Mikä keissi?

Mikä keissi?

Yle Areena

Mikä keissi? No sehän selviää kuuntelemalla Yle Kioskin Aleksi Rantamaan ja Jesse Sarkkisen räävitöntä podcastia nuorten miesten maailmasta ja elämästä. Kyseessä on aito ja välillä raivokkaankin rehellinen sarja unelmista, peloista, kokemuksista ja ajatuksista. Aiheet vaihtelevat mummoista masturbaatioon. Podcast tarjoaa suoriin kysymyksiin välillä turhankin suoria vastauksia.

Jaksot

Ratkaistaan kuulijoiden ongelmia!

maanantaina 18.10.46 min

Räävitön podcast nuorten miesten maailmasta. Äänessä Yle Kioskin Aleksi Rantamaa ja Jesse “Mauton” Sarkkinen. Tällä kertaa kotidosentit Rantamaa ja Sarkkinen pohtivat ratkaisuja teidän, ihanien kuulijoidemme ongelmiin. Mitä tehdä, kun kaikki kasaantuu, eikä mitään ehdi tehdä kunnolla? Entä missä vika, jos sun toiveammatti ei ulkomaailman silmissä sovi sun sukupuolelle? Kuinka paljon unelmien eteen kannattaa uhrata asioita? Ja miten tulla ulos kaapista? Tai mitä tehdä, kun masentaa? Oli miten oli, älä jää yksin. Apua saa mm. täältä: https://sekasin247.fi/ tai https://discord.com/invite/sekasin

Oudot uutiset vol. 2

maanantaina 11.10.64 min

Nyt naurattaa. Tässä jaksossa kuulemme muun muassa ankeriaiden reiveistä, paha saa palkkansa, siemenkodat räjähtävät ja mummo-rassulle laitetaan jauhot suuhun. (Tästä Aleksille tulee btw paha mieli.) Kaiken kukkuraksi Aleksi onnistuu servaamaan Jessen totaalisesti – priceless! Ääneen pääsee myös Aleksin kello.

Kuumottava ylikersantti – Tuhat tarinaa intistä Vol. 4

maanantaina 4.10.47 min

Syyskuussa julkaistujen, teidän ihanien kuulijoiden inttitarinat, saavat nyt jatkoa! Tällä kertaa Aleksi, Jesse ja Lloyd pohtivat oikeuden toteutumista. Lisäksi kuullaan onnettomasta vemppaläppien käytöstä – eikä taaskaan selvitä ilman eritteitä. Mikä rooli villisialla on tässä jaksossa, kuka olikaan Suomen presidentti ja miksei Aleksi ole meteorologi?

Töhöilyt armeijassa – Tuhat tarinaa intistä Vol. 3

maanantaina 27.9.46 min

Räävitön podcast nuorten miesten maailmasta. Äänessä Yle Kioskin Aleksi Rantamaa ja Jesse “Mauton” Sarkkinen. Tällä kertaa kuullaankin pääosin teidän, rakkaiden kuulijoiden, inttitarinoita. Voi pojat, kun pojat pääsevät kommentoimaan niitä. Ei liene yllätys, että studiolla nauroivat muutkin kuin Aleksi, Jesse ja Lloyd! Sekään ei yllättäne, että joukossa on runsaasti kakka-ja pissajuttuja – sekä ryyppytarinoita. Kuinkas muuten.

Kasvutarinoita

maanantaina 20.9.34 min

Räävitön podcast nuorten miesten maailmasta. Äänessä Yle Kioskin Aleksi Rantamaa ja Jesse “Mauton” Sarkkinen. Muuttuuko musamaku iän myötä? Miksi Aleksin menneisyys välillä gringettää miestä itseään? Kuulemme tarinan, miksi Mentaalisavuke namedropattiin Ask.fm:ssä. Lisäksi Aleksi ui syvissä vesissä pohtien uskonnon tai uskon syvää merkitystä, mutta miten asiaan suhtautuukaan Jesse? Kotidosentit Rantamaa & Sarkkinen päättelevät myös mm. miksi vanhukset ovat kärttyisiä. Mutta jos totta puhutaan, niin kuulemme aikuisten oikeasti, missä Aleksilla vielä on kasvun paikkoja. Ja mitä on jo opittu...

