Mikä keissi?

Mikä keissi?

Yle Areena

Mikä keissi? No sehän selviää kuuntelemalla Yle Kioskin Aleksi Rantamaan ja Jesse Sarkkisen räävitöntä podcastia nuorten miesten maailmasta ja elämästä. Kyseessä on aito ja välillä raivokkaankin rehellinen sarja unelmista, peloista, kokemuksista ja ajatuksista. Aiheet vaihtelevat mummoista masturbaatioon. Podcast tarjoaa suoriin kysymyksiin välillä turhankin suoria vastauksia.

Jaksot

Tarinoita teiniajoilta, feat Nova

tänään52 min

Tänään on korvia kutkuttavaa materiaalia tarjolla! Aleksin ja Jessen vieraaksi saapuu storytimejen eli tarinahetkien isä, yksi Suomen suosituimmista tubettajista eli Nova. Aleksi, Jesse ja Nova keskustelevat teiniajoista ja esimerkiksi siitä, miltä tuntuu olla kleptomaani.

Ratkaistaan katsojien ongelmia!

maanantaina 23.1.35 min

Vuoden 2023 ekassa jaksossa Aleksi ja Jesse ottavat auttajan roolin ja ratkaisevat katsojien ongelmia. Kysymyksiä tulee parisuhteista, kavereista ja mielenterveydestä. Millaisia neuvoja on tänään tarjolla?

Ufotarinoita, feat Tommi Hakko

maanantaina 26.12.202243 min

Onko alienit todellisia? Onko maan ulkopuolella elämää? Tänään Jessen ja Aleksin vieraana Ufotutkijat-dokumentin ohjaaja Tommi Hakko. Tommi kertoo tarinoita, joita hän kohtasi, kun oli parin vuoden ajan ufotutkijoiden jalan jäljillä.

Tommin dokumenttisarja löytyy Yle Areenasta: https://areena.yle.fi/1-62511247.

Pyhimysten karut kohtalot

maanantaina 19.12.202239 min

Se on jälleen maanantai, ja tänään aiheena historian pyhimykset ja heidän karut kohtalonsa. Historian havinaa on havaittavissa tässä jaksossa! Jesse ja Aleksi käsittelevät nykymaailmaa ja entisaikaa. Onko ihmiskunta sivistynyt vai ei?

Kun minä olin nuori, niin… feat Matti Riitakorpi

maanantaina 12.12.202248 min

Tänään Jesse ja Aleksi saavat vieraakseen Yleisradion yleisnörtin Matti Riitakorven. Matti tietää kaiken peleistä, leffoista ja sarjoista. Pojat jauhavat näistä aiheista ja samalla muistellaan wanhoja hywiä aikoja eli lapsuutta ja nuoruutta. Oliko kaikki ennen paremmin vai onko se vaan vanhojen ihmisten hölinää? Se selviää tässä jaksossa.

Mikä on mies? feat Sami-Petteri Asikainen

maanantaina 5.12.202243 min

Studioon saapuu vieraaksi Sami-Petteri, joka painaa muun muassa psykiatrisen sairaanhoitajan hommia. Hänen kanssaan pojat painavat nenää siihen, mitä tarkoittaa olla mies. Voiko joku olla enemmän mies kuin joku toinen? Mitä jos joudut huoneeseen, jossa kaikki muut näyttävät Chrish Hemsworthilta? Entä mitkä ovat Aleksin ja Jessen suurimmat ulkonäköön liittyvät epävarmuudet?

Suuri alkoholikeskustelu, feat Katri Ylinen

maanantaina 28.11.202252 min

Alkoholi on niin juurtunut suomalaiseen kulttuuriin, että monelle siitä saattaa kehkeytyä ongelma – ihan jopa huomaamatta. Jaksossa on vieraana entiseksi kärkiryyppääjäksi tituleerattu Katri Ylinen, jonka kanssa pojat käyvät kivuliaan rehellistä keskustelua alkoholisuhteestaan, ja kaikesta siitä, mihin se suhde on johtanut.

Rantamaa & Libiso – Retkikunta Jäämerelle nyt Yle Areenassa: https://areena.yle.fi/1-61701142

Ihan kaikki uhkapelaamisesta

maanantaina 21.11.202240 min

Tiesitkö, että suomalaiset häviävät miljoonia euroja uhkapeleihin joka ikinen vuosi? Jaksossa käsitellään uhkapelaamista ja siitä aiheutuvia haittoja, sekä sitä kuinka uhkapeliriippuvuus voi tuhota elämän. Jesse ja Aleksi jakavat myös omia tarinoitaan uhkapelien maailmasta.

Salatut elämät ja missikiertue, feat Gogi

maanantaina 14.11.202247 min

Aleksin ja Jessen vieraaksi saapuu Yle Kioskin oma Gogi eli Constantinos Mavromichalis! Gogi laukoo kovia totuuksia elämästä ja opettaa Aleksille ja Jesselle posin kautta -pelin. Miten Gogi sai nimen Max? Entä miten Salkkarit liittyy Gogin elämään? Mitä tapahtui missikiertueella? Hyppää messiin ja kuuntele poikien tarinoita!

Uskomattomat vankilapaot

maanantaina 7.11.202240 min

Tällä kertaa käsittelyssä on vankilapakoja Suomesta ja myös Atlantin takaa. Miten suomalaiset ovat päässeet karkaamaan vankilasta? Millaisissa olosuhteissa Jesse ja Aleksi yrittäisivät karata? Kuinka pitkä kakku pitäisi odottaa, jos karkaustuulelle tulee? Tämä kaikki selviää jakson aikana! Mukana myös poikien omia mietteitä vankiloista.

Unelmasta totta, Liquid Jamppi

maanantaina 31.10.202254 min

Studioon astuu harvinainen vieras, Elias "Jamppi" Olkkonen. Elias pelaa ammatikseen Valorant-nimistä videopeliä Liquid-peliporukassa. Aleksi ja Jesse juttelevat Jampin kanssa siitä, miltä e-urheilijan arki näyttää. Millaisia uhrauksia omien unelmien eteen joutuu tekemään? Voiko kenestä vaan tulla ammattilaispelaaja? Elias jakaa oman tarinansa ja sen, miten hänestä tuli Jamppi.

Totuus True Crimesta

maanantaina 24.10.202244 min

Mikä ihmeen true crime ja miksi se on niin suosittua? Oman elämänsä salapoliisit Aleksi Rantamaa ja Jesse Sarkkinen puhuvat tässä jaksossa erilaisista rikoskeisseistä. Osansa saavat muun muassa Tiger King eli Joe Exotic, Malmin korupajan ryöstö ja Suomen pahamaineisin sarjamurhaaja.

