Nikotellen

Nikotellen

Podplay | Nikotellen

Nikotellen-podcastin vauhtikaksikko Niko Saarinen ja Jenna Mäkikyrö pitää huolen siitä, että studiosta ei vauhti lopu kesken. Sääntö numero yksi: Studiossa ei ole sääntöjä. Jaksoissa puidaan viikon kohokohdat sanoja säästelemättä. Uusi jakso perjantaisin, ja @nikotellen Instagramissa Suomen parhaat etkot ja jatkot viikon jokaisena päivänä!

Jaksot

132. Kultainen harmonikka & Hämmentävä bio tinderissä

perjantaina 15.10.42 min

Wtf? Linjoille hyppää mysteerinen Antti joka etsi aikaisemmin viikolla Jennaa tinderistä. Jenna on varattu, mutta studiossa keksitään onneksi äkkiä ratkaisu: Niko on sinkkuna! Nikolla oli viikonloppuna erittäin hämmentävä kohtaaminen baaritiskillä.. siis HÄMMENTÄVÄ! Lisäksi Big Brother -talossa Jassu pohtii mitä meidän elämään kuuluu? Jassu rakas: Ei kurjuutta kummempaa. Pus!

@nikotellen löytyy instagramista :* ottakaa meidät seuraan siellä myös! Ens viikolla luvassa erotiikan täyteinen jakso.. iik!

131. Perhosia vatsassa & kilometri tolkulla paskassa tarpomista!

perjantaina 8.10.44 min

Studio on lastattu.. pienellä koiralla, ohikulkijan oudoilla piirroksilla ikkunaan ja mitä vielä? Nikotellen iskee jälleen hyvin hämmentävän jakson eetteristä ulos! Jenna meni ja alkoi parisuhteeseen ja Nikon katse on käännetty jo tuleviin uudenvuoden juhliin. Oliko niin että välissä piti tarpoa 364 päivää paskassa että kaikki päättyy lopulta kuin Disneyssä? @nikotellen instagramista jossa parhaat etkot, jatkot ja ei pilkkuja 01:00 jälkeen!

130. Seksileluja..sekopäinen eläinkauppa..ja kasa outoja kysymyksiä!

perjantaina 1.10.43 min

NIKÖSHÖW! Jenna on selvittämässä elämäänsä laphissa & Saarinen on jäänyt studioon yksin..mutta ei hätää: TE OLETTE SEURANA. Homman nimi on se että te saitte lähettää kasan ääniviestejä ja Niko kuuntelee ne livenä studiossa. Kaikkeen on vastattava ja luvassa on myös muutama hieman hämmentäväkin ääniviesti. @nikotellen löytyy instagramista viikon jokaisena päivänä, joten muista seuraa meitä siellä myös! Ensi viikolla sitten kaikki Oulun ja Lapin reissuilta.

129. Säätöä & Terapiaa

perjantaina 24.9.45 min

No johan se selvis miksi Mäkikyrö pohjosessa ramppaa.. ettei vaan ois vaskikellojen kilinää tiedossa? Vuosi 2021 pyllisti sitten lopulta Nikolle perseensä, mutta onneksi tässä on vielä kolme tehokasta kuukautta aikaa toimia. Onhan se nyt niin että ei se viikonloppu ala ilman Nikotellen pöydcääästiä eli olkaa hyvät! @nikotellen instassa sitten etkot, etkojen etkot ja jatkot viikon jokaisena päivänä!

128. Herra Nuu-Nuu suoraan siivouskaapista!

perjantaina 17.9.41 min

Nyt on levotonta. Siis levotonta. Miksi Kaija Koo laittoi perseeseensä bändikavereiden kanssa Mariannekarkit? Ja miksi ihmeessä Nikotellen studiossa istutaan ensi viikolla sokerihippuset ..no juuri siellä? Mitä Nikon tinderissä tapahtuu kun tapahtuu niin paljon? Huhu, turvavyöt kiinni ja menoksi! @nikotellen instagramissa!

127. Mä laitan sut shokkii!

perjantaina 10.9.45 min

Tiesitkö kauan sian orgasmi kestää? Montako sydäntä kastemadolla on? Kauanko kulli seisoo kun syöt viagraa? Niinpä.. jutut on taas levottomia kun vauhtikaksikko Jenna ja Niko on studiossa. Tämän on oltava viikon paras päivä? @nikotellen löytyy myöskin instagramista!

126. Päällikkö & kännikulli

perjantaina 3.9.43 min

No on taas aikoihin eletty. Päällikkö liitelee kesänlopettajaisissa pitkin Suomea kun taas Mestari itse on löytänyt kutsumuksensa sulkapallosta ja padelista. Hyvin erinlaiset viikonloput kohtaavat jälleen tässä joka perjantaisessa 40 minuuttisessa spektaakkelissa joka ei taatusti jätä kuuntelijaansa kylmäksi. Tai sitten jos jättää.. niin ei välttämättä ollu pulssia edes ennen jakson alkua. @nikotellen instagram tykittää viikon parhaat extrat läpi viikon joten seuraa meitä myös siellä! Ihanaa syyskuuta!

125. Exiä, nyxiä ja olet mitä syöt!

perjantaina 27.8.45 min

Syksy mikä ihana tekosyy hylätä oma elämä & antautua realityn pariin. Tinder on taas jälleen kerran rikki (yllätys?). Studiossa jaetaan myös muutama kuulijan viesti.. ja eihän tää enää edes ole todellista. Ihanaa perjantaita!

124. Kun v*tuttaa niin että sielussa tuntuu!

perjantaina 20.8.42 min

Studio on lastattu arkisilla ongelmilla! Jenna ja Niko tuo tänään studioon mukanaan TOP5 listansa siitä mitkä asiat nyt juuri v*tuttaa arjessa. Jakson edetessä löydetään ratkaisuja ja todetaan että joihinkin asioihin ei vain ole selitystä & on ihan okei jos ne harmittaa! Tästä saagasta on ilmestynyt aikaisemmin jakso (94.) ja tämä on yksi toivotuimmista jatko-osista! Kuinka moneen kohtaan sinä voit samaistua? Muista että me ollaan instagramissa @nikotellen viikon jokaisena päivänä!

123. Nikon kerbiilit ja Raija Räikkönen!

lauantaina 14.8.33 min

booommm! yksi toive ylitsemuiden ja se on Nikon kerbiilit. Nyt hieman pidennetty versio siitä mistä kaikki sai alkunsa ja mitä helvettiä Tiiratorilla tapahtuikaan tuon tuskaisen vuoden aikana? Lisäksi jakson lopussa kuullaan tykitystä kun Raija Räikkönen ei ole sanojaan säästellyt! @nikotellen instagramissa, kuullaan jälleen ens perjantaina tuttuun tapaan!

122. Huorabussi

perjantaina 13.8.41 min

He on täällä taas! Nyt on karanteenit, koronat ja muut taudit sairastettu tältä vuodelta & huorabussin on aika pysähtyä.. vai pysähtyykö sittenkään? Onko kesä loppunut vai vieläkö nuohotaan menemään pitkin ja poikin? Studiossa on levonta.. mutta se nyt taitaa olla enemmän sääntö kuin poikkeus. Ja hei, uus jakso on täällä jo huomenna ;) Hemmotellaan teitä tupliksella tällä kertaa ja @nikotellen instagramista löytyy lisää läppää jos tuntuu että podcast ei riitä!

121. Herra 32 minuuttia & Omenahotelli!

perjantaina 30.7.43 min

Studion on vallannut kesäkiima ja tänään ei sanoissa säästellä (säästelläänkö koskaan?). Niko on hurahtanut Tampereeseen ja tarkemmin sanottuna miehiin. Jenna puolestaan haluaisi kokeilla urbaanilegendaa jonka mukaan sperma olisi iholle mukavana. Kuka runkkaa ja minne? Mitä hittoa täällä tänään tapahtuu? :D Tulevana viikonloppuna Niko seikkailee Jyväskylässä ja Jenna puolestaan Oulussa. Nyt jos koskaan kannattaa ehkä ottaa @nikotellen podcastin instagram haltuun.. nimittäin tää voi olla villi viikonloppu!

