Pää pinnalla

Pää pinnalla

Feeniks ja Santander

Siitä puhe mistä puute. Paitsi jos puute on rahasta. Silloin suomalainen mies ei puhu. Ei sano sanaakaan. Kärsii vaan yksin. Paitsi jos Mikko Kuustonen sattuu kysymään. Pää pinnalla podcast tarjoaa harvinaisen maukkaan ja opettavaisen kurkistuksen suomalaisten miesten talouteen ja lompakoihin. Jokaisessa jaksossa Kuustonen haastattelee suomalaisia miehiä heidän elämänsä aallokoista. Luvassa konkreettista viisautta ja toivoa. Viimeinkin lupa puhua rahasta.

Yhteistyössä Santander ja Feeniks-hanke.

Jaksot

6. Isyys ja kaipuu

maanantaina 2.11.202030 min

Vieraana Rauhanturvaajaliiton entinen rauhanturvaaja Henri. Jutunjuurena talouden pitkä käsi. Perheen tukeminen tuhansien kilometrien takaa. Poissaolon tuska. Välittämisen välineet. Sijoittaminen ja usko tulevaisuuteen.

5. Vuoden isä ja isyyden syvin olemus

maanantaina 2.11.202032 min

Vieraana Miessakit Ry:n vapaaehtoistyöntekijä, vuoden isä, Jukka. Pöydällä talouden kipeitä puolia. Isän konkurssi. Tunne siitä, kun ei riitä. Ponnistelut perheen puolesta. Kaiken yllä isyyden syvin olemus, läsnäolo.

4. Isyyttä on monenlaista

maanantaina 2.11.202032 min

Vieraina Aseman Lapset Ry:n vapaaehtoiset Onni 23 ja Olli 70 vuotta. Puheenaiheina talouden kaksi puolta. Raha ja rahattomuus. Turva ja turvattomuus. Kokemus ja nuoruus. Isät ja pojat.

3. Parisuhde ja raha

maanantaina 15.6.202040 min

Kolmannessa jaksossa vieraina ovat Pekka Matikainen ja parisuhdekouluttaja ja kirjailija Marianna Stolbow. Pekka  kertoo miten heillä parisuhteessa rahasta puhutaan ja miten tämä on vuosien saatossa kehittynyt.

2. Yrittäjyys ja raha

maanantaina 15.6.202044 min

Toisessa jaksossa vieraina ovat Sami ja Yritys-Suomi- Talousapu neuvontapalvelun kehityspäällikkö Jari Leskinen.  Sami kertoo oman tarinansa  yrittäjyyden polulla ja kuinka se välillä voi käydä mielenterveyden päälle, mutta kaikesta voi selvitä olemalla avoin.

1. Työttömyys ja raha

tiistaina 21.4.202045 min

Ensimmäisessä jaksossa vieraina ovat Martti ja valtiovarainministeriön Olli Kärkkäinen. Martti kertoo oman selviytymistarinansa läpi vaikeiden aikojen, mutta osoittaa kuinka puhumalla ja oikealla asenteella kaikesta on mahdollista selvitä.