Maukkaat Mopotarinat, feat Lloyd Libiso

maanantaina 17.10.202245 min

Aleksi ja Jesse saavat vieraakseen Lloyd Llibison. Kolmikko matkaa vuosien taakse, kun he käyvät läpi maukkaita ja hurjia mopoaikojen tarinoita. Tarinoissa vilahtelee poliisit, takaa-ajot ja loukkaantumiset. Myös mopojen virittäminen herättää keskustelua.

Kysy mitä tahansa!

maanantaina 10.10.202241 min

Tässä jaksossa Aleksi ja Jesse käyvät läpi kuulijoiden kysymyksiä – kyseessä on niin sanottu AMA eli ask me anything. Keskusteluissa pyörii muun muassa Kuningatar Elisabet II, kontroversaalius ja sukupuoliroolit. Katso tai kuuntele jakso ja ota selvää tunnetko meidät oikeasti!

Vihattu verkossa – nettikiusaaminen

maanantaina 3.10.202253 min

Mitä on nettikiusaaminen, miksi joku sitä tekee ja miten asiaa pitäisi käsitellä niin kiusatun kuin sivustakatsojankin roolissa? Tässä jaksossa Jesse ja Aleksi paneutuvat netissä tapahtuvan kiusaamisen maailmaan etsien syytä sekä selitystä.

Alamaailmasta auttajaksi – Miika Mehmet

maanantaina 26.9.202247 min

Miika Mehmet teki elämässään päätöksiä, jotka ajoivat hänet väärien ihmisten seuraan ja huonojen polkujen tielle. Jaksossa Miika kertoo elämästä vankilan sisällä, tuomioistaan ja siitä, miksi vankilaan ei kannata joutua. Jaksossa Aleksi ja Jesse pureutuvat yhdessä Miikan kanssa myös yhteiskunnan ongelmakohtiin ja miettivät ratkaisuja rikosten ennaltaehkäisyyn.

Kämppiselämän kiemurat

maanantaina 19.9.202239 min

Mistä Aleksi sai kämppiksensä kanssa varoituksen? Miten Jessen muutto onnistui monsuunin tasoisessa rankkasateessa? Selviääkö kämppiselämästä ilman verisiä riitoja tai päivittäisiä kommelluksia? Tämä kaikki selviää Mikä keissi?:n uusimmassa jaksossa!

Pahimmat urheiluvammat

maanantaina 12.9.202226 min

On onnettomuuksia, uran vaarantavia onnettomuuksia ja hengenvaarallisia onnettomuuksia. Nyt paneudumme niihin kaikkiin - kuulemme muun muassa paikaltaan lähteneistä olkapäistä, sydänkohtauksista ja kuopastaan tipahtaneista silmistä. Myös oman elämänsä huippu-urheilijat Aleksi Rantamaa ja Jesse Sarkkinen paljastavat hurjimmat vammansa.

"Mä menin sairaalaan” - Ahdistuneisuus

maanantaina 5.9.202249 min

Tässä jaksossa Jesse ja Aleksi puhuvat Yle Kioskin Emma Karasjoen kanssa ahdistuneisuudesta. Jaksossa mietitään, milloin ahdistuneisuus on epänormaalia, milloin siihen pitäisi puuttua sekä millaisilla keinoilla sitä voi hoitaa. Liity mukaan ja seilaa syville vesille tämän jakson siivittämänä!

Kesäloma – Miten meni rakkauden kesä?

maanantaina 29.8.202235 min

Miten meni kesälomat? Aleksi ja Jesse keskustelevat tubetilin hakkeroinnista, päihteiden käytöstä, ihastumisesta ja kuumista tunteista, joita kesä meissä jokaisessa herättää. Ps. Jesse ei saanut oikeasti potkuja Yleltä.

Läheltä piti -tilanteet (feat. Nova)

maanantaina 30.5.202249 min

Tässä jaksossa elämä vilisee silmissä ja vielä monta kertaa! Aleksin ja Jessen vieraaksi saapuu yksi Suomi-tuben suosituimmista eli Nova. Kuka kolmikosta joi bensaa, kenen lentokone meni rikki ja ketä on uhattu puukolla? Tämä kaikki selviää kevään 2022 viimeisessä jaksossa!

Mandela-efekti

maanantaina 23.5.202230 min

Oletko aina luullut, että Monopoli-miehellä on monokkeli? Uskoisitko, jos yksi Star Warsin tunnetuimmista lausahduksista ei olekaan totta? Tässä jaksossa kaivellaan muistin sopukoita ja räjäytellään tajuntoja. Samalla selviää, mikä ihme on Mandela-efekti.

Toisen asteen tarinat vol. 2

maanantaina 16.5.202244 min

Nyt perataan rakennustyömaiden tyypit ja tulikasteet! Sähkömies Jesse Sarkkisen ja kokki Aleksi Rantamaan vieraaksi saapuu rakennusmies Lloyd Libiso. Jakson aikana selviää myös, millainen on raksamiehen käyntikortti ja miten raksapuolella jekutettiin opettajaa.

Oudot uutiset vol. 3

maanantaina 9.5.202242 min

Saatanallinen etunimi, ylösalaisin ripustettuja sarvikuonoja ja perseeseen piilotettu ajopiirturi. On aika päivittää oudot uutiset! Jaksossa Aleksi ja Jesse servaavat iltapäivälehtiä ja Yleä sekä paljastavat Mikä keissi?:n uuden konseptin, johon liittyy mikro ja kala.

Sarjamurhaajat

maanantaina 2.5.202243 min

Miten ihmisestä tulee sarjamurhaaja? Onko Suomessa tällä hetkellä sarjamurhaajia, jotka eivät vain ole jääneet kiinni? Nyt päästään hurjan aiheen aiheen äärelle. Studiossa sarjamurhaaja… ei vaan sarjamurhaajatutkija, psykologi Tom Pakkanen.

Kysy naiselta – suoria vastauksia suoriin kysymyksiin

maanantaina 25.4.202256 min

Yle Kioskin Hehku-podcastista tuttu Malena vastaa katsojien Aleksille ja Jesselle lähettämiin, naiselle suunnattuihin kysymyksiin, joita jengi on pohtinut, muttei koskaan uskaltanut kysyä. Tämän jakson jälkeen tiedät naisnäkökulmasta kondomien plussat ja miinukset, miten naista kannattaisi lähestyä ja miksi naiset joskus teeskentelevät orgasmia. KJEU! Eli kuuntele, jos et usko.