120. Korona niin tautina kuin oluenakin, kiitos!

perjantaina 23.7.44 min

Jakso on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Nextory:n kanssa. www.nextory.fi/nikotellen45 te saatte itsellenne 45 päivän täysin ILMAISEN kokeilujakson (uusille käyttäjille). Koodilla nikotellen45

HE ON TÄÄLLÄ JÄLLEEN! Koronat oluena, tautina ja karanteenit.. ja mitä kaikkea tässä onkaan kerjennyt tapahtumaan viime viikkojen aikana? Meno on villiä, mutta.. onneksi suomen kesä on lyhyt! Nyt nautitaan <3

119. Seksihelle & Mr.Makkaraperuna!

perjantaina 9.7.47 min

Studiossa tänään Niko ja yhdeksän varvasta. Missä hitossa on Jenna? Ja vieläkö muistatte herra makkaraperunan..? Lisäksi studiossa mietitään että kuka hitto pystyy näillä helteillä panemaan. Siis MITEN? Punaistalankaa ei ole.. joskaan sitä ei koskaan ole ollut, mutta tänään lankakerä on erittäin solmussa. @nikotellen löytyy myös instasta - ota meidät seurantaan! Kuullaan taas ensi viikolla.

118. Olipa hyvä humala!

perjantaina 2.7.45 min

Himos vs. Kaupunkijuhannus. Kuka veti pidemmän korren tällä kertaa? Niko vai Jenna? Ketä ravasi kaikki Himoksen mökit läpi ja kuka puolestaan kaikki Helsingin reivit? Teidän kaikki on kutsuttu Nikotellen podcastin kolmen päivän rientoihin mukaan! Ps: Instagramissa paukahti just @nikotellen 20K rikki! Muistakaa että siellä on parhaat etkot, jatkot ja jatkojen jatkot.

117. Juhannustaikoja alasti ja humalassa!

torstaina 24.6.79 min

Juhannusspeliaali on täällä! Studio vilisee vieraita kun suosittujen Mitä nyt taas? & Pullukoidenpäiväkirja -podcastien edesmenneet ja nykyiset juontajat istahtavat studioon Nikon kanssa muistelemaan juhannuksiaan & käymään läpi outoja taikoja. Miksi kaikki taiat tehdään alasti ja miksi Juhannuksena ollaan aina niin hemmetin humalassa?

Ensi viikolla @nikotellen studiossa ollaan taas LIVENÄ ja silloin myös Mäkikyrö on linjoilla. Ihanaa Juhannusta!

116. Suomi24 ja Asiakaspalvelu Suomi = Parasta koskaan!

perjantaina 18.6.42 min

Tänään studiossa ei meinaa tulla naurusta loppua kun Jenna ja Niko tutustuu Suomi24 -palstan sinkkuforumille. Mitä ihmisillä on mielessä ja mielen vieressä näin kesällä? Entä mikä hitto on Asiakaspalvelu Suomi -profiili joka villitsee facebookissa ja naurattaa kerta toisensa jälkeen. Jos haluat jatkot, etkot ja kaiken extran jaksoista niin @nikotellen on myös instagramissa. Mahtavaa perjantaita!

115. Shipping? Av? Yv?

perjantaina 11.6.43 min

Jenna löytää sanan mitä ei voi suomentaa. Ei vaan yksinkertaisesti voi..vai voiko? Auttakaa meidän instagramissa @nikotellen Studiossa on joskus mietitty tinderin sanastoa.. mutta mitenkäs sitten nettikirppisten? Apua! Tilanne on perkelöitynyt (jälleen). Hauskaa perjantaita!

114. Pari hiiri-neitiä & Paratiisihotelli

perjantaina 4.6.41 min

No mutta nyt on bileet pystyssä! Kuka tanssii ja pitää mekkalaa läpi yön ruokakomerossa? Missä friikkisirkus jonossa Niko seiso? Ja minkä puolueen ehdokkaana Jenna tullaan näkemään seuraavaksi? Ei päätä eikä.. tai no häntä löytyy ja tällä kertaa Helunalta! @nikotellen podcastin instassa parhaat etkot ja jatkot.

113. Ero

torstaina 3.6.53 min

Jos etsit viihdettä elämääsi, tänään sitä ei ole tarjolla täällä. Nikotellen podcast sukeltaa todella syvään päätyyn ja kertaa Nikon viime päivien mietteitä pienen terapiasession äärellä. Halusin tehdä oman jakson tästä, koska haluan että elämäni Haamu saa kaiken sen kunnian mitä hänelle kuuluu. Hän pelasti minut, auttoi ja oli paras ystäväni. Anteeksi, että epäonnistuin. -Niko

112. Aivopieru ja repalaiset nännit

lauantaina 29.5.35 min

Studiossa paukkuu ja molemmista päistä kun Nikotellen podcast palaa syntiseen studioon. Pillupierut, aivopierut.. mitä näitä kaikkia paukkuja nyt olikaan? @nikotellen instagramista parhaat, huonoimmat ja kaikki se mitä päivääsi tarvitset!

112. Mayday! Ihanaa leijonat, ihanaa!

perjantaina 28.5.48 min

Tänään tilanne on 112. Kuka soitti hätäkeskusteluun ja mistä syystä? Lisäksi studiossa virittäydytään mm-lätkä huumaan kun Niko ja Jenna tekevät omat kentällisensä tämän vuoden leijonista. Millä pelityylillä listalle pääsee & arvioidaanko tässä nyt lopulta sitten minkä mailan käyttöä? Passit on valmiina jos kutsu pukukoppiin tulee. Nyt viimeistään @nikotellen instagram haltuun, koska feedistä mm. löytyy molempien juontajien kentälliset kuvineen päivineen (..jos kiekkotähtien nimet ei sano mitään!)

111. Pissapuhelin & Opiskelijatytöt

perjantaina 21.5.47 min

Studio on lastattu pornolehdillä. Niko ja Jenna pääsee tutustumaan viimeisiin Kalevi -pornolehtiin.. näitä tarinoita ei kannata missata kun Heikki ja hänen sonninsa laittaa lehmän ojennukseen & muutama muu ihan päätön tarina! Lisäksi menneellä viikolla harmaita hiuksia aiheutti kadonnut avain joka lopulta löytyi naapurin laukusta. Wtf? @nikotellen podcast löytyy myöskin instagramista jossa parhaat etkot, jatkot ja muut extrat!

110. Herra Kutiseva & tuhat tarinaa

perjantaina 14.5.45 min

Niko on bongannut Jennalle miehen! Tervetuloa Herra Kutiseva, voisitko jäädä pysyväksi? Puhetta herättää tv-sarjojen sopimukset jotka on viimeisten viikkojen aikana ollut paljon tapetilla. Lisäksi studiossa spekuloidaan Nikon alkavaa autokoulua joka huipentuu ensimmäiseen ajotuntiin.. TÄNÄÄN TURUSSA! Eli Turkulaiset, pysykää sisätiloissa. Ja boxin sisälle kurkataan myöskin lähetyksen lopussa!

109. Jonnet ei muista part. llll

perjantaina 7.5.46 min

Tervetuloa aikamatkalle Nikotellen podcastin parissa kun suosittu 'Jonnet ei muista' -jakso saa jatkoa! Tällä kertaa Niko ja Jenna muistelee kesätöitään, käy mutkan Tornion ja Uudenkaupungin Bingoissa & lähtee hieman muutenkin laukalle jutuissaan! Kuka avasi jäätelökioskin krapulassa? Kenen kiljut kaatu viemäriin? Ja kuka tusautti seinään tossumopolla? @nikotellen löytyy instasta ja viimeistään nyt se kannattaa virittää haltuunsa, koska ensi perjantain soittaja otetaan linjoille instan kautta ja pottihan on jo HUIMAT 100€ Mitä hittoa siellä laatikossa oikeen on?

108. Paljastuksia Big Brotherista!

perjantaina 30.4.51 min

Omg! Niko suljettiin uuteen Big Brother -taloon vuorokaudeksi! Mitä kaikkea hieman yli vuorokaudessa kerkesikään tapahtumaan? Miltä näyttää uusi talo? Mistä Niko heräsi humalaisen illan päätteeksi? Mikä oli siistein alue uudessa talossa ja mikä taas ei vakuuttanut? Spekulointia tulevasta kaudesta ja muisteluita Jennan ja Nikon kausilta! Jenna paljastaa mm.montako lisäkiloa sai kaudellaan ja Niko kertaa jo legendaksi muodostuneita syntymäpäiviään!

Parhaat etkot, jatkot ja lisämateriaalit @nikotellen instagramissa! Ota meidät seurantaan jo tänään!

