Mitä äijä?

Mitä äijä?

Podplay | Mitä äijä?

Mitä ajatuksia liikkuu nuorten miesten päässä? Mitä äijä? -podcastissa Eetu Laukkanen ja Eero Heinonen keskustelevat modernin miehen näkökulmasta muun muassa miehisyydestä, naisista, seksistä, työelämästä ja kaikesta siitä mitä y-sukupolven edustajat päänsä sisällä hiljaa hautovat.

Jaksot

Nostalgian havinaa

sunnuntaina 7.2.66 min

Tämä jakso on elämän kattava jakso syntymästä tähän päivään. Mitkä olivat ensimmäiset muistikuvat? Milloin kun munakarvat alkoivat kasvaamaan? Milloin itsenäistyit? Oletko vieläkin pihalla verotuksesta? Eero ja Eetu päättävät ensimmäisen Mitä Äijä?- podcast kauden nostalgian siipiä heilutellen.

Miesten ja naisten ammatit

sunnuntaina 31.1.44 min

Miesten ja naisten ammatit. Onko niitä? Mitä Eetu on oivaltanut matkan varrella? Mistä ammatista Eero haaveili lapsena? Näihin kysymyksiin löydät vastauksen kuuntelemalla tämän Mitä Äijä? -jakson.

Ulkonäköpaineet

sunnuntaina 24.1.49 min

Ulkonäköpaineet miehellä. Kenelläpä niitä ei aika ajoin olisi. Tässä Mitä Äijä? -jaksossa Eero ja Eetu avaavat omaa sisintään ulkokuorensa ja kautta.

Ystävyys

sunnuntaina 17.1.63 min

Kun ikää tulee, ystävyyssuhteiden luonne muuttuu. Tässä podcastissa Eetu ja Eero pohtivat ystävyyden merkitystä. Voiko nainen olla ystävä ilman taka-ajatuksia? Miten herättää sammuneita ystävyyssuhteita?

Seurustelu osa 2

sunnuntaina 10.1.42 min

Tässä jaksossa Eetu ja Eero saavat palautetta eksiltään. Sen lisäksi selviää, mitä ärsyttäviä piirteitä Eetu omaa, ja mitkä kotityöt ovat Eeron inhokit.

Seurustelu osa 1

sunnuntaina 3.1.53 min

Mitä miehet ajattelevat seurustelusta? Millainen on unelmakumppani. Tässä jaksossa Eetu ja Eero ottavat parisuhdeasiat käsittelyyn!

Deittailu

sunnuntaina 27.12.202052 min

Pitääkö miehen maksaa deiteillä? Miten aloittaa keskustelu Tinderissä? Voiko seksiä harrastaa ekoilla treffeillä? Tässä Mitä äijä? -jaksossa Eetu ja Eero keskustelevat deittailusta ja sen kirjoittamattomista säännöistä.

Tunteet

sunnuntaina 20.12.202050 min

Saako mies näyttää tunteitaan? Onko itkeminen tunteellisuuden mittari? Tässä Mitä äijä? -jaksossa Eetu ja Eero hyppäävät tunne-elämän syvään päähän oikein toden teolla. Mikä herkistää Eetun, ja miten Eero ilmaisee rakkauttaan?

Seksi

sunnuntaina 13.12.202060 min

Minkälaista on hyvä seksi? Minkälaisen kasvatuksen Y-sukupolvi on seksiin saanut? Eetu ja Eero pohtivat Mitä äijä? -jaksossa seksiin liittyviä epävarmuuksia ja tabuja. Korvat punottaen jätkät kertovat myös parhaat seksikommelluksensa.

Miehisyys

sunnuntaina 6.12.202048 min

Mikä on miehisen miehen arkkityyppi? Minkälainen on kova jätkä ja mitä miehekäs mies tekee? Ensimmäisessä Mitä äijä? -jaksossa Eetu ja Eero pohtivat omien kokemusten pohjalta miehisyyttä ja miehekkyyden syvintä olemusta.