Kun maailma ja pää hajoaa – miten tästä selvitään?

maanantaina 18.4.202252 min

Tällä kertaa vieraana on TikTokista tuttu (ja kenties maailman ihanin) terapeutti-Ville. Saamme vastauksia mm. siihen, miksi alkoholi on suomalaisten Matrix. Mutta miten terapeutti itse jaksaa työtään? Kenelle hän puhuu? Jengin päätä puristaa korona ja Venäjän hyökkäys Ukrainaan – miten me selvitään näistä? Entä miten kullankaivajat liittyvät tähän kaikkeen? Mutta ennen kaikkea – milloin sun (tai mun) kannattaa pyytää apua?

Räyhähenkiä ja tappajaklovneja – katsojien kummitustarinat

maanantaina 11.4.202246 min

Todella monella on yliluonnollisia kokemuksia, mutta harva uskaltaa puhua niistä. Nyt tähän tulee muutos! Tässä jaksossa käsitellään kuulijoiden kummitustarinoita, joissa seikkailee muun muassa varjoihmisiä ja pelataan spiritismiä. Vieraana on Helsingin henget -kirjan toinen kirjoittaja, teologian maisteri Karolina Kouvola.

Toisen asteen tarinat

maanantaina 4.4.202239 min

Amis on ihmisen parasta aikaa, eiku... Nyt perataan läpi hämmentävimmät kokemukset toiselta asteelta. Miten Aleksi onnistui huijaamaan opettajaa? Miksi Jessen valmistuminen meinasi viivästyä? Tämän jakson jälkeen sun amisaika ei ehkä tunnukaan ihan niin hirveältä...

Kuulijoiden suurimmat salaisuudet

maanantaina 28.3.202247 min

10 000 dollarin petos, iso hätä yllättää ja koiran tappaja. Nyt ruoditaan kuulijoiden synkimmät salaisuudet! Entä millaisia salaisuuksia Aleksi ja Jesse paljastavat itsestään? No, ainakin sen, että kumpi on Aleksille tärkeämpi: Wuffi vai nainen…

Matkamuistot

maanantaina 21.3.202241 min

Hyvät matkustajat, tervetuloa lennolle! Tätä matkaa johtavat 17-vuotiaana ensimmäisen oman matkansa tehnyt Jesse Sarkkinen ja pisimmän matkansa Helsingin Kontulaan tehnyt Aleksi Rantamaa. Lentoaikamme on kutakuinkin 40 minuuttia ja matkan aikana pysähdymme muun muassa syömässä sian vatsalaukkua, oksentamassa hollantilaisen päälle ja tapaamassa ukrainalaista miestä, jonka kodin Venäjä tuhosi.

Unet – pystyykö tai kannattaako niitä edes selittää?

maanantaina 14.3.202233 min

Unialan kruunaamattomat dosentit Rantamaa & Sarkkinen ruotivat unia, niiden tulkintaa ja yrittävät selittää miksi näemme tietynlaisia unia. Yllättäen aloitamme märillä unilla, mutta siirrymme nopeasti käsittelemään mm. entisiä pomoja, kuolemaa ja hämähäkkejä. Mitäköhän Freud sanoisi?

Unelmat – totta vai vain harhaa?

maanantaina 7.3.202239 min

Voiko unelmiaan toteuttaa? Auttaako lottoaminen? Mikä meidät loppujen lopuksi tekee onnelliseksi – ystävät ja hienot kokemukset? Vai sittenkin se raha.

Kultainen kouluaika – voi kääk

maanantaina 28.2.202252 min

Nuuskaa katossa, väärinymmärrettyjä heittoja, kummallisia vakseja, tökeröitä lunttausyrityksiä, vessanorkoilua ja alfa-henkisiä liikkaopeja. Kuulostaako tutulta? Tällä kertaa palaamme koulumuistoihin, osa itkettää, osa naurattaa ja osa, noh... Back to school! Ehkei sittenkään.

Kuumottavat kaupunkitarinat

maanantaina 21.2.202225 min

Miltä tuntuu herätä, kun elimet on viety lomamatkalla? Opimme miksi joulupukki on ainoa tyyppi, jonka kannattaa änkeytyä savupiippuun. Tässä jaksossa kuullaan todella jäätäviä kaupunkitarinoita, kuten perulaisista olennoista, jotka juovat ihmisrasvaa. Vai onko kyse sittenkään pelkistä urbaanilegendoista...?

Nyt puhutaan panemisesta!

maanantaina 14.2.202250 min

Räävitön podcast nuorten miesten maailmasta. Äänessä Yle Kioskin Aleksi Rantamaa ja Jesse “Mauton” Sarkkinen. Miten tuottaa kumppanille orgasmi? Mikä seksissä on hullua? Mitä saa tehdä ja mitä ei? Tai mitä tehdä, kun ei seiso? Mutta ennen kaikkea kuullaan, miksi seksistä on tärkeä puhua kumppanin kanssa. Aleksin ja Jessen vieraana on uunituoreen Hehku-nimisen podcastin toinen juontaja Janne, joka pohtii seksiin tai panemiseen liittyviä asioita yhdessä kumppaninsa Maleenan kanssa. Nämä keskustelut on äänitetty sängyssään – panemisen jälkeen. PS. Janne on muuten og Pavlovin rotta.

Elämää tosi-tv:ssä

maanantaina 7.2.202246 min

Melody Pressley osallistui syksyllä 2021 Suomen Big Brotheriin ja vietti talossa yhdeksän viikkoa. Millaista siellä oikeasti oli? Kuinka paljon kuplassa eläminen vaikuttaa mieleen ja miltä tuntuu olla kameroiden edessä 24/7? Mikä saa ihmiset asettamaan itsensä kaiken kansan näkyville? Selviää myös mikä someista on myrkyin sekä se, miten selviytyä paskan osuttua tuulettimeen.