Kusettajista kuumotteluun – ft. Nova

maanantaina 13.9.51 min

Räävitön podcast nuorten miesten maailmasta. Äänessä Yle Kioskin Aleksi Rantamaa ja Jesse “Mauton” Sarkkinen. Hello, the boys are here again! Eiku, mitä kieltä me puhuttiinkaan? Vieraana tällä kertaa Suomi-tuben kummisetä Nova! Jota myös vuoheksi kutsuttiin, elikkäs juuh... Puhe kääntyy nopeasti tatuointeihin: kellä niitä on, kellä ei ja kenellä piti olla, mutta heppu jänisti? Leimoista päästäänkin sitten suht sujuvasti poliiseihin, pidätyksiin ja murhiin. Sehän käy järkeen... Kuten myös se, kuinka helppoa kielletyn nuuskan hankkiminen voi olla. Kuulemme myös miten "kolmemelainen" mies säikäytti Novan.

Parasta just nyt – Top 3 -listat

maanantaina 6.9.39 min

Räävitön podcast nuorten miesten maailmasta. Äänessä Yle Kioskin Aleksi Rantamaa ja Jesse “Mauton” Sarkkinen. Nonni. Taas ollaan jännän äärellä, kun Aleksi ja Jesse listaavat eri asioita paremmuusjärjestykseen. Mikä sai Aleksin teinik***elin sykkimään? Entä mikä juttu on kuulunut Jessen bucket listille? Kuulemme myös tarinan siitä, kun Aleksi meni saunaan. Ja tarinan siitä, miksei Aleksi sitten mennytkään saunaan. Ovatko kaverit samaa mieltä mistään? Entä ootko sä?

Jonnet ei muista – IRC Quotes

maanantaina 30.8.39 min

Räävitön podcast nuorten miesten maailmasta. Äänessä Yle Kioskin Aleksi Rantamaa ja Jesse “Mauton” Sarkkinen. Tämä jakso on kunnianosoitus kaikkien lankojen esiäidille, IRQ Quotesille. Jos et tiedä mistä puhutaan, niin olet viisaampi tämän jälkeen. Tiedät myös miten tupakkaan saa tulta ilman tulentekovälineitä, mitä saattaa käydä öisellä asemalaiturilla, sekä kuinka hankalaa tai ällöttävää alkoholin juominen voi joskus olla… Selviää myös minkä takia nimimerkki Niinan isältään saama joululahja suututtaa Aleksin ja Jessen. (Ja tuottajan.) Sen sijaan sakkojen saaminen naurattaa – ja hurjasti!

Räppi – Rakkaudesta lajiin feat. Ahti Peltonen

maanantaina 23.8.45 min

Räävitön podcast nuorten miesten maailmasta. Äänessä Yle Kioskin Aleksi Rantamaa ja Jesse “Mauton” Sarkkinen. Nyt tutustutaan uuteen musamaailman tähteen, ihanaan ja rauhalliseen, 19-vuotiaaseen Ahti Peltoseen. Yksi tämän porvoolaislähtöisen miehen biisi kuuluu Aleksin ehdottomiin suosikkeihin, se iskee kuin nyrkki naamaan. Mutta miten unelmat toteutetaan? Tai kenestä voi tulla muusikko? Ja ennen kaikkea miten? Lisäksi kuulemme koskettavan tarinan Emppu-biisistä. Opimme myös uusia termejä, kuten drillibiitti. Eli häh???

Suomen "ihmis-Ken" ja kehonmuokkaus

maanantaina 16.8.36 min

Räävitön podcast nuorten miesten maailmasta. Äänessä Yle Kioskin Aleksi Rantamaa ja Jesse “Mauton” Sarkkinen. Onko oikein kommentoida toisten ulkonäköä? Minkä kehollisen asian arvostelu menee Aleksin tunteisiin? Jos Jesse muuttaisi omaa ulkonäköään, niin miten hän sen tekisi? Entä minkälainen mies on kaunis? Tai voiko mies laittaa huulirasvaa miehekkäästi? Saako mies kehua toisen ulkonäköä? Mikä on ollut Jonin kehonmuokkauksen hintalappu elämässä? Eikä nyt puhuta rahasta.

