197 min

Kaikkien aikojen katkeroitunein ja vihaisin pahismummo kiusaa ihmisiä heittelemällä pähkinöitä ikkunasta. Kuuntele, mitä tapahtuu, kun oravat nimeltään Mauri ja Vesa innostuvat kiukkuisen mummelin harrastuksesta.

Jaska ja Taikakakkakikkare

tiistaina 5.3.20198 min

Jaska vihaa siivoamista, mutta tällä kertaa se kannattaa. Esiin astuu nimittäin Taikakakkakikkare, jolta Jaska saa toivoa ihan mitä tahansa! Mutta mitä kannattaa toivoa? Ja kenelle?