Noitia, kummituksia ja päätön Aleksi

maanantaina 31.1.202245 min

Räävitön podcast nuorten miesten maailmasta. Äänessä Yle Kioskin Aleksi Rantamaa ja Jesse “Mauton” Sarkkinen. Noitia pelättiin ennen hyvinkin paljon. Tämän jakson jälkeen tiedät siihen syyn. Mutta miksi naapurin Jormalle tulee kuumat paikat? Entä miksei Vironkadun Aleksilla ole päätä? Ja miksi kyseinen Aleksi muistuttaa aikas paljon meitin Aleksia? Ja jos et muuten tiennyt, niin kummitukset tykkäävät matkustaa hissillä. Nyt puhutaan kummituksista ja oikein kunnolla, kun vieraana on mm. Helsingin henget -kirjan toinen kirjoittaja, teologian maisteri Karolina Kouvola.

Joalin – Miten minusta tuli minä

maanantaina 20.12.202142 min

Räävitön podcast nuorten miesten maailmasta. Äänessä Yle Kioskin Aleksi Rantamaa ja Jesse “Mauton” Sarkkinen. Tadaa – lasikatto on rikottu: Joalin Loukamaa on meidän kaikkien aikojen ensimmäinen naisoletettu vieras. Onpa hienoa aloittaa huipulta! Joalinilla on seuraajia IG:ssä liki neljä miljoonaa, ja TikTokissakin 2,5 miljoonan raja lähestyy. Mutta millainen ihminen näiden lukujen takana on? Mistä hän unelmoi? Entä miksi Joalin lopetti koulunkäynnin 7. luokalla? Perheensä kanssa Meksikosta Suomeen paennut Joalin työllistää nykyään itse itsensä – eikä kadu mitään.

P*skimmat läpät

maanantaina 13.12.202126 min

Räävitön podcast nuorten miesten maailmasta. Äänessä Yle Kioskin Aleksi Rantamaa ja Jesse “Mauton” Sarkkinen. Nyt ollaan melkoisen pohjalla. Tällä kertaa tarjoilemme todella väsynyttä läppää, olkaatten hyvä!

Jaakko Keso – Ihminen miljoonavideoiden takana

maanantaina 6.12.202147 min

Räävitön podcast nuorten miesten maailmasta. Äänessä Yle Kioskin Aleksi Rantamaa ja Jesse “Mauton” Sarkkinen. Tänään vietetään Suomen itsenäisyyspäivää. Sen kunniaksi downshiftataan ja sukelletaan syvälle. Studiossa on Aleksin ja Jessen kollega, Jaakko Keso. Hän on tehnyt huikeita ja todella koskettavia videoita, mm. edesmenneen räppärin MKDMSK:n elämästä. Tai 24/7 karaokebaarin kaurapuurosta. Kuuntele – ymmärrät maailmaa paremmin.

Heippalaput – ja syvä huokaus

maanantaina 29.11.202135 min

Räävitön podcast nuorten miesten maailmasta. Äänessä Yle Kioskin Aleksi Rantamaa ja Jesse “Mauton” Sarkkinen. Mikä saa meidät kirjoittamaan heippalappuja naapureille? Ainakin lapset, parkkeeraaminen, sekstailu ja kävely ottavat päähän. Niin ja koiratkin haukkuu (ja karavaani kulkee). Ja toiset poraa. Voitaisko vaan olla kavereita?

Salaliittoteoriat vol. 2

maanantaina 22.11.202131 min

Nyt tarvitaan vähintään kauhallinen suolaa kyytipojaksi, kun käsittelyyn otetaan lisää salaliittoteorioita. Miten mahdutetaan samaan tarinaan Esko Valtaoja ja satanistit? Mitä Walesin prinsessa Dianan traagisen kuoleman takana oikein on? Ja miksi CERN saa Aleksin nauramaan? Varsinaista rakettitiedettä koko jakso... Opimme myös, mikä on pallomalli. Myös helvetin portit on mainittu. Foliohatusta kiinni ja jakson pariin!

Kun poliisi on ystävä <3 Feat. Konstaapeli Daniel

maanantaina 15.11.202147 min

Räävitön podcast nuorten miesten maailmasta. Äänessä Yle Kioskin Aleksi Rantamaa ja Jesse “Mauton” Sarkkinen. Aleksia jännittää, kun studiossa on oikea poliisi, "yhteiskunnan verifioima" TikTok-tähti Konstaapeli Daniel. Jännitys kuitenkin laukeaa, kun Daniel mainitsee Tinderin. Miten Danielin työ eroaa legendaarisen nettipoliisi Fobban työstä? Miten maailma on muuttunut? Missä asioissa häntä lähestytään? Miksi trollaaminen on T-O-D-E-L-L-A syvältä? Ja milloin se muuttuu rikokseksi? Selviää myös, mikä ärsyttää kolmikkoa kollektiivisesti. Daniel on btw oppinut jotain somemaailmasta kuuntelemalla Mikä keissiä :D Hyvä meidän joukkue! PS. Cledos mainittu.

Mistä saa enää puhua? ft. Ali Jahangiri

maanantaina 8.11.202155 min

Räävitön podcast nuorten miesten maailmasta. Äänessä Yle Kioskin Aleksi Rantamaa ja Jesse “Mauton” Sarkkinen. Jaahans. Sitten pidetään hatuista kiinni, sillä nyt tulee tiukkaa settiä. Vieraana tällä kertaa on mm. koomikkona tunnettu Ali Jahangiri. Mitä saa sanoa ja mitä ei? Miten on tultu siihen, että lapset neuvovat vanhempiaan interwebsin vaaroista? Jaksossa selviää myös, miksei Elastinen pukeutunut uransa alussa pukuun... Entä miksi rikollisista tulee supertähtiä? Ja miten Ali perustelee sen, ettei hänen tyttärensä saa hevosta? Ja kuinka käykään Aleksin ja Jessen jonne-mittarin!

Salaliittoteoriat – I want to believe

maanantaina 1.11.202149 min

Voiko kuluttajan ajatuksiin vaikuttaa? Entä onko kuussa käyty? Mites alienit – onko heitä? Aleksi ja Jesse uskovat tietävänsä miten kehittyneet alienit on saatu (houkuteltua) Area 51:een. Ja kuka olikaan 911 takana? Nyt joukolla taittelemaan foliohattuja ja jakson pariin! Do YOU want to believe?

Jonnet ei muista vieläkään – IRC Quotes vol. 2

maanantaina 25.10.202134 min

Mitä tehdä, kun satula sulaa pyllyyn kiinni? Entä miksi mummot aina servataan? Aleksi pahoittaa mielensä taas tästä. Kuulemme juttuja alastomasta polkutraktorikuskista, noloista heitoista ja ketterästä ninjasta. Sekä mm. siitä, miksi isän kanssa tehdyistä autotallihommista kertominen voi mennä todella metsään...

