Mutsimedian podcast

Mutsimedian podcast

RadioPlay Suomi

Mutsimedian podcastissa äänessä ovat Mia ja Maria, mutsit, joilta löytyy mielipiteitä, neuvoja ja fiiliksiä, joita ei voi yleistää, mutta joille saa nauraa. Vanhemmuus läpivalaisee kaiken totutun ja tutun, mitä se tarkoittaa? Mitä äitiydestä saa ajatella ja sanoa, entä mitä äidit saavat ylipäätään äiteinä ajatella ja sanoa? Tule kuuntelemaan, ja vieraile myös äitien omalla sivustolla osoitteessa Mutsimedia.fi

Jaksot

Lapsiperheen ruokailu

keskiviikkona 11.9.27 min

Miten ruokkia lapsi tai nauttia ruoasta lasten kanssa? Lasten ruokailu voi olla hankalaa, mutta tarvitseeko sen olla? Nirsoilu on lapsille ominaista, miten siihen tulisi suhtautua? Maria ja Mia jakavat myös lempikasvisruokareseptinsä.

Matkustaminen lapsen kanssa

keskiviikkona 28.8.30 min

Kaikenlaista voi sattua matkustaessa, mitä pitää ottaa huomioon lasten kanssa matkustaessa? Makupalat, sairastelut ja loman suunnitellut muuttuvat tyystin kun mukana on lapsi. Mia ja Maria keskustelevat kaikesta mikä liittyy lasten kanssa matkusteluun ja listaavat tärkeimmät mukaan otettavat asiat, jotta kiperätkin tilanteet sujuvat.

Äiti yrittäjänä

keskiviikkona 1.5.17 min

Maria ja Mia puhuvat yrittäjyyden ja perhe-elämän yhdistämisestä, toinen haluaisi yrittäjäksi ja toinen ei koskaan uskaltaisi. Miten yhdistää valtava vastuu yrittäjänä ja vanhempana? Mikä siinä yhdistelmässä kutsuu, ja mikä taas kauhistuttaa?

Hyötyliikunta kunniaan

keskiviikkona 17.4.27 min

Miten olla kekseliäs liikunnan suhteen? Välillä myötätunto itseä kohtaan voittaa itsekurin, mutta kannattaisiko sittenkin lukita vessan ovi ja tehdä yksin muutama kyykky? Mutsimedian podcastissa Mia ja Maria keskustelevat siitä, miten löytää liikunnan ilo.

Inspiroivat naiset

keskiviikkona 3.4.23 min

Mutsit Mia ja Maria käyvät läpi elämänsä inspiroivia naisia! Millainen esimerkki voimaannuttaa? Oman elämänsä tehokkaat projektipäälliköt, haavoittuvuutensa avoimesti näyttävät vai itselleen armolliset? Mutsit listaavat omia ihailun kohteitaan ja pohtivat, vahvistavatko samalla mystistä äitimyyttiä, jonka mukaan äidin pitää revetä joka paikkaan täydellisenä suorittamaan.

Uran vaihtaminen ruuhkavuosina

keskiviikkona 20.3.23 min

Mistä uskallusta ja voimaa uramuutokseen keskellä ruuhkavuosien kaaosta? Miten tuoda äidiksi tulon jälkeinen "uusi minä" vanhaan työpaikkaan? Mutsit Mia ja Maria keskustelevat uravaihdoksesta ja siihen liittyvistä stressaavista kysymyksistä, kuten lasten sairastelun myötä podetut omantunnontuskat poissaoloista.

Äidin oma aika

keskiviikkona 20.3.24 min

Miten ujuttaa arkeen omaa aikaa? Miten luodaan pysyvä rutiini? Mutsimedian podcastissa Mia ja Maria porisevat oman ajan ottamisen vaikeudesta, sen tärkeydestä ja sen tuomista hyödyistä.