Jussispessu – Hyvää juhannusta meidän tiimiltä

perjantaina 25.6.63 min

Räävitön podcast nuorten miesten maailmasta. Äänessä Yle Kioskin Aleksi Rantamaa ja Jesse “Mauton” Sarkkinen. Ullatuus, tehtiin teille ylimääräinen jakso! Ennen muinoin jussina tehtiin taikoja vaikka rakkauden löytämiseksi mm. juoksemalla munasilleen niityllä. Enää niin ei voi tehdä, koska punkit. Mutta, ei hätää! Me viedään teidät taikuuden maailmaan – tsekkaa, miten oikea mentalisti ottaa jannut haltuun. Ilmeeni, kun lusikka otetaan kauniiseen käteen :D

Miesten herkkyys feat Roni Bäck

maanantaina 31.5.54 min

Räävitön podcast nuorten miesten maailmasta. Äänessä Yle Kioskin Aleksi Rantamaa ja Jesse “Mauton” Sarkkinen, vieraana tubettaja Roni Bäck. Minkälainen suhde kolmikolla on isiinsä? Entä kenen kanssa voi tai kannattaa jakaa omaa taakkaa? Minkälainen vastuu somevaikuttajilla on? Miten tubettamisen kirjoittamattomat säännöt ovat vuosien aikana muuttuneet? Kuulemme myös erilaisista tavoista riidellä. Entä kenen pokka petti, kun hamsteri sai kivessyövän?

Youtube

maanantaina 24.5.41 min

Räävitön podcast nuorten miesten maailmasta. Äänessä Yle Kioskin Aleksi Rantamaa ja Jesse “Mauton” Sarkkinen. Tienaako tubettamisella? Milloin tubettajalla on vaara mennä ns. metsään? Entä kuka on mokaillut tai miten? Milloin on siistii olla meemien kohteena? Entä kenen kanssa Jesse ja Aleksi haluaisivat takoa kontenttia? Kuulemme myös kaistapäisistä pimpottelijoista.

Tuhat ja yksi tarinaa intistä Vol. 2

maanantaina 17.5.58 min

Räävitön podcast nuorten miesten maailmasta. Äänessä Yle Kioskin Aleksi Rantamaa, Jesse “Mauton” Sarkkinen ja vieraana Lloyd Libiso. Miksi sohva sai Libison vääpelin suuttumaan? Mikä tekee "Litmasista" halutut vermeet? Mitä yhteistä on “alokas Mannisella" ja taistelujakkaralla? Kuinka vaarallista on nukahtaa oppitunnilla tai se, että etuvartio puuttuu?

Tuhat tarinaa intistä Vol. 1

maanantaina 10.5.42 min

Räävitön podcast nuorten miesten maailmasta. Äänessä Yle Kioskin Aleksi Rantamaa, Jesse “Mauton” Sarkkinen ja vieraana Lloyd Libiso. Milloin kannattaa ilmoittautua vapaaehtoiseksi? Mistä tunnistaa töhön? Mitä tapahtuu, jos päivystäjä nukahtaa? Tai miksi hitossa Aleksi sai intissä kaikkein hölmöimmiltä tuntuvat tehtävät? Onko kypärä kirous vai siunaus? Kuinka päättyykään kadonneen sotamies Virtasen tarina? Eikä tästäkään jaksosta selvitä ilman kakkajuttuja.

Ahdistaako? – Mielenterveysongelmat

maanantaina 3.5.42 min

Räävitön podcast nuorten miesten maailmasta. Äänessä Yle Kioskin Aleksi Rantamaa ja Jesse “Mauton” Sarkkinen. Nyt ollaan ison äärellä. Mutta pyritään silti jättää synkistely pois. Minkälaisten ongelmien kanssa Aleksi ja Jesse painivat? Mistä tulee hyvä mieli ja miten pärjätä mielenterveysdiagnoosin kanssa. Mutta tärkeimpänä kaikesta: miten SINÄ voit tänään? Jos tuntuu siltä, ettei sulla ole ketään jolle puhua, niin Mikä keissin tubesivulta löydät nipun linkkejä, joista saa apua. Peace.

Tosirakkaus Tinderistä? – Nettideittailu

maanantaina 26.4.34 min

Räävitön podcast nuorten miesten maailmasta. Äänessä Yle Kioskin Aleksi Rantamaa ja Jesse “Mauton” Sarkkinen. Tykätty, vihattu Tinder. Uhka vai mahdollisuus? Onko seksi parempaa tutun vai tuntemattoman ihmisen kanssa? Pitääkö hävetä, jos on tavannut kumppaninsa netissä? Miten suhtautua feikkiprofiileihin? Entä saako seuraa helpommin baarista vai Tinderistä? Ja kenen orgasmi onkaan tärkein?