107. Kirjekaveri vankilasta ja hellivä kulli etsinnässä!

perjantaina 23.4.45 min

Tilanne on perkelöitynyt siihen pisteeseen, että miehiä etsitään muurien toiselta puolelta. Jaksossa pohditaan myös onko Tinderin valtakausi tulossa päätökseen, kun markkinoille on saapumassa uusi Sparked-applikaatio, joka haastaa kiltteydellään pahamaineisen Tinderin? Kevät on saapunut kaupunkiin ja hellivät kullit kiinnostaisi!

Lisäksi teidät kaikki on kutsuttu ensi perjantain jakson pariin.. nimittäin silloin kuulette jotain ensimmäisten joukossa VAIN Nikotellen podcastista!

Parhaat ja pahimmat lisämateriaalit tarjoilee tälläkin viikolla tuttuun tapaan meidän instagran @nikotellen joten jos et vielä ole mestoilla.. saavu sinne välittömästi!

106. Mällit puhelinvastaajassa

perjantaina 16.4.45 min

Saarinen kipitti ostamaan prepaid-liittymän, Mäkikyrö otti haasteen vastaan ja loppu on historiaa. Puhelinvastaajassa on spermat, mms-viestejä on vastaanotettu ja lähijuna Keravalle oli lähellä. Teksti-tv:n sivu 899 on edelleen yhtä synkkä (iloinen) kohtaamispaikka kuin aina ennenkin. Ja seuraavakin haaste on heitetty ilmoille. Jakson lopussa arvaillaan jälleen soittajan kanssa, että mitä löytyy laatikosta. Ja oikea paikka jatkoille on tietenkin @nikotellen instassa.

105. Fwb = Friends with benefits

perjantaina 9.4.45 min

fwb? no ons? bbw? petite? Mitä hittoa? Miksi deittailusta on tehty nykyajan nälkäpeli ja minkä vyöhykkeen läpi Mäkikyrö on vihdoin sukeltanut.

Vanha kunnon TEKSTI-TV DEITTAILU takaisin! Aitoa, ehtaa, suomalaista naista tarjolla. Haaste heitetään ja se otetaan vastaan.

Lisäksi @nikotellen instagram on nyt kultaakin arvokkaampi, nimittäin yksi kuulija pääsee arvuuttelemaan uudessa osiossa: Mitä hittoa on boxissa?

Eli ensi viikolla sä voit olla myös meidän studiossa? ;) Kuullaan taas!

104. Magdalan Maria & sukat makkaralla

torstaina 1.4.61 min

Pitkäperjantain 60 minuuttinen spesiaalijakso.

Magdalan Maria.. tuo nainen joka seurusteli? pani? voiteli? (arvuuttelua) Jeesuksen kanssa? Joka sitten puolestaan ilmestyi hänelle puutarhurina? Anto vai ei antanu synnit anteeksi?

Jos raamattu on outoja tapahtumia täynnä.. niin on kyllä Pihlajankatukin. Miten Maarit Salin liittyy raamattuun? Onko Ismo vai Seppo sitten Jeesus? Ja monestikko Eero-Aaro voi kuolla ja nousta henkiin yhden sarjan aikana?

Sekopäinen jakso. Tätähän te tilasitte.

@nikotellen on instassa myös. Ottakaa seurantaan. Ollaan siellä aktiivisia viikon jokaisena päivänä.. ainakin melkein!

103. Typerimmät heräteostokset!

perjantaina 26.3.48 min

Jakso on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Anyfinin kanssa.

Uusille Anyfinin asiakkaille Nikotellen-podcast tarjoaa koodilla NIKOTELLEN20 alennusta ensimmäisestä laskusta 20€.

Anyfin ei siis koskaan myönnä uusia lainoja vaan he tarjoaa matalampia korkoja nykyisille lainoille.

Hakemuksen tekeminen on helppoa ja nopeaa! 1. Mene osoitteeseen anyfin.com tai lataa maksuton applikaatio (muista koodi NIKOTELLEN20) 2. Tee hakemus, liitä mukaan viimeisin kuva laskustasi. 3. Jos Anyfin pystyy madantamaan esim. osamaksusi korkoja saat heiltä tarjouksen, jos tarjous miellyttää sinua niin hyväksyt sen. 4. Anyfin maksaa laskusi ja sinä maksat laskuasi normaalisti jatkossakin, mutta nyt Anyfinille ja pienemmällä korolla.

Säästä siis rahaa ja aloita oman elämäsi budjetointi jo tänään!

Jaksossa kuullaan kuuntelijoiden hauskoja tarinoita shoppailusta. Mitä kaikkea typerää ihminen meneekään kiukkusena ostamaan kauppareissullaan? Entä mitä tulee tilattua 02.00 pahimmassa humalassa? Ja mitä ostoskoriin päätyy sunnuntain krapulapizzan seuraksi?

@nikotellen podcast löytyy myös instagramista ja siellä on menossa parhaat etkot, jatkot ja kaikki muukin! Hyppää messiin jo tänään ;)

102. Vastarannan Kiiski & Tinder päiväkirjat

perjantaina 19.3.45 min

Jakso on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Nextory:n kanssa. www.nextory.fi/nikotellen te saatte itsellenne 30 päivän täysin ILMAISEN kokeilujakson (uusille käyttäjille), koodilla 'Nikotellen'

Jos te rakastatte meidän podcastia, niin ihastutte aivan varmana Tinder Päiväkirjat -kirjoihin. Sukella siis jo heti tämän jakson jälkeen noiden pariin. Muita suosituksia Nikotellen studiosta on; Piti vielä sanoa ja Munametsä -äänikirjat. Nää menee myös hyvänä korvikkeena ennen ensi perjantain Nikotellen-jaksoa!

@nikotellen podcast on instagramissa - muista ottaa parhaat etkot, jatkot ja kaikki siltä väliltä haltuun meidän tililtä!

101. Mitä helvettiä me nyt odotetaan?

perjantaina 12.3.45 min

Studiossa villiinnyttiin. Tinder pauhaa, keskustelut loppuu yhtä nopeasti kuin alkaakin, tilanne on niin toivoton että seuraavaksi tinderpakista löytyy filosofiset keskustelun aloitukset.. wtf?

Entä mitä Jenna ja Niko nyt odottaa kun THE SATA on koettu. Mitä näiden kahden elämässä mahdollisesti tapahtuu seuraavan kahden vuoden aikana?

@nikotellen löytyy instasta jossa parhaat etkot, jatkot ja kaikki siltä väliltä. Ota seurantaan!

Kuullaan taas ensi perjantaina!

#100

perjantaina 5.3.100 min

100 minuuttia ja hyvä humala.

@nikotellen podcast on instagramissa. parhaat etkot, jatkot ja kaikki siltä väliltä.

youtubessa on meidän nauhoituksissa myös video, tsekkaa se Niko Saarisen youtube -kanavalta!

kuullaan taas ensi viikolla ;)

99. Saatanan Tossu Tolvaset!

perjantaina 26.2.42 min

Ja sit yks ennen #100! Ihan käsittämätöntä. Ens viikolla sitten ollaankin muuten humalassa ja myös teillä on lupa korkkaa sillo ;)

Tänään studiossa paistaa aurinko.. ja toinen on kaivautunut taas risukasaan suhdedraamojen kanssa. Kuka, mitä, häh? Minkä oivalluksen Niko tekee liittyen parisuhteeseen? Ja minkä lupauksen Jenna tekee jälleen?

Parhaat etkot, jatkot ja kaikki siltä väliltä MIUKU-MAUKU @nikotellen ,ps: siellä on nyt käynnissä kysymysboxi johon teiltä toivottaisiin kiperiä kysymyksiä!

98. Raksamiehiä & yhdet jäät

perjantaina 19.2.43 min

Tinder +40, "mikä leipä olisit?"-testi ja virolaisille työmiehille tissien näyttelyä. Tälläkin viikolla jutut on laukalla ja Jenna & Niko ulapalla! Kaikki on siis hyvinkin ennallaan studiossa.

@Nikotellen podcastin instassa on parhaat / pahimmat etkot, jatkot ja kommentoinnit viikon jokaisena päivänä. Ota haltuun.

Vielä yks ennen THE SATAA.. hullua! Älkää karatko linjoilta ;)

97. Exiä rannalla, parisuhde & lesboilua!

perjantaina 12.2.43 min

Että niin.. Jenna pakkasi laukun ja lähti Ex On The Beach -sarjan kuvauksiin, Niko puolestaan purjehti parisuhteeseen ja kerkesihän Mäkikyrö pilluakin nuolemaan tässä välissä!