Ratkaistaan kuulijoiden ongelmia!

maanantaina 18.10.202146 min

Räävitön podcast nuorten miesten maailmasta. Äänessä Yle Kioskin Aleksi Rantamaa ja Jesse “Mauton” Sarkkinen. Tällä kertaa kotidosentit Rantamaa ja Sarkkinen pohtivat ratkaisuja teidän, ihanien kuulijoidemme ongelmiin. Mitä tehdä, kun kaikki kasaantuu, eikä mitään ehdi tehdä kunnolla? Entä missä vika, jos sun toiveammatti ei ulkomaailman silmissä sovi sun sukupuolelle? Kuinka paljon unelmien eteen kannattaa uhrata asioita? Ja miten tulla ulos kaapista? Tai mitä tehdä, kun masentaa? Oli miten oli, älä jää yksin. Apua saa mm. täältä: https://sekasin247.fi/ tai https://discord.com/invite/sekasin

Oudot uutiset vol. 2

maanantaina 11.10.202164 min

Nyt naurattaa. Tässä jaksossa kuulemme muun muassa ankeriaiden reiveistä, paha saa palkkansa, siemenkodat räjähtävät ja mummo-rassulle laitetaan jauhot suuhun. (Tästä Aleksille tulee btw paha mieli.) Kaiken kukkuraksi Aleksi onnistuu servaamaan Jessen totaalisesti – priceless! Ääneen pääsee myös Aleksin kello.

Kuumottava ylikersantti – Tuhat tarinaa intistä Vol. 4

maanantaina 4.10.202147 min

Syyskuussa julkaistujen, teidän ihanien kuulijoiden inttitarinat, saavat nyt jatkoa! Tällä kertaa Aleksi, Jesse ja Lloyd pohtivat oikeuden toteutumista. Lisäksi kuullaan onnettomasta vemppaläppien käytöstä – eikä taaskaan selvitä ilman eritteitä. Mikä rooli villisialla on tässä jaksossa, kuka olikaan Suomen presidentti ja miksei Aleksi ole meteorologi?

Töhöilyt armeijassa – Tuhat tarinaa intistä Vol. 3

maanantaina 27.9.202146 min

Räävitön podcast nuorten miesten maailmasta. Äänessä Yle Kioskin Aleksi Rantamaa ja Jesse “Mauton” Sarkkinen. Tällä kertaa kuullaankin pääosin teidän, rakkaiden kuulijoiden, inttitarinoita. Voi pojat, kun pojat pääsevät kommentoimaan niitä. Ei liene yllätys, että studiolla nauroivat muutkin kuin Aleksi, Jesse ja Lloyd! Sekään ei yllättäne, että joukossa on runsaasti kakka-ja pissajuttuja – sekä ryyppytarinoita. Kuinkas muuten.

Kasvutarinoita

maanantaina 20.9.202134 min

Räävitön podcast nuorten miesten maailmasta. Äänessä Yle Kioskin Aleksi Rantamaa ja Jesse “Mauton” Sarkkinen. Muuttuuko musamaku iän myötä? Miksi Aleksin menneisyys välillä gringettää miestä itseään? Kuulemme tarinan, miksi Mentaalisavuke namedropattiin Ask.fm:ssä. Lisäksi Aleksi ui syvissä vesissä pohtien uskonnon tai uskon syvää merkitystä, mutta miten asiaan suhtautuukaan Jesse? Kotidosentit Rantamaa & Sarkkinen päättelevät myös mm. miksi vanhukset ovat kärttyisiä. Mutta jos totta puhutaan, niin kuulemme aikuisten oikeasti, missä Aleksilla vielä on kasvun paikkoja. Ja mitä on jo opittu...

Kusettajista kuumotteluun – ft. Nova

maanantaina 13.9.202151 min

Räävitön podcast nuorten miesten maailmasta. Äänessä Yle Kioskin Aleksi Rantamaa ja Jesse “Mauton” Sarkkinen. Hello, the boys are here again! Eiku, mitä kieltä me puhuttiinkaan? Vieraana tällä kertaa Suomi-tuben kummisetä Nova! Jota myös vuoheksi kutsuttiin, elikkäs juuh... Puhe kääntyy nopeasti tatuointeihin: kellä niitä on, kellä ei ja kenellä piti olla, mutta heppu jänisti? Leimoista päästäänkin sitten suht sujuvasti poliiseihin, pidätyksiin ja murhiin. Sehän käy järkeen... Kuten myös se, kuinka helppoa kielletyn nuuskan hankkiminen voi olla. Kuulemme myös miten "kolmemelainen" mies säikäytti Novan.

Parasta just nyt – Top 3 -listat

maanantaina 6.9.202139 min

Räävitön podcast nuorten miesten maailmasta. Äänessä Yle Kioskin Aleksi Rantamaa ja Jesse “Mauton” Sarkkinen. Nonni. Taas ollaan jännän äärellä, kun Aleksi ja Jesse listaavat eri asioita paremmuusjärjestykseen. Mikä sai Aleksin teinik***elin sykkimään? Entä mikä juttu on kuulunut Jessen bucket listille? Kuulemme myös tarinan siitä, kun Aleksi meni saunaan. Ja tarinan siitä, miksei Aleksi sitten mennytkään saunaan. Ovatko kaverit samaa mieltä mistään? Entä ootko sä?

Jonnet ei muista – IRC Quotes

maanantaina 30.8.202139 min

Räävitön podcast nuorten miesten maailmasta. Äänessä Yle Kioskin Aleksi Rantamaa ja Jesse “Mauton” Sarkkinen. Tämä jakso on kunnianosoitus kaikkien lankojen esiäidille, IRQ Quotesille. Jos et tiedä mistä puhutaan, niin olet viisaampi tämän jälkeen. Tiedät myös miten tupakkaan saa tulta ilman tulentekovälineitä, mitä saattaa käydä öisellä asemalaiturilla, sekä kuinka hankalaa tai ällöttävää alkoholin juominen voi joskus olla… Selviää myös minkä takia nimimerkki Niinan isältään saama joululahja suututtaa Aleksin ja Jessen. (Ja tuottajan.) Sen sijaan sakkojen saaminen naurattaa – ja hurjasti!