Kuinka syödä väärin vol. 1 – Elämäntavat

maanantaina 19.4.33 min

Räävitön podcast nuorten miesten maailmasta. Äänessä Yle Kioskin Aleksi Rantamaa ja Jesse “Mauton” Sarkkinen. Mikä päivä oli paskin ruokapäivä koulussa? Entä miten määritellään elintarvike? Tästä jaksosta ei kannata ottaa vinkkejä omaan ruokavalioon. Ellei nyt välttämättä halua ravintoympyräänsä juustonaksuja aamupalalle. Tai noudattaa kahdeksan tunnin taukoa päiväaterioiden välissä... (Ööh, tuottaja tiedustelee, että tunnetaanko me ketään ravintoterapeuttia?)

Kiusaaminen – Mitä se on?

maanantaina 12.4.34 min

Räävitön podcast nuorten miesten maailmasta. Äänessä Yle Kioskin Aleksi Rantamaa ja Jesse “Mauton” Sarkkinen. Onko kiusaaminen muuttunut aikojen saatossa? Jos, niin miten? Miten kiusaamisen voisi saada loppumaan? Entä miksi "Juuso" oli pillupää? Aleksi ja Jesse jakavat paitsi omia, osin kipeitäkin kokemuksia kouluajoiltaan, myös kertovat miten tilanteista selvittiin.

Sielujen välistä kemiaa – Sitä on rakkaus

maanantaina 5.4.33 min

Räävitön podcast nuorten miesten maailmasta. Äänessä Yle Kioskin Aleksi Rantamaa ja Jesse “Mauton” Sarkkinen. Miten rakkaus äitiin eroaa rakkaudesta kumppaniin? Voiko kalaa rakastaa? Entä levyä? Nyt ollaan TOSI deepin aiheen äärellä. Tämän jakson jälkeen tiedät, mitä tosirakkaus on <3 Sekä sen, miksei Aleksi ymmärrä Penaa... .

Käytätkö päihteitä? – Päihderiippuvuus

maanantaina 29.3.33 min

Räävitön podcast nuorten miesten maailmasta. Äänessä Yle Kioskin Aleksi Rantamaa ja Jesse “Mauton” Sarkkinen. Nikotiini vs alkoholi. Biitti vai kessu? Kannattaako juoda sydänsuruihin? Missä menee raja hauskanpidossa? Entä miten tunteet liittyvät päihteisiin? Tai mitä helvettiä sä teet, jos sulla on päihderiippuvainen ystävä? Aleksi kertoo "Mikan" (nimi muutettu) hienon selviytymistarinan.

Lusikkatesti ja muut urbaanilegendat

maanantaina 22.3.27 min

Räävitön podcast nuorten miesten maailmasta. Äänessä Yle Kioskin Aleksi Rantamaa ja Jesse “Mauton” Sarkkinen. Jäätyykö aivot, jos mopoilee märillä hiuksilla? Entä missä sijaitse tukka? Onko turvallista katsoa mikroon? Tässä jaksossa räjäytetään myyttejä. Kuuntele, jos et usko! Jakson myötä opit käyttämään myös sormimerkkejä oikein.

Kännitarinat – Kuka oksensi ja minne (tällä kertaa)?

maanantaina 15.3.40 min

Räävitön podcast nuorten miesten maailmasta. Äänessä Yle Kioskin Aleksi Rantamaa ja Jesse “Mauton” Sarkkinen. On vaikea käsittää, että nämä herrat ovat “selvinneet” nuoruudestaan. Tarjolla myös oivia oppitarinoita mm. siitä, miksi seksi ja alkoholi eivät sovi yhteen. PS. Pieni varoituksen sana: jakso voi aiheuttaa herkimmille huonovointisuutta ja sisältää runsaasti kiroilua.

Menisitkö Temppareihin? – Tarinoita tosi-tv:n maailmasta

maanantaina 8.3.35 min

Räävitön podcast nuorten miesten maailmasta. Äänessä Yle Kioskin Aleksi Rantamaa ja Jesse “Mauton” Sarkkinen. Nyt rankataan joukko erilaisia tosi-tv-formaatteja. Mihin hintaan sä osallistuisit Big Brotheriin? Entä miksi Ensitreffit alttarilla saa täystyrmäyksen herroilta?

Päällekuseva pisuaari ja muita uutisia

maanantaina 1.3.37 min

Räävitön podcast nuorten miesten maailmasta. Äänessä Yle Kioskin Aleksi Rantamaa ja Jesse “Mauton” Sarkkinen. Joskus on kiva kuulla uutisia muustakin kuin pelkästä kurjuudesta – tai koronasta. Miten olisi esimerkiksi kiukkuinen mies takakontissa? Tai uskontoa rienaava orava? Erikoisia uutisia vuosien varrelta, olkaa hyvä!