Wtf? 97.jaksoa tätä kaikkea odotettiin, mutta nyt isketään faktat tiskiin!

@nikotellen podcast instagramissa! Parhaat etkot, jatkot, paljastukset ja kaikki se &amp; enemmän mitä missaat pelkän audion muodossa.

Lähtölaskenta 100.jaksoa kohtaan on alkanut! Nauttikaa :*

96. KISSAN KOKOINEN VAAHTOPALLO!

perjantaina 5.2.45 min

Renny Harlin, oletko siellä? Käsikirjoitus on valmiina enää puuttuu ohjaaja! Miten Disney-ilta lopulta päättyi? Kuka tapailee ja ketä tapailee? Kevätkiima?! Bridgerton aiheuttaa vaarallisia tilanteita ja vaahtopalloja!?

No mutta nyt on jakso lastattu kyllä hyvin epämääräisillä jutuilla!

Me ollaan instassa myös @nikotellen ota meidät seurantaan siellä! Parhaat etkot,jatkot ja kaikki siltä väliltä. Tervetuloa sekopäiseen perheeseemme!

95. Kisuttelua! Kisuttelua!

perjantaina 29.1.41 min

VAROITUS: Jakso sisältää siirappisia kohtaamisia. Yhteinen minuutti ja pientä "kisuttelua". Toinen nuolee näppejään ja toinen jotain muuta. Tasan ei mene tälläkään kertaa nallekarkit studiossa. ..tosin koskapa ne menisi?

Ottakaa @nikotellen instagram haltuun, koska siellä on pöydcästin etkot, jatkot ja kaikki siltä väliltä!

94. LIKI TÄYDELLINEN V*TUTUSLISTA!

perjantaina 22.1.44 min

Kuiva beauty blender? Taulut aina vinossa? Huu-Haaa Huttuset keskelllä tietä? Aina tiellä oleva pyykinpesukone? Liian lyhyet laturijohdot?

Tänään studiossa listataan asioita jotka taatusti v*tuttaa myös sinua kun alat tarkemmin miettimään! Jaa omat hauskat tarinat @nikotellen instagramissa! Mikä sinua v*tuttaa just nyt?

Ongelmat onneksi on tehty ratkottavaksi ja studiossa oivalletaan monta juttua joille lähdetään hakemaan patenttia! Ihmiskunta pelastuu ja tunnelin päässä on valoa ..(tänäänkin).

Aamuvirkkujen iloksi jatkot julkaistaan jatkossa 06.00 perjantai aamuisin. Joten herätyskellot soimaan ja kohti uutta ihanaa päivää joka on täynnä mahdollisuuksia!

93. Vuoden ensimmäiset treffit & Herra Suoraan Asiaan!

perjantaina 15.1.42 min

On aika toivottaa tervetulleeksi uusin tulokas podcastiin. Hän on Herra Suoraan Asiaan tai kuten tuttavallisemmin sanotaan: Herra SA!

Studiossa on kerrassaan hyvä flow. Nikolla on takanaan vuoden ensimmäiset treffit & Jennakaan ei ole moksiskaan, vaikka arpaonni ei ole vielä suosinut.

Onko Nikon treffit syynä siihen että Donald Trump menetti twitter tilinsä ja mitä kaikkea naapurimaan Putin voikaan keksiä jos ja kun toiset treffit on jo ovella?

@nikotellen podcast on instagramissa ja jakson lisämateriaalit, etkot, jatkot ja muut löytyy sieltä! Jaksot ilmestyvät yleisön pyynnöstä jatkossa jo 06.00 aamulla jotta ne kulkevat kätevästi teidän matkassa töihin, kouluun tai vaikka on siellä aamupalapöydässä seurana!

92. Hävitetyt kengät, muutama mies ja se kaunein!

perjantaina 8.1.41 min

He ovat täällä (edelleen).. kaikki on muuttunut vai onko sittenkään? Vuosihoroskoopit apuun ja samojen kysymyksien äärellä jälleen. Treffejä, seksikumppaneita, sängyltä tippuneita miehiä, lukematon määrä Vesoja ja yks löydetty elämänrakkaus. Kahdessa ja puolessa viikossa on tapahtunut (ainakin jaksollisen verran asioita).

Nikotellen tykittää parhaimmat ja kaameimmat etkot, jatkot ja muut instagramissa @nikotellen . Älä missaa päivääkään!

91. Mä en oo patja sun kullilles!

perjantaina 1.1.50 min

VUOSI 2021 SINUA ON ODOTETTU! Ihanaa vuoden ensimmäistä päivää! Tällä kertaa Niko ja Jenna tekee hieman yllättävät listat uudelle vuodelle.

Kohti parempaa ja sen yli! Parhaat morkkistelut, jatkot, etkot ja muut @nikotellen instagramista.

90. Yks heteromies studiossa, auta meitä!

keskiviikkona 30.12.202052 min

Vuoden 2020 VIIMEINEN jakso on täällä! Tällä kertaa suomen kaikkia heteroita studiossa edustaa: @samibruh Mitä vinkkejä Jenna ja Niko saa tulevalle vuodelle? Miten hurmataan miehet? Vai onko parhaat jo menneet ja osa meistä lopulta jää yksin?

@nikotellen instagramissa surkeimmat läpät, etkot, jatkot ja kaikki siltä väliltä.

Me kuullaan jälleen 1.1.2021. siihen asti.. eli ei kamalan kauas MOI MOIIIII.

89. VATKAAMALLA VARTIN MUNA

perjantaina 25.12.202043 min

Vuoden viimeisen perjantain Nikotellen studiossa on levotonta! Ennustiko Simpsonit sodan? Jenna lähtee armeijaan? Niko perse edellä puuhun? seinään? MITÄ? Milloin se kulli on parhaimmillaan?

Parhaat etkot, jatkot, sekoilut instagramissa @nikotellen ota haltuun.

Älä missaa vuoden viimeistä lähetystä KESKIVIIKKONA!

88. OMG! Joulurauha..peruttu!

keskiviikkona 23.12.202047 min

Huhu! Nyt on studiossa härskiä. Mamacitas -podcastin tytöt valtaa studion ja mikään aihe ei ole tabu &amp; kaikesta voi puhua.. ja PUHUTAANKIN! Onko mahdollista että Nikotellen ei olekkaan enää podcastien kruunaamaton kuningas mitä tulee rivouteen?

https://open.spotify.com/show/0LBFZyTPOvhp3dn7KdzkRf?si=le7UVbCEQKqzajdbVyZ0_A Tyttöjen podcast löytyy tuolta! Ottakaa haltuun!

Ja parhaat etkot, jatkot ja hullunkuriset materiaalit meidän instassa @nikotellen ! Se elää myös koko joulun!

87. JOULU ON ANTAMISEN AIKAA

perjantaina 18.12.202054 min

Tip-tap-tip-tap! Nikotellen-podcastin joulujakso on täällä! Ei ehkä se ihan perinteisin sellainen.. eli emme ehkä suosittele kuuntelemaan koko perheen voimin (tätäkään jaksoa!) Joulu on totisesti antamisen aikaa..se käy selväksi tässä jaksossa!

Parhaat etkot, jatkot ja nolot videot meidän instagramista @nikotellen

86. Toimiiko BB-romanssi ulkomaailmassa Ella?

keskiviikkona 16.12.202044 min

Studiossa tänään 178 cm pelkkää säärtä! Mitä kuuluu BB-romanssille, jota koko Suomi seurasi koko syksyn ruuduista? Entä miten ulkomaailma kohtelee muuten Ellaa? Ja mitkä ovat karut tilastot mitä tulee näihin romansseihin..

Parhaat etkot, jatkot ja sekoilut @nikotellen instassa myös läpi pyhien! Ota haltuun!

85. Valkoiset pikkuhousut ja esileikin tappaja!

perjantaina 11.12.202047 min

Esileikit käyvät kuumana WhatsAppissa.. kunnes yksi kysymys pysäyttää ja latistaa tunnelman tyystin. Entä onko syytä epäillä että kyseessä on kissakala jos mies ei vuonna 2020 omista mitään somea ja tarjoaa vain puhelinnumeroaan?

