Mitä äijä?

Mitä äijä?

Podplay | Mitä äijä?

Mitä ajatuksia liikkuu nuorten miesten päässä? Mitä äijä? -podcastissa Eetu Laukkanen ja Eero Heinonen keskustelevat modernin miehen näkökulmasta muun muassa miehisyydestä, naisista, seksistä, työelämästä ja kaikesta siitä mitä y-sukupolven edustajat päänsä sisällä hiljaa hautovat.

Jaksot

Uhkapelaaminen

sunnuntaina 4.7.202150 min

Miksi Veikkaus on ainut organisaatio Suomessa, jolla on monopoli uhkapelaamiseen? Miksi kaupoissa on peliautomaatteja? Maailmanparannausehdotukset 2.kauden viimeisessä Mitä Äijä- podcast jaksossa jakaa Eetu ja Eero.

Autoilu

sunnuntaina 27.6.202154 min

Käykö miehisyyden päälle jos autossa ilmenee vika, jota ei osaa itse korjata? Pitääkö miehellä olla auto? Millaisia kuskeja Eetu ja Eero ovat? Kuuntele uusin Mitä Äijä jakso

Sallittua suhteessa osa 2

sunnuntaina 20.6.202142 min

Viime viikon jakson toisessa osassa jatketaan parisuhdesääntökirjan linjanvetoja. Onko sauna seksuaalinen? Saako kumppani nukkua vieraassa sängyssä? Mitä Äijä? hostit Eetu ja Eero oikovat viimeiset momentit passiint tässä jaksossa.

Sallittua suhteessa osa 1

sunnuntaina 13.6.202142 min

Eetu ja Eero palaavat syventymään parisuhteiden sääntökirjoihin. Mitä saa ja mitä ei saa tehdä? Onko flirtti sallittua? Näistä aiheista starttaa tämä kaksiosainen Mitä Äijä -podcast jaksokokonaisuus

Urheilun merkitys

sunnuntaina 6.6.202153 min

Penkkiurheilua ja urheilun asemaa yhteiskunnassa. Miksi meillä on urheiluruutu? Näitä pohdintoja availlaan Eetun ja Eeron Mitä Äijä? -podcast jaksossa.

Pukeutuminen ja tyyli

sunnuntaina 30.5.202160 min

Tässä Mitä Äijä? -jaksossa Suomen suurimmat tyyli-ikonit; Laukkanen ja Heinonen arvostelevat ihmisten pukeutumista ja tyyliä. Ketään ei jätetä roastaamatta.

Kuningas alkoholi

sunnuntaina 23.5.202167 min

Millainen status alkoholilla yhteiskunnassamme on? Onko dokaaminen enää in? Tässä Mitä Äijä? -podcast jaksossa Eetu ja Eero pohtivat alkoholikulttuuriamme sekä muistelevat vanhoja

Naisten outoudet

sunnuntaina 16.5.202149 min

Me miehet emme aina ymmärrä naisia. Tässä Mitä Äijä? -jaksossa Eetu Ja Eero avaavat ihmettelyarkkuaan naisten outouksista

Seksi vol 2

sunnuntaina 9.5.202162 min

Seksi on aiheena loputon. Tässä jaksossa Eetu ja Eero keskustelevat oraali- ja anaaliseksistä sekä pohtivat seksikursseille osallistumista.

Naisviha ja keskustelukulttuuri

sunnuntaina 2.5.202155 min

Yhteiskunnan keskustelukulttuuri rönyilee ja naisviha on valloillaan. Eetu ja Eero ottavat aiheet käsittelyyn uuden tuotantokauden avausjaksossa.

Nostalgian havinaa

sunnuntaina 7.2.202166 min

Tämä jakso on elämän kattava jakso syntymästä tähän päivään. Mitkä olivat ensimmäiset muistikuvat? Milloin kun munakarvat alkoivat kasvaamaan? Milloin itsenäistyit? Oletko vieläkin pihalla verotuksesta? Eero ja Eetu päättävät ensimmäisen Mitä Äijä?- podcast kauden nostalgian siipiä heilutellen.

Miesten ja naisten ammatit

sunnuntaina 31.1.202144 min

Miesten ja naisten ammatit. Onko niitä? Mitä Eetu on oivaltanut matkan varrella? Mistä ammatista Eero haaveili lapsena? Näihin kysymyksiin löydät vastauksen kuuntelemalla tämän Mitä Äijä? -jakson.

Ulkonäköpaineet

sunnuntaina 24.1.202149 min

Ulkonäköpaineet miehellä. Kenelläpä niitä ei aika ajoin olisi. Tässä Mitä Äijä? -jaksossa Eero ja Eetu avaavat omaa sisintään ulkokuorensa ja kautta.

Ystävyys

sunnuntaina 17.1.202163 min

Kun ikää tulee, ystävyyssuhteiden luonne muuttuu. Tässä podcastissa Eetu ja Eero pohtivat ystävyyden merkitystä. Voiko nainen olla ystävä ilman taka-ajatuksia? Miten herättää sammuneita ystävyyssuhteita?

Seurustelu osa 2

sunnuntaina 10.1.202142 min

Tässä jaksossa Eetu ja Eero saavat palautetta eksiltään. Sen lisäksi selviää, mitä ärsyttäviä piirteitä Eetu omaa, ja mitkä kotityöt ovat Eeron inhokit.

Seurustelu osa 1

sunnuntaina 3.1.202153 min

Mitä miehet ajattelevat seurustelusta? Millainen on unelmakumppani. Tässä jaksossa Eetu ja Eero ottavat parisuhdeasiat käsittelyyn!

Deittailu

sunnuntaina 27.12.202052 min

Pitääkö miehen maksaa deiteillä? Miten aloittaa keskustelu Tinderissä? Voiko seksiä harrastaa ekoilla treffeillä? Tässä Mitä äijä? -jaksossa Eetu ja Eero keskustelevat deittailusta ja sen kirjoittamattomista säännöistä.

Tunteet

sunnuntaina 20.12.202050 min

Saako mies näyttää tunteitaan? Onko itkeminen tunteellisuuden mittari? Tässä Mitä äijä? -jaksossa Eetu ja Eero hyppäävät tunne-elämän syvään päähän oikein toden teolla. Mikä herkistää Eetun, ja miten Eero ilmaisee rakkauttaan?

Seksi

sunnuntaina 13.12.202060 min

Minkälaista on hyvä seksi? Minkälaisen kasvatuksen Y-sukupolvi on seksiin saanut? Eetu ja Eero pohtivat Mitä äijä? -jaksossa seksiin liittyviä epävarmuuksia ja tabuja. Korvat punottaen jätkät kertovat myös parhaat seksikommelluksensa.

Miehisyys

sunnuntaina 6.12.202048 min

Mikä on miehisen miehen arkkityyppi? Minkälainen on kova jätkä ja mitä miehekäs mies tekee? Ensimmäisessä Mitä äijä? -jaksossa Eetu ja Eero pohtivat omien kokemusten pohjalta miehisyyttä ja miehekkyyden syvintä olemusta.