Räppi – Rakkaudesta lajiin feat. Ahti Peltonen

maanantaina 23.8.202145 min

Räävitön podcast nuorten miesten maailmasta. Äänessä Yle Kioskin Aleksi Rantamaa ja Jesse “Mauton” Sarkkinen. Nyt tutustutaan uuteen musamaailman tähteen, ihanaan ja rauhalliseen, 19-vuotiaaseen Ahti Peltoseen. Yksi tämän porvoolaislähtöisen miehen biisi kuuluu Aleksin ehdottomiin suosikkeihin, se iskee kuin nyrkki naamaan. Mutta miten unelmat toteutetaan? Tai kenestä voi tulla muusikko? Ja ennen kaikkea miten? Lisäksi kuulemme koskettavan tarinan Emppu-biisistä. Opimme myös uusia termejä, kuten drillibiitti. Eli häh???

Suomen "ihmis-Ken" ja kehonmuokkaus

maanantaina 16.8.202136 min

Räävitön podcast nuorten miesten maailmasta. Äänessä Yle Kioskin Aleksi Rantamaa ja Jesse “Mauton” Sarkkinen. Onko oikein kommentoida toisten ulkonäköä? Minkä kehollisen asian arvostelu menee Aleksin tunteisiin? Jos Jesse muuttaisi omaa ulkonäköään, niin miten hän sen tekisi? Entä minkälainen mies on kaunis? Tai voiko mies laittaa huulirasvaa miehekkäästi? Saako mies kehua toisen ulkonäköä? Mikä on ollut Jonin kehonmuokkauksen hintalappu elämässä? Eikä nyt puhuta rahasta.

Jussispessu – Hyvää juhannusta meidän tiimiltä

perjantaina 25.6.202163 min

Räävitön podcast nuorten miesten maailmasta. Äänessä Yle Kioskin Aleksi Rantamaa ja Jesse “Mauton” Sarkkinen. Ullatuus, tehtiin teille ylimääräinen jakso! Ennen muinoin jussina tehtiin taikoja vaikka rakkauden löytämiseksi mm. juoksemalla munasilleen niityllä. Enää niin ei voi tehdä, koska punkit. Mutta, ei hätää! Me viedään teidät taikuuden maailmaan – tsekkaa, miten oikea mentalisti ottaa jannut haltuun. Ilmeeni, kun lusikka otetaan kauniiseen käteen :D

Miesten herkkyys feat Roni Bäck

maanantaina 31.5.202154 min

Räävitön podcast nuorten miesten maailmasta. Äänessä Yle Kioskin Aleksi Rantamaa ja Jesse “Mauton” Sarkkinen, vieraana tubettaja Roni Bäck. Minkälainen suhde kolmikolla on isiinsä? Entä kenen kanssa voi tai kannattaa jakaa omaa taakkaa? Minkälainen vastuu somevaikuttajilla on? Miten tubettamisen kirjoittamattomat säännöt ovat vuosien aikana muuttuneet? Kuulemme myös erilaisista tavoista riidellä. Entä kenen pokka petti, kun hamsteri sai kivessyövän?

Youtube

maanantaina 24.5.202141 min

Räävitön podcast nuorten miesten maailmasta. Äänessä Yle Kioskin Aleksi Rantamaa ja Jesse “Mauton” Sarkkinen. Tienaako tubettamisella? Milloin tubettajalla on vaara mennä ns. metsään? Entä kuka on mokaillut tai miten? Milloin on siistii olla meemien kohteena? Entä kenen kanssa Jesse ja Aleksi haluaisivat takoa kontenttia? Kuulemme myös kaistapäisistä pimpottelijoista.

Tuhat ja yksi tarinaa intistä Vol. 2

maanantaina 17.5.202158 min

Räävitön podcast nuorten miesten maailmasta. Äänessä Yle Kioskin Aleksi Rantamaa, Jesse “Mauton” Sarkkinen ja vieraana Lloyd Libiso. Miksi sohva sai Libison vääpelin suuttumaan? Mikä tekee "Litmasista" halutut vermeet? Mitä yhteistä on “alokas Mannisella" ja taistelujakkaralla? Kuinka vaarallista on nukahtaa oppitunnilla tai se, että etuvartio puuttuu?

Tuhat tarinaa intistä Vol. 1

maanantaina 10.5.202142 min

Räävitön podcast nuorten miesten maailmasta. Äänessä Yle Kioskin Aleksi Rantamaa, Jesse “Mauton” Sarkkinen ja vieraana Lloyd Libiso. Milloin kannattaa ilmoittautua vapaaehtoiseksi? Mistä tunnistaa töhön? Mitä tapahtuu, jos päivystäjä nukahtaa? Tai miksi hitossa Aleksi sai intissä kaikkein hölmöimmiltä tuntuvat tehtävät? Onko kypärä kirous vai siunaus? Kuinka päättyykään kadonneen sotamies Virtasen tarina? Eikä tästäkään jaksosta selvitä ilman kakkajuttuja.

Ahdistaako? – Mielenterveysongelmat

maanantaina 3.5.202142 min

Räävitön podcast nuorten miesten maailmasta. Äänessä Yle Kioskin Aleksi Rantamaa ja Jesse “Mauton” Sarkkinen. Nyt ollaan ison äärellä. Mutta pyritään silti jättää synkistely pois. Minkälaisten ongelmien kanssa Aleksi ja Jesse painivat? Mistä tulee hyvä mieli ja miten pärjätä mielenterveysdiagnoosin kanssa. Mutta tärkeimpänä kaikesta: miten SINÄ voit tänään? Jos tuntuu siltä, ettei sulla ole ketään jolle puhua, niin Mikä keissin tubesivulta löydät nipun linkkejä, joista saa apua. Peace.

Tosirakkaus Tinderistä? – Nettideittailu

maanantaina 26.4.202134 min

Räävitön podcast nuorten miesten maailmasta. Äänessä Yle Kioskin Aleksi Rantamaa ja Jesse “Mauton” Sarkkinen. Tykätty, vihattu Tinder. Uhka vai mahdollisuus? Onko seksi parempaa tutun vai tuntemattoman ihmisen kanssa? Pitääkö hävetä, jos on tavannut kumppaninsa netissä? Miten suhtautua feikkiprofiileihin? Entä saako seuraa helpommin baarista vai Tinderistä? Ja kenen orgasmi onkaan tärkein?

Kuinka syödä väärin vol. 1 – Elämäntavat

maanantaina 19.4.202133 min

Räävitön podcast nuorten miesten maailmasta. Äänessä Yle Kioskin Aleksi Rantamaa ja Jesse “Mauton” Sarkkinen. Mikä päivä oli paskin ruokapäivä koulussa? Entä miten määritellään elintarvike? Tästä jaksosta ei kannata ottaa vinkkejä omaan ruokavalioon. Ellei nyt välttämättä halua ravintoympyräänsä juustonaksuja aamupalalle. Tai noudattaa kahdeksan tunnin taukoa päiväaterioiden välissä... (Ööh, tuottaja tiedustelee, että tunnetaanko me ketään ravintoterapeuttia?)