Jenna ja Niko ovat tuttujen kysymyksien &amp; pohdintojen äärellä jälleen. Miten tilanne Herttoniemi lopulta päättyy? Ja kuka ihme onkaan Jätti?

84. Paljastuiko studiossa salaisuus?

keskiviikkona 9.12.202044 min

Miksi hitossa 14.12. pitää merkkaa kalenteriin? Mitä ihmettä maanantaina voisi tapahtua?

Studiossa tällä kertaa nainen joka ei välttämättä esittelyjä kaipaa, mutta kerrottakoon että hän on ROSANNA KULJU! Nainen joka halusi olla siivooja, mutta rajan ylittäessä hänestä tulikin missi. Juttu lähtee taas hieman lentoon.. kuten aina!

Seuraa meidän päivän vierasta somessa @rosannakulju ja meidän instagramista @nikotellen löytyy parhaat videot, etkot, jatkot ja kaikki se mitä ei muualla kehdata julkaista!

Nikotellen koko joulukuun sekä keskiviikkoisin että perjantaisin. Kuullaan taas!

83. THE SEKSILELU SPESIAALI!

perjantaina 4.12.202049 min

Tänään studiossa surisee.. ja innostus on käsin kosketeltavissa ;) Jakso on tehty kaupallisessa yhteistyössä Huippukiva.fi -verkkokaupan kanssa.

www.huippukiva.fi/kampanja/nikotellen on se sivu josta pääset kurkkaamaan kaikki Jennan ja Nikon jaksossa puhutut suosikit.

Ja tuo on se linkki jonka kautta voitte hakea ainakin ne ilmaiset 12 kpl kondomeja piristämään teidän loppuvuotta. Ja jos tilaus on yli 40€ niin toimitus on täysin ilmaista. Ja ihmiset: TOIMITUS ON RUSKEASSA LAATIKOSSA! Eli voitte noutaa ne ilman hikikarpaloita otsalla sieltä lähimmästä postista ;)

Pidä huippukivaa yksin tai yhdessä!

82. 21 JA NEITSYT!

keskiviikkona 2.12.202042 min

Historian ensimmäinen Nikotellen -keskiviikko on täällä! Joulukuun ajan me Nikotellaan keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Keskiviikon jaksoissa meidän seurana on studiossa aina vieras. Ensimmäisen bonarin teemana on: Neitsyys. Laulaja,somevaikuttaja Tuuli kertoi aikaisemmin keväällä videolla olevansa neitsyt ja soppa oli valmis. Hämmästyneitä kommentteja, klikkiotsikoita.. miksi tämä aihe kiinnostaa niin paljon että myös me halusimme ottaa tästä enemmän selvää?

Studiossa juttu lähtee tututusti laukalle.. Mitä jos Tuuli myisi huutokaupassa neitsyytensä? Entä tulemmeko me kuulemaan siitä kun se "kaunein" lopulta tapahtuu vai tapahtuuko?

Tuuli löytyy instagramista @tuuli ja meidän podcastin parhaimmat etkot, jatkot ja kaikki siltä väliltä @nikotellen instan tilillä!

81. Yks iso meemi!

perjantaina 27.11.202049 min

What do you meme? Tällä kertaa studiossa otetaan avuksi onnenkeksit, meemi-kortit..ja keskustelu käy kuumana kun Niko ja Jenna katsovat miltä vuoden viimeinen kuukausi tulee näyttämään ja entä onko 2021 edeltejäänsä parempi?

Lisäksi studiossa tipahtaa pommi! Nyt loppuvuosi Nikotellaan kahdesti viikossa. Perjantain jakso saa rinnalleen kaikkien podcastien isän, äidin, riivasen pikkuveljen ja hieman perverssin papan sillä me Nikotellaan myös keskiviikkoisin!

Ota meidän instagram haltuun, koska siellä on maan parhaat etkot ja jatkot &amp; jotain siltä väliltä @nikotellen

80.Herra Burger King

perjantaina 20.11.202045 min

20.jaksoa aikaa löytää miehet! Nyt vähän äkkiä sitä sutinaa tänne! Kuka paistoi burgereita janoisille? Ja kuka joutui nuuttipukkina ikävän tilanteen eteen? Tässä jaksossa myöskin mukaan hyppää riivanen Herra Burger King!

79. KAIKKIEN AIKOJEN: THE KÄNNI -JAKSO!

perjantaina 13.11.202032 min

Tälllä kertaa studiossa ei aloitella vaan sinne saavutaan jatkoille. Käsissämme on kaikkien aikojen "THE KÄNNI" -jakso. Ensimmäistä kertaa Nikotellen historiassa jaksoa jouduttiin jopa editoimaan, koska kaikki ei todellakaan olisi sopinut.. ei lasten, mutta ei myöskään aikuisten korville.

Kello lyö studiossa 00:40 ja meno on sen mukaista. Lähetyksessä otetaan pienet morkkis puhelut Lappiin jossa toinen juontajista on tällä kertaa!

78. Jonnet ei muista part III

perjantaina 6.11.202047 min

Se on täällä vihdoin! #jonneteimuista part 3. Tänään studiossa ei itketä sinkkuutta, kirota tai purnata miesten perään..vaan muistellaan aikaa kun kaikki oli paremmin. Vai oliko sittenkään? Kuka näytti tissit Ofelia-pullon vuoksi? Keneltä vedettiin ilmat pihalle välituntisin? Tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen!

77. Katsomme pornoa liikaa!

perjantaina 30.10.202060 min

Hän on täällä tänään! Vieraana seksuaalikasvattaja Bettina Gräsbeck - seksuaalisen hyvinvoinnin rautainen ammattilainen. Tekeekö kerta homoksi? Miksi nainen voi p*nna naista, mutta mies ei miestä? Oletko tietoisesti tai tietämättäsi bi-utelias? Porno ja seksilelut! Mihin tahansa löytyy korvike - ja helposti. Miten porno vaikuttaa meihin? Puhutaan asioista oikeilla termeillä ja suoraan. Tärkeitä kysymyksiä, avoimia vastauksia.

Suomen kovin ja avoimin podcast Nikotellen - pistä meidät seuraten Spotifyssa ja Instagramissa @metropoli_net &amp; @nikotellen

Aiheesta lisää www.metropoli.net

76. Joku sai ja joku pettyi taas

perjantaina 23.10.202036 min

Niko ja Jenna, Nikotellen -podcastin vauhtikaksikko jälleen rakkauden kiitoradalla. Kuka kävi treffeillä ja kenen kanssa? Entä kuka pääsi harrastamaan sitä kauneinta, ja millä seurauksilla? Onko usko jo mennyt - lyödäänkö hanskat tiskiin? Lisää meidät suosikkeihisi Spotifyssa ja seuraa meitä Instagramissa @nikotellen , niin tiedät mistä Suomen suosituimmassa podcastissa puhutaan.

75. MYSTEERI: Kuka runkkasi ja ketä?

perjantaina 16.10.202049 min

Nikon synttäriviikonloppu Porvoossa mökillä. Paljussa muutakin kuin kuumaa vettä. Saunassa muutakin kuin hikeä. Pullo- ja tölkkikaupalla märkää ja kenties sitä itseäänkin, kaikkein kauneinta - mutta kuka teki ja mitä? Entä kuka rakastui ja keneen? Kuvioissa mukana myös Herra Löytäjä ja yllätys-yllätys out of the blue, Herra Herttoniemi. On aika syntien ja MYSTEERIN.