Kauhutarinat – Kuumottavimmat keissit joulun kunniaksi

maanantaina 21.12.202039 min

Kenen mummo säntäsi housut kintuissa huussista? Entä kuka helvetti käyttää Aleksin vessa tai säilyttää hammasharjaansa siellä? “Vastauksia” näihin – ja muita karmivia tarinoita – tarjoillaan Mikä keissin ystäville, koska… öö on joulu? Hyviä pyhiä kaikille <3

Räävitön podcast nuorten miesten maailmasta. Äänessä Yle Kioskin Aleksi Rantamaa ja Jesse “Mauton” Sarkkinen.

Rasismi – Yksi suomen kielen rumimmista sanoista

maanantaina 14.12.202039 min

Aleksi ja Jesse jakavat ulkomaan kokemuksiaan ja pohtivat sukupolvien välisiä eroja esimerkiksi kasvatuksen suhteen. Miten ihmisten asenteihin voi vaikuttaa? Pystyykö niitä muuttamaan? Entä onko rasismista mahdollista oppia pois? Herrat myös käyvät kielipoliittista keskustelua: milloin slangin käyttö on ok?

Räävitön podcast nuorten miesten maailmasta. Äänessä Yle Kioskin Aleksi Rantamaa ja Jesse “Mauton” Sarkkinen.

Julkisuus ja sen kirot – onko siinä mitään hyvää?

maanantaina 7.12.202018 min

Mitkä ovat “oikean” julkkiksen tunnusmerkit? Entä millaiset fanit lämmittävät sydäntä ja mikä taas saa hiukset nousemaan pystyyn? Sangen hyväntuulisessa jaksossa kuullaan myös sakoista. “Mutta Aleksi, miten ne liittyvät julkisuuteen?” Eivät mitenkään, mutta tarinat ovat pirun hauskoja!

Räävitön podcast nuorten miesten maailmasta. Äänessä Yle Kioskin Aleksi Rantamaa ja Jesse “Mauton” Sarkkinen.

Paras ystävä – Voiko romantiikka sotkea ystävyyden?

maanantaina 30.11.202024 min

Ystävät antavat rohkeutta tehdä kuumottaviakin juttuja! Kumman paras ystävä on nainen? Entä kumman ystävä auttoi kaveriaan tubettamisen alkumetreillä? Ja mikä olikaan lopputulema, kun Aleksi pelasi Monopolia parhaan ystävänsä kanssa…

Räävitön podcast nuorten miesten maailmasta. Äänessä Yle Kioskin Aleksi Rantamaa ja Jesse “Mauton” Sarkkinen.

Nettiseksi – seksiä Habbo-hotellissa

maanantaina 23.11.202024 min

Interwebsin ihmeellinen maailma on täynnä seksiä ja pornoa. Kun jakson aiheena on nettiseksi, niin mistä herrat alkavat puhua? Habbo-hotellista :D No, päästään sitä muuallekin: Nakukuvat ruoditaan pohjamutia myöten.

Räävitön podcast nuorten miesten maailmasta. Äänessä Yle Kioskin Aleksi Rantamaa ja Jesse “Mauton” Sarkkinen.

Ilo – Ne parhaat vibat

maanantaina 16.11.202027 min

Nyt on lämminhenkistä jutustelua <3 Awwww... Miltä ilo tuntuu? Joskus ehkä jopa rajulta: Aleksi repi housut jalastaan, kun onnistui pelissä tappamaan koko vihollistiimin. Hän myös avautuu rakkaudestaan paskamyrskyjen synnyttämiseen. Mutta mikä on rakkauden vastakohta? Viha vai välinpitämättömyys?

Räävitön podcast nuorten miesten maailmasta. Äänessä Yle Kioskin Aleksi Rantamaa ja Jesse “Mauton” Sarkkinen.

Oudot naimapaikat – Seksiä metsässä

maanantaina 9.11.202028 min

Aleksi aprikoi onko hänellä tähän jaksoon mitään annettavaa. Oudosta runkkauspaikoista juttua nimittäin riittäisi loputtomiin. Ja onneksi (?) niistäkin kuullaan. Jesse puolestaan kunnostautuu – onnettomien sattumusten johdosta – futiskentän laidalla.

