Miltä tuntuu elää

Miltä tuntuu elää

Yle Areena

"En tahdo tietää miltä tuntuu kuolema, ennen kuin tiedän miltä tuntuu elää!" Tämä on 28-vuotiaana syöpään menehtyneen rap-muusikko Edorfin ja hänen puolisonsa Janitan tarina. Se on kuolemaa kohti kulkeva rakkaustarina, jonka yhtenä juonteena kulkee Edorfin musiikki. Sarjan on toteuttanut Jenni Nyberg / El Camino Helsinki Oy. Äänisuunnittelusta vastaa Jyri Pirinen.

Jaksot

Sylissäsi lepään

torstaina 29.3.201829 min

Jakso 6/6. Mitä käy rakkaudelle, kun toinen kuolee? Entä miltä tuntuu lähteä kulkemaan uusia tarinoita kohti, sellaisia missä elämän suurin rakkaus ei ole enää mukana? Janitan on aika muuttaa pois yhteisestä kodista ja siirtyä uuteen aikaan. Mukana myös Ekin sisko Pilvi Ingebrigtsen.

Vihdoin olen vapaa

torstaina 29.3.201819 min

Jakso 5/6. Kuoleman jälkeinen aika on Janitalla ja Pilvillä sumuista. Onneksi Pilvi ehti kysyä Ekiltä, mihin hän uskoo kuoleman jälkeen menevänsä. Kumpikin tuntee yhä Ekin läsnäolon. Musiikki lohduttaa. Ekin ystävät tekevät Ekin keskenjääneen Varjojen piiri -soololevyn valmiiksi, työstäen samalla omaa suruaan. Mukana myös Hannu Stark, Jussi Suonikko, Ilari Autio ja Tomi Isoviita.

Nyt mie pelkään

torstaina 29.3.201818 min

Jakso 4/6. Eki joutuu kuolemanpelon kanssa aivan kasvokkain. Janita ojentaa hänelle vihon ja sinne syntyy lyriikat, joissa Eki kertoo pelkääväänsä. Kuoleman lähestyessä hän jatkaa musiikin tekemistä, ja rakastamista, ihan viimeisiin hetkiin saakka. Mukana myös Ekin sisko Pilvi Ingebrigtsen.

Aion jatkaa niin kauan kuin jalat kantaa

torstaina 29.3.201823 min

Jakso 3/6. Syövän uusiutuessa, Eki ja Janita joutuvat uudelleen tilanteeseen, missä lääkäri antaa heidän yhteiselle elämälleen aikarajan. Sairastaminen nostaa pintaan pettymyksen ja vihan tunteita, mutta myös keskittymistä tärkeisiin asioihin. Mukana sairastamisessa kulkee Ekin musiikki, jota hän tekee ja soittaa lakkaamatta. Läheisille musiikki on suuri voimanlähde. Mukana Ekin sisko, Pilvi Ingebrigtsen.

En tahdo tietää, miltä tuntuu kuolema

torstaina 29.3.201821 min

Jakso 2/6. Janita ja Eki ottavat tilanteen vastaan rohkeasti yhdessä. He päättävät olla pelkäämättä syöpää ja siitä puhumista. Hoitorumba alkaa, yllättävin seurauksin. Mukana myös Hannu Stark, Jussi Suonikko, Ilari Autio ja Tomi Isoviita

Painajainen tulesta

torstaina 29.3.201812 min

Jakso 1/6. Janita Rantanen tapaa Ekin Tampereella baarissa ja ihastuu komeaan ja huolettomaan mieheen heti. Eki on Erik Ingebrigtsen, lappalainen räppäri, joka tunnetaan nimeltä Edorf. Janita ja Eki rakastuvat ja muuttavat yhteen asumaan, mutta mukaan muuttaa myös syöpä.