74. The Seksilista & Rullaluistelua

perjantaina 9.10.202043 min

Niko ja Jenna korkkaavat uuden studion. Jutut pysyy uudessakin paikassa yhtä levottomana. Skumpan lomassa puidaan uusimmat pettymykset, oudot ehdotukset ja lopussa pudotetaan pommi: Kuka listaa ja mitä listaa? Hauskimmat extrat löytyy @nikotellen Instagramista ja viihdemaailman uusimmat käänteet @metropoli_net

73. Kammottavat yleissaunat

perjantaina 2.10.202051 min

Tällä viikolla ollaan (jälleen) jännän äärellä. Viikonloppu toivotetaan varoen tervetulleeksi. Studiossa valmistaudutaan treffeihin ja tehdään (jälleen) lupauksia Tinderin suhteen. Mitä mieltä parivaljakko on yleissaunoista ja minkä yllättävän muiston he jakavat yhteiseltä saunareissulta? Seuraa menoa @nikotellen Instagramissa ja podcastin tarjoilee @metropoli_net www.metropoli.net &amp; www.tinderinparhaat.com

72. Suoria ehdotuksia ja pari kondyloomaa

perjantaina 25.9.202041 min

Mitään ei ole tapahtunut ja sitten onkin tapahtunut vaikka mitä. Studion polttava kysymys kuuluu: ”Voiko kondylooman hommata yleisestä vessasta itselleen?”. Niko on Jennan Tinderin kimpussa ja lopulta parivaljakko intoutuukin lähettämään suoria ehdotuksia miehille! Instagram @nikotellen tarjoaa jälleen viikon parhaat jälkilöytyt ja podcastin tarjoaa @metropoli_net www.metropoli.net &amp; www.tinderinparhaat.com

71. Mitä jos sinulla olisi...

perjantaina 18.9.202044 min

Mitä jos sinulla olisi 7 tuntia aikaa ennen maailmanloppua? Tässä jaksossa puidaan Tinderin uutta ”peliä” jossa käyttäjällä on seitsemän sekuntia aikaa päättää tulevaisuudestaan. Kenen julkkiksen dm:ään Jenna ja Niko slaidaisivat, jos kyseessä olisi panotreffit? Entä tekisikö parivaljakko viimeisinä tunteinaan rikoksia? Ja mikä olisikaan paras tapa viettää ihmiskunnan viimeisiä tunteja?

Seuraa parivaljakon elämää Instagramissa @nikotellen. Lisäksi pidä itsesi ajantasalla viihteen maailmasta ottamalla seurantaan podcastin tarjoaja @metropoli_net.

Menossa mukana www.metropoli.net &amp; www.tinderinparhaat.com

70. Onlyfans + pari muuttujaa

perjantaina 11.9.202054 min

JUHLAJAKSO! Mites meni noin niinku omasta mielestä?

69. Selvisin takaisin

perjantaina 4.9.202040 min

Podcastin tarjoaa www.metropoli.net &amp; www.tinderinparhaat.com Seuraa meitä myös Instagramissa @metropoli_net &amp; @nikotellen

68. Kaikilla mausteilla

perjantaina 28.8.202026 min

Tiedät mihin olet tullut - harhaanjohtavinta ikinä, nimittäin et voi koskaan tietää mihin olet tullut - Nikotellen podcast yllättää joka ikinen kerta. Nikotellen -podcast parhaita paloja - perjantain piristys!

Podcastin tarjoaa www.metropoli.net &amp; www.tinderinparhaat.com Seuraa meitä myös Instassa @metropoli_net &amp; @nikotellen

67. Miekka tanassa kohti tulevaa

perjantaina 21.8.202034 min

Tällä kertaa on Jennan vuoro myydä sielunsa. Kumman tulevaisuus näyttää valoisammalta - Jennan vai Nikon? Podcastin tarjoaa www.metropoli.net & www.tinderinparhaat.com Seuraa meitä myös Instagramissa @metropoli_net & @nikotellen

66. Kerro, kerro kuvastin

perjantaina 14.8.202033 min

Niko myy sielunsa. Miltä näyttää tulevaisuus? Podcastin tarjoaa www.metropoli.net & www.tinderinparhaat.com Seuraa meitä myös Instagramissa @nikotellen

65. Kalsarikännit Q&A

perjantaina 7.8.202060 min

Keitot tulille ja loppu se länkyttäminen! Podcastin tarjoaa www.metropoli.net &amp; www.tinderinparhaat.com Seuraa meitä myös Instagramissa @metropoli_net &amp; @nikotellen.

64. Äidin poika

perjantaina 31.7.202042 min

Äidit on #best Podcastin tarjoaa www.metropoli.net &amp; www.tinderinparhaat.com Seuraa meitä myös Instagramissa @metropoli_net &amp; @nikotellen

63. Nyt poistu Tinder

perjantaina 24.7.202041 min

Friends with no benefits, Tinderille baiii ja identiteettikriisi. Niistä on jakso 63. tehty. Yritä pitää naama peruslukemilla, et muuten onnistu! Podcastin tarjoaa www.metropoli.net &amp; www.tinderinparhaat.com Seuraa meitä myös Instassa @metropoli_net &amp; @nikotellen

62. Tilanne on perkelöitynyt

perjantaina 17.7.202037 min

Ei saat*na, nyt! Forrest Gump ja Töölönlahti, onko tässä sekavin jakso ikinä? Podcastin tarjoaa www.metropoli.net Seuraa meitä myös Instagramissa @metropoli_net &amp; @nikotellen

61. Risteilyseksiä

perjantaina 10.7.202041 min

Alun vieraskoreus on nyt takana päin, kun Jenna ja Niko painavat täyttä höyryä eteenpäin. Kuka oli kenen hytissä ja suomalaista ilman risteilyä. Podcastin tarjoaa www.metropoli.net &amp; www.tinderinparhaat.com

60. TERVETULOA!

perjantaina 3.7.202045 min

Jakso 60! Suuren juhlan tuntua ja rumpujen pärinää. Tervetuloa *****! Podcastin tarjoaa www.metropoli.net &amp; www.tinderinparhaat.com Seuraa meitä myös Instagramissa @metropoli_net &amp; @nikotellen

3-59. Somemyrsky

perjantaina 26.6.202042 min

Kun koko Suomi tuntee olevansa petetty. Miltä tuntuu olla koko kansan suurennuslasin alla? Podcastin tarjoaa www.metropoli.net Seuraa meitä myös Instagramissa @metropoli_net &amp; @nikotellen

3-58. KVG! Maisa Torppa

perjantaina 19.6.202039 min

Kaikkien aikojen haastattelu - Maisa Torppa - In Your Face! Podcastin tarjoaa www.metropoli.net Seuraa meitä myös Instagramissa @metropoli_net ja @nikotellen

3-57. Homopornoa metsikössä

perjantaina 12.6.202049 min

Ensimmäinen jakso - elämä jatkuu! Podcastin tarjoaa: www.metropoli.net Seuraa meitä myös Instagramissa @metropoli_net &amp; @nikotellen

56. Jäähyväiset

perjantaina 5.6.202040 min

On aika jäähyväisten - Nikon ja Jonnan viimeinen yhteinen jakso. Elämä kuljettaa, mitä jatko tuo? Podcastin tarjoaa www.metropoli.net Seuraa meitä myös Instagramissa @metropoli_net & @nikotellen

55. The Känni -jakso III

perjantaina 29.5.202042 min

Kaikkien aikojen toivotuin jakso, The Känni -jakso III. Mahtavaa perjantaita! Podcastin tarjoaa www.metropoli.net &amp; www.tinderinparhaat.com Seuraa meitä myös Instassa @metropoli_net &amp; @nikotellen

54. Paljastuksien perjantai

perjantaina 22.5.202050 min

Historiallinen hetki - tajunnan räjäyttävä jakso! Sekä Niko että Jonna paljastavat jotain, mitä kumpikaan heistä ei ole vielä edes toisilleen kertonut. Podcastin tarjoaa www.metropoli.net &amp; www.tinderinparhaat.com Seuraa meitä myös Instagramissa @metropoli_net &amp; @nikotellen

53. Hempeilyä kirsikkapuistossa ja v*tutusta

perjantaina 15.5.202043 min

Lässyn, lässyn, lää ja voi v*ttu! Meneekö ikinä mikään suunnitellusti? Podcastin tarjoaa www.metropoli.net ja www.tinderinparhaat.com Seuraa meitä myös Instagramissa @metropoli_net &amp; @nikotellen

52. Alax olee?

perjantaina 8.5.202055 min

Mr. Vatsalihas aka Mussukka, who the hell is he?! Mikä saa Nikon niin pois tolaltaan, että on valmis harkitsemaan naisseuraa? Varaudu hikoilemaan - hiillos on valmis! Podcastin tarjoilee: www.metropoli.net &amp; www.tinderinparhaat.com Seuraa meitä myös Instagramissa: @metropoli_net &amp; @nikotellen

51. Anopit helvetistä

perjantaina 1.5.202042 min

Tosielämän kauhutarinoita anoppilasta ja yllättäen vähän muutakin. ;) Podcastin tarjoaa: www.metropoli.net &amp; www.tinderinparhaat.com Seuraa meitä myös Instagramissa @metropoli_net &amp; @nikotellen

50. Kumman kaa? part. II

perjantaina 24.4.202042 min

JUHLAJAKSO! Legendaarinen "Kumman kaa" -jakso saa jatkoa! Ketä ovat nämä mystiset miehet, jotka Jonna &amp; Niko ovat valinneet? Sivuraiteiltakaan ei taas vältytä, kun kerran vauhtiin pääsee, niin paluuta ei ole!