Räävitön podcast nuorten miesten maailmasta. Äänessä Yle Kioskin Aleksi Rantamaa ja Jesse “Mauton” Sarkkinen.

Unet – ja niistä oudoimmat

maanantaina 2.11.202028 min

Aleksi kertoo kokemuksistaan lucid- eli selkounista, joita hän on harjoitellut. Tässä jaksossa kuullaan toinen toistaan hämärämpiä kokemuksia ja kertomuksia unista. Vai ovatko ne unta sittenkään… Entä miksi Komisario Palmu aiheutti Aleksille painajaisia?

Räävitön podcast nuorten miesten maailmasta. Äänessä Yle Kioskin Aleksi Rantamaa ja Jesse “Mauton” Sarkkinen.

Peniksen koko – Kuinka iso sulla on?

maanantaina 26.10.202044 min

Tällä kertaa puhutaan miesten kesken isoista asioista! Vai puhutaanko? No, ainakin rikotaan myyttejä ja pohditaan sitä, minkä mittainen muna on ok. Podcastin yllätysvieraana Luuserit-kampanjan suunnittelija Joonas Pesonen.

Räävitön podcast nuorten miesten maailmasta. Äänessä Yle Kioskin Aleksi Rantamaa, Jesse “Mauton” Sarkkinen.

Mustasukkaisuus – Onko se koskaan ok?

maanantaina 19.10.202022 min

Mikä on pettämistä? Onko ajatus rikos? Parisuhdeneuvojat Sarkkinen & Rantamaa jakavat auliisti seurusteluvinkkejä. Tässä jaksossa ei muuten kiroilla! Tai sitten punnerretaan. Kuinka heppujen käy?

Räävitön podcast nuorten miesten maailmasta. Äänessä Yle Kioskin Aleksi Rantamaa ja Jesse “Mauton” Sarkkinen.

Festarit – Parhaat ja pahimmat kokemukset

maanantaina 12.10.202031 min

Se tunne, kun jälkifestarit vievät psykiatrin juttusille… Jesse paljastaa miksei syty festareista ja Aleksi muistelee syöksyvirtausta.

Räävitön podcast nuorten miesten maailmasta. Äänessä Yle Kioskin Aleksi Rantamaa ja Jesse “Mauton” Sarkkinen

Pikavipit – suorin tie helvettiin?

maanantaina 5.10.202024 min

Nyt menee Jessellä tunteisiin! Pikavipit taitavat olla suoraan saatanasta. Lisäksi taloustieteen “tohtorisykerö” A. Rantamaa avaa kuulijoille sen, miten hän onnistuu pyörittämään kaoottista talouttaan.

Räävitön podcast nuorten miesten maailmasta. Äänessä Yle Kioskin Aleksi Rantamaa ja Jesse “Mauton” Sarkkinen.

Grillaaminen – Kaikki siitä tykkää, mut kaikki ei osaa

maanantaina 28.9.202024 min

Grillaaminen, tuo elämän kenties ihanin asia! Mutta mitä tehdään, kun grilliä ei osaa käyttää? Ja mikä rooli Aura-juustolla on tässä kaikessa?

Räävitön podcast nuorten miesten maailmasta. Äänessä Yle Kioskin Aleksi Rantamaan ja Jesse “Mauton” Sarkkinen.

Masturbaatio – Rakkaalla lapsella on monta nimeä!

maanantaina 21.9.202029 min

Nyt ollaan syvien ajatusten äärellä: Kuka runkkaa ja missä? Entä miksi sitä tehdään? Onko masturbointi parisuhteessa ok? Entä miten brasilialainen pieruporno liittyy aiheeseen? Myös parisuhteen speksit saadaan määriteltyä.

Räävitön podcast nuorten miesten maailmasta. Äänessä Yle Kioskin Aleksi Rantamaan ja Jesse “Mauton” Sarkkinen.

Sukujuhlat – Mummot… Niitä on vaan pakko rakastaa <3

maanantaina 14.9.202028 min

Suku on pahin. Vai sittenkin paras? Sukujuhlien etiketti joutuu syyniin. Kuinka kosteaa sukujuhlissa on? Entä kuuluuko yhteislaulu ohjelmaan? Ja miksi lahjat ovat big no-no?

Räävitön podcast nuorten miesten maailmasta. Äänessä Yle Kioskin Aleksi Rantamaa ja Jesse “Mauton” Sarkkinen.