Kiusaaminen – Mitä se on?

maanantaina 12.4.202134 min

Räävitön podcast nuorten miesten maailmasta. Äänessä Yle Kioskin Aleksi Rantamaa ja Jesse “Mauton” Sarkkinen. Onko kiusaaminen muuttunut aikojen saatossa? Jos, niin miten? Miten kiusaamisen voisi saada loppumaan? Entä miksi "Juuso" oli pillupää? Aleksi ja Jesse jakavat paitsi omia, osin kipeitäkin kokemuksia kouluajoiltaan, myös kertovat miten tilanteista selvittiin.

Sielujen välistä kemiaa – Sitä on rakkaus

maanantaina 5.4.202133 min

Räävitön podcast nuorten miesten maailmasta. Äänessä Yle Kioskin Aleksi Rantamaa ja Jesse “Mauton” Sarkkinen. Miten rakkaus äitiin eroaa rakkaudesta kumppaniin? Voiko kalaa rakastaa? Entä levyä? Nyt ollaan TOSI deepin aiheen äärellä. Tämän jakson jälkeen tiedät, mitä tosirakkaus on <3 Sekä sen, miksei Aleksi ymmärrä Penaa... .

Käytätkö päihteitä? – Päihderiippuvuus

maanantaina 29.3.202133 min

Räävitön podcast nuorten miesten maailmasta. Äänessä Yle Kioskin Aleksi Rantamaa ja Jesse “Mauton” Sarkkinen. Nikotiini vs alkoholi. Biitti vai kessu? Kannattaako juoda sydänsuruihin? Missä menee raja hauskanpidossa? Entä miten tunteet liittyvät päihteisiin? Tai mitä helvettiä sä teet, jos sulla on päihderiippuvainen ystävä? Aleksi kertoo "Mikan" (nimi muutettu) hienon selviytymistarinan.

Lusikkatesti ja muut urbaanilegendat

maanantaina 22.3.202127 min

Räävitön podcast nuorten miesten maailmasta. Äänessä Yle Kioskin Aleksi Rantamaa ja Jesse “Mauton” Sarkkinen. Jäätyykö aivot, jos mopoilee märillä hiuksilla? Entä missä sijaitse tukka? Onko turvallista katsoa mikroon? Tässä jaksossa räjäytetään myyttejä. Kuuntele, jos et usko! Jakson myötä opit käyttämään myös sormimerkkejä oikein.

Kännitarinat – Kuka oksensi ja minne (tällä kertaa)?

maanantaina 15.3.202140 min

Räävitön podcast nuorten miesten maailmasta. Äänessä Yle Kioskin Aleksi Rantamaa ja Jesse “Mauton” Sarkkinen. On vaikea käsittää, että nämä herrat ovat “selvinneet” nuoruudestaan. Tarjolla myös oivia oppitarinoita mm. siitä, miksi seksi ja alkoholi eivät sovi yhteen. PS. Pieni varoituksen sana: jakso voi aiheuttaa herkimmille huonovointisuutta ja sisältää runsaasti kiroilua.

Menisitkö Temppareihin? – Tarinoita tosi-tv:n maailmasta

maanantaina 8.3.202135 min

Räävitön podcast nuorten miesten maailmasta. Äänessä Yle Kioskin Aleksi Rantamaa ja Jesse “Mauton” Sarkkinen. Nyt rankataan joukko erilaisia tosi-tv-formaatteja. Mihin hintaan sä osallistuisit Big Brotheriin? Entä miksi Ensitreffit alttarilla saa täystyrmäyksen herroilta?

Päällekuseva pisuaari ja muita uutisia

maanantaina 1.3.202137 min

Räävitön podcast nuorten miesten maailmasta. Äänessä Yle Kioskin Aleksi Rantamaa ja Jesse “Mauton” Sarkkinen. Joskus on kiva kuulla uutisia muustakin kuin pelkästä kurjuudesta – tai koronasta. Miten olisi esimerkiksi kiukkuinen mies takakontissa? Tai uskontoa rienaava orava? Erikoisia uutisia vuosien varrelta, olkaa hyvä!

Kauhutarinat – Kuumottavimmat keissit joulun kunniaksi

maanantaina 21.12.202039 min

Kenen mummo säntäsi housut kintuissa huussista? Entä kuka helvetti käyttää Aleksin vessa tai säilyttää hammasharjaansa siellä? “Vastauksia” näihin – ja muita karmivia tarinoita – tarjoillaan Mikä keissin ystäville, koska… öö on joulu? Hyviä pyhiä kaikille <3

Räävitön podcast nuorten miesten maailmasta. Äänessä Yle Kioskin Aleksi Rantamaa ja Jesse “Mauton” Sarkkinen.

Rasismi – Yksi suomen kielen rumimmista sanoista

maanantaina 14.12.202039 min

Aleksi ja Jesse jakavat ulkomaan kokemuksiaan ja pohtivat sukupolvien välisiä eroja esimerkiksi kasvatuksen suhteen. Miten ihmisten asenteihin voi vaikuttaa? Pystyykö niitä muuttamaan? Entä onko rasismista mahdollista oppia pois? Herrat myös käyvät kielipoliittista keskustelua: milloin slangin käyttö on ok?

Räävitön podcast nuorten miesten maailmasta. Äänessä Yle Kioskin Aleksi Rantamaa ja Jesse “Mauton” Sarkkinen.

Julkisuus ja sen kirot – onko siinä mitään hyvää?

maanantaina 7.12.202018 min

Mitkä ovat “oikean” julkkiksen tunnusmerkit? Entä millaiset fanit lämmittävät sydäntä ja mikä taas saa hiukset nousemaan pystyyn? Sangen hyväntuulisessa jaksossa kuullaan myös sakoista. “Mutta Aleksi, miten ne liittyvät julkisuuteen?” Eivät mitenkään, mutta tarinat ovat pirun hauskoja!

Räävitön podcast nuorten miesten maailmasta. Äänessä Yle Kioskin Aleksi Rantamaa ja Jesse “Mauton” Sarkkinen.