Seuraa meitä myös Instagramissa @metropoli_net &amp; @nikotellen. Podcastin tarjoaa www.metropoli.net &amp; www.tinderinparhaat.com

49. Ruskeat lakanat ovat merkki hauskanpidosta

perjantaina 17.4.202061 min

Next level "kerran yks kaveri" -paljastukset ja Keravan villit vuodet. Tässä jaksossa muistellaan muidenkin puolesta, sori kaverit! Podcastin tarjoaa www.metropoli.net &amp; www.tinderinparhaat.com Seuraa meitä myös Instagramissa @nikotellen &amp; @metropoli_net

48. Inttikundeja ja erakkomiehiä

perjantaina 10.4.202044 min

Vain yksi ja ainut Nikotellen-podcast - pääsiäisen kunniaksi mun..kkirikas jakso kaikilla mausteilla ja paistorasvoilla. Podcastin tarjoaa: www.metropoli.net &amp; www.tinderinparhaat.com Seuraa meitä myös Instassa: @metropoli_net &amp; @nikotellen

47. Aurinkoisia päiviä risukasassa

perjantaina 3.4.202043 min

Nyt on maailmankirjat sekaisin ja yllätyksiltä ei vältytä. Sekä Jonnalla että Nikolla on molemmilla kerrottavaa. He toteavat myös kuinka pimeä paikka Tinder on, luettuaan pari esimerkkiä uudelta sivustolta: www.tinderinparhaat.com. Podcastin ja www.tinderinparhaat.com tarjoaa www.metropoli.net Seuraa meitä myös Instagramissa @metropoli_net &amp; @nikotellen.

46. Kohurealityt syynissä!

perjantaina 27.3.202046 min

Realityn ammattilainen Niko ja Jonna mankeloivat Suomen tosi-tv skeneä. Lopulta päädytään ultimaattiseen kysymykseen, joka koskettaa molempia. Podcastin tarjoaa www.metropoli.net

45. Kimppakivaa ja siitosori

perjantaina 20.3.202043 min

Ei sanaakaan ajankohtaisesta mediaripulista. Vain sinä, Jonna ja Niko - tutun sekavissa tunnelmissa. Metropolin Nikotellen tempaisee sinut mukaansa ja saa sinut hetkeksi irtautumaan arjesta. Podcastin tarjoaa www.metropoli.net Seuraa meitä myös Instagramissa, @metropoli_net &amp; @nikotellen

44. Vaiettu julkiseksi

perjantaina 13.3.202039 min

Mitä et ole koskaan ikinä kehdannut kenellekään kertoa? Jonna ja Niko lukevat kuuntelijoiden paljastuksia. Podcastin tarjoaa www.metropoli.net Instagram @metropoli_net

43. Tallinnan timanttinen mieskarkki

perjantaina 6.3.202039 min

Kuumempi kuin Saharan polttava aurinko, timanttisempi kuin kuningatar Elisabet II:n kruunun jalokivi - mieskarkki, tuo Tallinnan löytö. Teretulemast tagasi!

42. Jonnet ei muista part. II

perjantaina 28.2.202048 min

Jatko-osa, part. II. Oot aiva jonne, josset muista! Parasta nostalgiaa, myyttejä ja todella sairaita juttua. Podcastin tarjoaa www.metropoli.net

41. The Känni Q&A II

perjantaina 21.2.202054 min

Shottiralli ja Q&amp;A! Mitä välinettä tai esinettä voi käyttää oivallisesti seksiin? Noloin känniseksikokemus? Oksat pois, jakso ilman rajoja. Podcastin tarjoaa www.metropoli.net

40. Tinder on rikki?

perjantaina 14.2.202040 min

Koronavirus ja Thaimaan matkamuistot. Tinder on rikki. Jodelissa juorutaan. Menkkaseksi. OMG! Podcastin tarjoaa www.metropoli.net

39. Aikamatka tulevaisuuteen

perjantaina 7.2.202042 min

Klamydiasta kukkakaaliin! Nikotellen-kaksikko rikkoo jään kuin jään (vaikka jää puuttuisi). Nimittäin ei viikkoa ilman Suomen top-podcastia ja asioita, joista sinä et uskalla ääneen puhua. Podcastin tarjoaa www.metropoli.net, seuraa meitä Instagramissa @metropoli_net

38. Kuuntelijoiden kuuma linja

perjantaina 31.1.202040 min

Kuuma linja on täällä - rakkaudenammattilaiset vastaavat kuuntelijoiden kinkkisiin ja elämää pienempiin ja suurempiin kysymyksiin. Podcastin tarjoaa: www.metropoli.net

37. Rakastuin mä kerjäläiseen

perjantaina 24.1.202044 min

Deitit Tampereella, nääs. Viagraa ja sukukalleuksien tatuointia. Sulaa laavaa, sillä kerjäläinen vei sydämen. Kuuntele Suomen parhaimpiin kuuluuvaa podcastia. Podcastin tarjoaa: www.metropoli.net

36. Ulosottohelvetissä

perjantaina 17.1.202045 min

Millaista on elää susikoirat kintereillä?

35. Ylistystä sinkkuudesta

perjantaina 10.1.202039 min

Sinkkuna oleminen on best! Miksi? Miljoona hyvää syytä ja pari harha-aselta - nimittäin tässä jaksossa lähtee taas laukalle. Podcastin tarjoaa www.metropoli.net

34. Krapulaa ja horoskooppeja

perjantaina 3.1.202042 min

Oliko vuosi 2019 suosiollinen Nikolle tai Jonnalle - vihdoin parisuhteessa? Lisäksi ajaudutaan kuiviin ja märkiin limakalvoihin - sillä krapulassa mikään ei jää sanomatta.

33. Vuosi pakettiin!

perjantaina 27.12.201944 min

Vuoden viimeinen jakso. Laitetaan vuosi pakettiin ja muistellaan vuotta 2019.

32. Kumman kaa?

perjantaina 20.12.201935 min

Tiukkaa analyysiä, fantasiaa ja kunnianloukkauksia. Oksat pois, nyt selviää - kumman kaa? Podcastin tarjoaa www.metropoli.net

31. The Känni Q&A

perjantaina 13.12.201952 min

Q&amp;A jakso kännissä! Tässä jaksossa ei ole mitään häpyä, sillä Niko ja Jonna ovat aivan pierussa. No filter-takuu.

Podcastin tarjoaa www.metropoli.net. Seuraa meitä myös Instassa @metropoli_net.

30. Joulumuisteloita ja pikkutuhmia kahvitaukoja

perjantaina 6.12.201943 min

Yhtä juhlaa! Onnea Suomi, Suomen itsenäisyyspäivänä! Onnea Niko, Nikon nimipäivänä &amp; onnea Nikotellen-podcast 30-juhlajakson johdosta!

Joulukuun ensimmäinen jakso, jouluiset terveiset yöllisestä Kauppakeskus Forumista.

Podcastin tarjoaa www.metropoli.net. Pysy ajantasalla, seuraa meitä Instagramissa: @metropoli_net

29. Suoraa puhetta kullista

perjantaina 29.11.201950 min

Suoraa puhetta siitä itsestään! Tämä on kova jakso, kirjaimellisesti. Podcastin tarjoaa www.metropoli.net

28. Outoja tapoja & ihan vähän seksiä

perjantaina 22.11.201937 min

Neuroottinen vai muuten vain outo? Kaukana suomalaisesta ja Jyväskylän helmet.

Podcastin tarjoaa www.metropoli.net

27. Hikiset varpaat & likaiset boxerit

perjantaina 15.11.201940 min

Kun kuvittelit kuulleesi jo kaiken - olit väärässä. Sillä tämä jakso on kaikista tähänastisista jaksoista sairain - tästä ei ole enää paluuta.

Jaksoa suositellaan yli 16-vuotiaille. Podcastin tarjoaa www.metropoli.net

26: Herätekokouksia ja yöllisiä kohtaamisia

perjantaina 8.11.201945 min

Kostea yllätys elokuvateatterissa. Alastomuutta, kateutta ja yhteys poliisiin. Eikä tässä vielä kaikki - vain yksi kosketus ja usko on hänessä.

