Mika Ilmén ja taistelijat

Mika Ilmén ja taistelijat

Podplay

Mika Ilmén ja taistelijat -sarjassa Immun vieraaksi saapuu joukko kamppailu-urheilijoita ja voimailijoita. Immu on lukkopainin Euroopan mestari, brassijujutsun ja vapaaottelun Suomen mestari ja on perustanut CAGE-vapaaotteluorganisaation, GB Gym -kuntosalin sekä toiminut Fighter-lehden kustantajana. Urheilu näyttelee myös haastateltavien elämässä tärkeää osaa. Urheilun lisäksi jutellaan menestyksestä, tappioista, urasta ja parisuhteesta, mutta myös dopingista, lahjonnasta sekä lajiriidoista.

Jaksot

Edis Tatli

keskiviikkona 17.10.201820 min

Edis Tatli aikoo tehdä jotain, mitä kukaan muu suomalainen ei ole koskaan aikaisemmin tehnyt, ja tää toimintavalmis herrasmies kertoo, mitä homma vaatii ja millaisiin uhrauksiin täytyy olla valmis. Tuu messiin kuuntelee, mitä tää mies puuhaa.

Eevi Teittinen

keskiviikkona 17.10.201821 min

Meillä oli Eevi Teittisen kanssa sairaan hauskaa. Solvattiin exsää niinku asiaan kuuluu. Puhuttiin me asiaakin: UFC-hommia, treenihommia, safkahommia. Eevi kertoo myös, miten vapaaottelijapuoliso Teemu Packalén pysyy ruodussa.

Juho Haapoja

keskiviikkona 17.10.201844 min

Kun tarpeeks haluu jotain, sen voi saavuttaa. Ei tarvi olla kaikkia nykyaikasia härpäkkeitä, riittää, kun on kova tahto ja tekee helvetisti duunia. Juho Haapoja kertoo, miten homma hoidetaan.

Amin Asikainen

keskiviikkona 17.10.201831 min

Vieraana Amin Asikainen, suomalaisen nyrkkeilyn alfa ja omega. Me päästään Aminin messissä kokemaan uudestaan ne hetket, kun tehtiin nyrkkeilyn historiaa.

XL Sami

keskiviikkona 17.10.201820 min

XL Sami paljastaa, mikä on meininki ja miltä huippu-urheilun pimeä puoli näyttää. Samin kanssa jätetään vitsit vähemmälle ja puhutaan asiaa.

Anton Kuivanen

keskiviikkona 17.10.201840 min

Anton Kuivasen messissä matkustetaan Japaniin, Kiinaan, Mongoliaan, Venäjälle ja Yhdysvaltoihin, ja joka paikassa tietysti tapellaan. Anton on vapaaottelun tutkimusmatkailija, ja me päästään Antonin messissä kurkistaa tämän soturin erikoiseen matkaan.

Auvo Niiniketo

keskiviikkona 17.10.201822 min

Vieraana mun auktoriteetti, esikuva, sponsori ja ystävä eli Auvo Niiniketo. Liikuntaneuvos kertoo, miten hän on elänyt ja hengittänyt kamppailu-urheilua. Jaksossa selviää myös, millaisen imperiumin Ave on rakentanut.

Mike Sirén

keskiviikkona 17.10.201836 min

Tässä jaksossa puhutaan Mike Sirénin kanssa bodauksesta. Mä utelen bodareitten hormoonihommat, ja jakson lopussa paljastuu, kuinka mielipuolista homma huipulla voi olla.

Mira Potkonen

keskiviikkona 17.10.201824 min

Meillä asuu täällä Härmässä soturi, joka on parasta aikaa viidenkymmenen matsin voittoputkessa. Hänen vastustajansa on maailman kovimpia naisia. Tutustu mun messissä Mira Potkoseen.

Mika Sinkkonen

keskiviikkona 17.10.201826 min

Mika Sinkkonen kuskaa meidät Venäjälle M1:een ja jos joku moukka ei tiedä mikä se on, kohta tietää. Siellä missä raha liikkuu, kaikki ei aina ole ihan puhtosta. Moukari on pyöriny myrskyn silmässä jo 10 vuotta.