Olen yrittäjä

Olen yrittäjä

Podplay | Fennia

Mitä on rohkea yrittäjyys? Entä miltä näyttää ennakkoluuloton uskaltaminen? Olen Yrittäjä -podcastissa tavataan Suomen kiinnostavimpia uskaltajia, kokeilijoita ja yrittäjiä. Mikko Leppilammen luotsaamissa keskusteluissa sukelletaan erilaisiin yrittäjätarinoihin ja tutustutaan rohkean yrittäjyyden yllättäviin uusiin kasvoihin. Podcastin tarjoaa Fennia.

Jaksot

Max Seeck: ”Oon päässy henkisesti yli semmoisesta, että epäonnistumiseen pitäis lopettaa.”

tiistaina 13.4.45 min

Olen yrittäjä -sarjassa Mikko Leppilammen vieraana kirjailija, elokuvatuottaja, käsikirjoittaja ja yrittäjä Max Seeck. Jaksossa käydään läpi taiteilijaperheessä kasvaneen Seeckin ajatuksia lapsuuden NHL-haaveista, opinnoista ja urasta rahoitusmaailmassa, Oscareista sekä hyvien myyntilukujen aiheuttamasta nautinnosta. Miksi Seeck halusi vaihtaa "kauluspaitatyön" yrittäjyyteen? Miten yhdistää toiveet taiteilijan urasta ja kaupallisuudesta? Mistä aloittaa kirjailijahaaveiden toteuttaminen? Kannattaako keskeneräistä tekstiä tarjota kustantamolle? Miksi kirjailijan kannattaa perustaa yritys?

Podcastin tekstiversio löytyy osoitteesta https://www.fennia.fi/olen-yrittaja-podcast-max-seeck

Vappu Pimiä: ”Se ei ollu maailman arvostetuin positio mut aattelin, et jostainhan mun täytyy tää alottaa.”

tiistaina 6.4.56 min

Olen yrittäjä -sarjan toisessa jaksossa Mikko Leppilammen vieraana on chattipestistä tiensä Suomen suosituimpiin ohjelmiin raivannut juontaja, radiotoimittaja ja sarjayrittäjä Vappu Pimiä. Jaksossa käydään läpi yrittäjyyteen kasvaneen Pimiän ajatuksia muun muassa kunnianhimosta, sivuaskelista, riskien ottamisesta, henkilöbrändin luomisesta, liikevaihtotavoitteista ja turvaverkoista. Miten päästä koekuvauksiin, esiintyjäksi tai juontajaksi? Millaisia steppejä Pimiän tie palkkatöistä ja freelancer-keikoista yrittäjyyteen vaati? Pitääkö yrittäjän ottaa vastaan töitä, jotka eivät ole unelmahommia? Mikä on parasta yrittäjyydessä? Tervetuloa mukaan!

Podcastin tekstiversio löytyy osoitteesta https://www.fennia.fi/olen-yrittaja-podcast-vappu-pimia

Esa Saarinen: ”Mulle on hirveän tärkeää, että talous ei vie mua”

tiistaina 30.3.56 min

"Yrittäjyydessä on kyse siitä, että halutaan auttaa sellaisella tavalla, että se toinen on valmis maksamaan siitä, mitä tuotat häntä auttaaksesi. Auttamisen komponentti on hirmuisen tärkeä, koska ihmisen on tärkeää kokea merkitystä ja synnyttää jotain toisille merkityksellistä." Näin ajatuksensa yrittäjyydestä muotoilee Esa Saarinen, joka on tällä viikolla Olen yrittäjä -podcastin studiossa Mikko Leppilammen vieraana. Tervetuloa seuraamme!

Podcastin tekstiversio löytyy osoitteesta https://www.fennia.fi/olen-yrittaja-podcast-esa-saarinen