Podcastin tarjoaa www.metropoli.net / Podcast sisältää voimakasta kielenkäyttöä.

25. Niko etsintäkuuluttaa miehiä & Jonna naisia?

perjantaina 1.11.201949 min

Saarisen Nikon jatkoilla. Seksuaalisesti häiriintyneet ja lesbomarkkinat.

24. KÄTY: Niko naisen kanssa & Jonnan traumaattiset poikajatkot

perjantaina 25.10.201945 min

Sulka hattuun ja seuraavan aamun herätys kahden serkuksen välistä. Niko naisen kanssa ja ystävän pikkuveli. Jälkiehkäisypilleri. Nuoruus ja villit kotibileet.

23. Pappia kyydissä & 20 tinderkeskustelua

maanantaina 21.10.201940 min

Tinder VS Pokemon Go. Ratsailla ja pappia kyydissä. Rietastelua rippileirillä. Oh my - taas mennään!

22. Studiossa oman elämänsä seksinukke "Cindy" ja heteromies

perjantaina 11.10.201941 min

Tuplaveivi vaatteet päällä, päästä kiinni ja syvälle - vain oman elämänsä seksinukelle "Cindylle" voi käydä näin. Todetaan myös, että Tinder on syvältä ja täynnä hulluja! PS. Lähetyksessä vieraana heteromies.

21. Pikasuihinottoja ja lapsihaaveita

perjantaina 4.10.201940 min

Epätoivo ja todellisuus. Seksinukke ja pikasuihinotto. Huippusuositun Nikotellen-podcastin kaksikko Niko ja Jonna jatkavat häpeilemätöntä suorapuheisuuttaan. Adrenaliini on taattu!

Podcastin tarjoaa www.metropoli.net

NIKOTELLEN 2.0 - Jakso 10

perjantaina 27.9.201939 min

GRANDE FINALE! Nikotellen 2.0 kauden päätösjakso, joskaan ei suinkaan viimeinen, nimittäin kyllä - supersuosittu Nikotellen jatkuu! PS. Nyt kannattaa viimeistään seurata @metropoli_net Instagramissa, nimittäin ensi viikolla startataan megakamppis!

NIKOTELLEN 2.0 - Jakso 9

perjantaina 20.9.201938 min

Jakso 9. Aiheena ihastuminen ja ensihuuma. Selviää myös, kuinka Jonnan kävi "meikittä baarissa" -testissä. Kuuntele myös Nikon deittikokemus.

NIKOTELLEN 2.0 - Jakso 8

perjantaina 6.9.201942 min

Kahdeksannen jakson kriittisenä aiheena ulkonäkö. Miksi se puhuttaa ja kiinnostaa niin paljon? Mihin tämä maailma on menossa? Suorat sanat

NIKOTELLEN 2.0 - Jakso 7

perjantaina 30.8.201941 min

Kauan odotettu Q&amp;A jakso! Suoriin kysymyksiin suoria vastauksia - ja paljastuksia. Se mitä et tiennyt, tiedät nyt.

NIKOTELLEN 2.0 - Jakso 6

perjantaina 23.8.201937 min

Tämänkertaisessa Nikotellen 2.0 jaksossa tiukka "life update". Mitä Niko ja Jonna ovat saavuttaneet? Vihdoin! Tiedossa siis kuumankosteita paljastuksia, oletko valmis?

NIKOTELLEN 2.0 - Jakso 5

perjantaina 16.8.201947 min

Jonnet ei muista! Mikä on aromipesä, entä puhelinkortti? Mitä jekkuja Niko ja Jonna ovat saaneet aikaiseksi? Jaksossa 5 nostalgisoidaan ja ihmetellään. Se mikä oli ennen, ei ole enää.

NIKOTELLEN 2.0 - Jakso 4

perjantaina 9.8.201941 min

HUOM! K-16. Hikikarpalot ja kuumotus, pidä housuista kiinni! Nikotellen 2.0 jaksossa 4 seksipaljastuksia ja ronskeja mielipiteitä, nyt mennään eikä pidätellä!

NIKOTELLEN 2.0 - Jakso 3

torstaina 1.8.201935 min

Jaksossa 3 vakavoidutaan ja puhutaan elämän vaikeista asioista, tapahtumista ja vastoinkäymisistä. Lisäksi pohditaan miksi ihmisten on vaikea sitoutua parisuhteeseen ja mikä on nykypäivän pettymys.

NIKOTELLEN 2.0 - Jakso 2

perjantaina 26.7.201937 min

Ei jaksoa ilman paljastuksia. Mikä on ollut se noloin känni? Mitä ihminen on valmis tekemään, kun hätä yllättää? Kuuntele Nikon ja Jonnan rohkeat paljastukset ja ota selvää onko kumppanin löytyminen edennyt.

NIKOTELLEN 2.0 - Jakso 1

torstaina 18.7.201941 min

UUSI KAUSI, nimittäin NIKOTELLEN 2.0 on täällä! Entistä rohkeampana, rehellisempänä ja aidompana. Nyt mennään ihon alle - ja kovaa. Luvassa kuumia paljastuksia, joten pidä housuista kiinni. Puikoissa Niko Saarinen ja Jonna Saari.

Nikotellen - Jakso 10

torstaina 4.7.201934 min

SYNTTÄRIJAKSO, Jakso 10. Vieraana Vilma Josefiina K. Mistä Vilma ilman Juusoa on tehty?

Nikotellen - Jakso 9

perjantaina 14.6.201935 min

Jakso 9. EXTRA! Ainutlaatuisessa haastattelussa vieraana MissSuomi 2019 semifinalisti Riikka Uusitalo, 25-vuotias vaaleaverikkö, joka nousi yleisöäänestyksessä ylivoimaiseksi ennakkosuosikiksi.

Nikotellen - Jakso 8

torstaina 6.6.201935 min

Jakso 8. "Seksi-Marianne", "Povipommi", kaksi tissiä ja isot silmät. Kuka Marianne Kallio todella on? Kuuntele rankka ja henkilökohtainen haastattelu.

Nikotellen - Jakso 7

perjantaina 24.5.201936 min

Jakso 7. Avioliitto, ero, ulosotto, perheenjäsenen kuolema - Niko Nousiainen ei ole helpolla päässyt. Mitä Nikolle kuuluu nyt ja kuinka ihminen selviää, kun elämä koettelee?

Nikotellen - Jakso 6

torstaina 16.5.201942 min

EXTRA! Jakso 6. Syväluotaava ja henkilökohtainen katsaus tämänkertaisen vieraan, Henna Kalinaisen elämään. Miten käy ihmisen, kun julkisuus puukottaa selkään?

Nikotellen - Jakso 5

perjantaina 10.5.201932 min

Jakso 5. Vieraana Love Island Suomesta tuttu Senja Saarinen ja uusi tuttavuus Henryk Björkström! Aiheena mm. somevaikuttavuus ja uusi viihdepainotteinen keskusteluohjelma: "Pikkulinnut lauloi", joka starttaa uudella kanavapaikalla 19 "INEZ".

Nikotellen - Jakso 4

torstaina 18.4.201927 min

Jakso 4. Vieraana kaikkien tuntema Amanda Harkimo.

Amanda Harkimo on tullut tutuksi yhdestä jos toisesta reality -ohjelmasta ja onhan hän myös ollut Ruotsin TV -tuotannossa mukana. Millainen on Amandan julkisuuskuva? Antaako sukunimi Harkimo etuoikeuksia?

Nikotellen - Jakso 3

torstaina 11.4.201922 min

Jakso 3. Vieraana tämän hetken kuuma nimi, Jenna Mäkikyrö.

Jenna on tuttu Temptation Island Suomesta, jossa hän sinkkuna viettelee parisuhteessa olevia miehiä. Lisäksi Jenna tunnetaan myös Big Brother kaudelta 2014.

Nikotellen - Jakso 2

perjantaina 29.3.201932 min

Jakso 2. Niko vastaa kuuntelijoiden kysymyksiin ja ajankohtaisiin aiheisiin ottaen kantaa henkilökohtaisesta näkökulmastaan.

Nikotellen - Jakso 1

torstaina 14.3.201941 min

Jakso 1. UUTTA! Yhteistyössä Metropoli.net kanssa Niko Saarinen podcast "Nikotellen" starttaa palavalla aiheella; sinkkuus. Vieraana Jonna Saari, joka on tuttu esimerkiksi Big Brother kaudelta 2012.