Paras ystävä – Voiko romantiikka sotkea ystävyyden?

maanantaina 30.11.202024 min

Ystävät antavat rohkeutta tehdä kuumottaviakin juttuja! Kumman paras ystävä on nainen? Entä kumman ystävä auttoi kaveriaan tubettamisen alkumetreillä? Ja mikä olikaan lopputulema, kun Aleksi pelasi Monopolia parhaan ystävänsä kanssa…

Räävitön podcast nuorten miesten maailmasta. Äänessä Yle Kioskin Aleksi Rantamaa ja Jesse “Mauton” Sarkkinen.

Nettiseksi – seksiä Habbo-hotellissa

maanantaina 23.11.202024 min

Interwebsin ihmeellinen maailma on täynnä seksiä ja pornoa. Kun jakson aiheena on nettiseksi, niin mistä herrat alkavat puhua? Habbo-hotellista :D No, päästään sitä muuallekin: Nakukuvat ruoditaan pohjamutia myöten.

Räävitön podcast nuorten miesten maailmasta. Äänessä Yle Kioskin Aleksi Rantamaa ja Jesse “Mauton” Sarkkinen.

Ilo – Ne parhaat vibat

maanantaina 16.11.202027 min

Nyt on lämminhenkistä jutustelua <3 Awwww... Miltä ilo tuntuu? Joskus ehkä jopa rajulta: Aleksi repi housut jalastaan, kun onnistui pelissä tappamaan koko vihollistiimin. Hän myös avautuu rakkaudestaan paskamyrskyjen synnyttämiseen. Mutta mikä on rakkauden vastakohta? Viha vai välinpitämättömyys?

Räävitön podcast nuorten miesten maailmasta. Äänessä Yle Kioskin Aleksi Rantamaa ja Jesse “Mauton” Sarkkinen.

Oudot naimapaikat – Seksiä metsässä

maanantaina 9.11.202028 min

Aleksi aprikoi onko hänellä tähän jaksoon mitään annettavaa. Oudosta runkkauspaikoista juttua nimittäin riittäisi loputtomiin. Ja onneksi (?) niistäkin kuullaan. Jesse puolestaan kunnostautuu – onnettomien sattumusten johdosta – futiskentän laidalla.

Räävitön podcast nuorten miesten maailmasta. Äänessä Yle Kioskin Aleksi Rantamaa ja Jesse “Mauton” Sarkkinen.

Unet – ja niistä oudoimmat

maanantaina 2.11.202028 min

Aleksi kertoo kokemuksistaan lucid- eli selkounista, joita hän on harjoitellut. Tässä jaksossa kuullaan toinen toistaan hämärämpiä kokemuksia ja kertomuksia unista. Vai ovatko ne unta sittenkään… Entä miksi Komisario Palmu aiheutti Aleksille painajaisia?

Räävitön podcast nuorten miesten maailmasta. Äänessä Yle Kioskin Aleksi Rantamaa ja Jesse “Mauton” Sarkkinen.

Peniksen koko – Kuinka iso sulla on?

maanantaina 26.10.202044 min

Tällä kertaa puhutaan miesten kesken isoista asioista! Vai puhutaanko? No, ainakin rikotaan myyttejä ja pohditaan sitä, minkä mittainen muna on ok. Podcastin yllätysvieraana Luuserit-kampanjan suunnittelija Joonas Pesonen.

Räävitön podcast nuorten miesten maailmasta. Äänessä Yle Kioskin Aleksi Rantamaa, Jesse “Mauton” Sarkkinen.

Mustasukkaisuus – Onko se koskaan ok?

maanantaina 19.10.202022 min

Mikä on pettämistä? Onko ajatus rikos? Parisuhdeneuvojat Sarkkinen & Rantamaa jakavat auliisti seurusteluvinkkejä. Tässä jaksossa ei muuten kiroilla! Tai sitten punnerretaan. Kuinka heppujen käy?

Räävitön podcast nuorten miesten maailmasta. Äänessä Yle Kioskin Aleksi Rantamaa ja Jesse “Mauton” Sarkkinen.

Festarit – Parhaat ja pahimmat kokemukset

maanantaina 12.10.202031 min

Se tunne, kun jälkifestarit vievät psykiatrin juttusille… Jesse paljastaa miksei syty festareista ja Aleksi muistelee syöksyvirtausta.

Räävitön podcast nuorten miesten maailmasta. Äänessä Yle Kioskin Aleksi Rantamaa ja Jesse “Mauton” Sarkkinen

Pikavipit – suorin tie helvettiin?

maanantaina 5.10.202024 min

Nyt menee Jessellä tunteisiin! Pikavipit taitavat olla suoraan saatanasta. Lisäksi taloustieteen “tohtorisykerö” A. Rantamaa avaa kuulijoille sen, miten hän onnistuu pyörittämään kaoottista talouttaan.

Räävitön podcast nuorten miesten maailmasta. Äänessä Yle Kioskin Aleksi Rantamaa ja Jesse “Mauton” Sarkkinen.

Grillaaminen – Kaikki siitä tykkää, mut kaikki ei osaa

maanantaina 28.9.202024 min

Grillaaminen, tuo elämän kenties ihanin asia! Mutta mitä tehdään, kun grilliä ei osaa käyttää? Ja mikä rooli Aura-juustolla on tässä kaikessa?

Räävitön podcast nuorten miesten maailmasta. Äänessä Yle Kioskin Aleksi Rantamaan ja Jesse “Mauton” Sarkkinen.

Masturbaatio – Rakkaalla lapsella on monta nimeä!

maanantaina 21.9.202029 min

Nyt ollaan syvien ajatusten äärellä: Kuka runkkaa ja missä? Entä miksi sitä tehdään? Onko masturbointi parisuhteessa ok? Entä miten brasilialainen pieruporno liittyy aiheeseen? Myös parisuhteen speksit saadaan määriteltyä.

Räävitön podcast nuorten miesten maailmasta. Äänessä Yle Kioskin Aleksi Rantamaan ja Jesse “Mauton” Sarkkinen.

Sukujuhlat – Mummot… Niitä on vaan pakko rakastaa <3

maanantaina 14.9.202028 min

Suku on pahin. Vai sittenkin paras? Sukujuhlien etiketti joutuu syyniin. Kuinka kosteaa sukujuhlissa on? Entä kuuluuko yhteislaulu ohjelmaan? Ja miksi lahjat ovat big no-no?

Räävitön podcast nuorten miesten maailmasta. Äänessä Yle Kioskin Aleksi Rantamaa ja Jesse “Mauton” Sarkkinen.