Pallopojat

Pallopojat

Podplay | Pallopojat

Pallopojat potkii taas! Viikon polttavimmat puheenaiheet jalkapallomaailmasta survottuna yhteen pakettiin! Kärkkäitä mielipiteitä ja raudanlujia faktoja joukkueiden esityksistä, siirroista sekä etenkin ilmiöistä viheriöiden ulkopuolelta. Joka jaksossa perinteisen jalkapallon ulkopuolelta eFutisliigan studioisännät ja selostajat Teemu Aimia ja JP Partiainen tarjoilevat myös laajan kattauksen virtuaalipuolelta. Mitä uutta kontenttia FIFA Ultimate team tarjoaa? Mitä tapahtuu suomalaisen e-futiksen huipulla? Vastaukset näihin ja moniin muihin kysymyksiin löytyy Pallopojat-podcastista.

Jaksot

#52 OI SUOMI ON!

keskiviikkona 16.6.202143 min

...Vai onko sittenkään?

Pallopojat potkii taas! Huuhkajien historiallisessa avausottelussa tapahtui jotain kamalaa, joka toi esimerkillisen toiminnan kautta esiin urheilun kauneuden. Mielipiteet tapahtumasta heti jakson alussa.

Luke teki tuhmuuksia Parkenilla ja loput Huuhkajat uhmasivat todennäköisyyksiä, tie jatkopeleihin oli valmis. Idässä peli ei kuitenkaan kulkenut ja kohtalo annettiin muiden käsiin. Antoivatko pelaajat kaikkensa ja kuinka paljon Belgialle hävitään?

Road to EM 2021 huipentuu kahteen ennakkosuosikkiin, he eivät ole yllätys. Voiko Belgiaa ja Ranskaa pysäyttää mikään? +Ronaldo ei tykkää kokiksesta, Pogba seurajoukkuejalkapallosta eikä VAR EM-kisoista.

Loppuun solidaarisuuden nimissä FIFAsta settiä, vaikka kiima kohdistuu perinteisille viheriöille. Gigantti Cup + FUT sisältö.

#51 EM 2021 SPESIAALI

perjantaina 4.6.202151 min

Pallopojat potkii taas! Kisoihin enää tasan viikko ja hype Huuhkajien ympärillä kasvaa jatkuvasti! Palloliiton tägillä myydän grillejä, uistimia ja viinaa sekä kaikki podcastit tekevät omia analyysejä tulevasta turnauksesta. SE ON MAHTAVAA!

Pallopojat ovat jo 8 viikkoa luoneet omaa rankingia kisoihin, nyt on jäljellä top 3 -joukkueet! Portugali, musta hevonen vai mestarisuosikki? Miten Espanjan pikkuveljen tähtipelaajien egot kestävät toisiaan? Kuka on oikeasti joukkueen ykköstähti? Kaikki tämä, eikä yhtään enempää ajassa.

Sauna, näkkileipä, tiskikaappi, tori sekä Huuhkajat. Kisatiimin julkaisuvideo sai Pallopojat kostumaan, eikä ihme. Rive kohtasi ensimmäistä kertaa kritiikkiä, mutta hoiti sen hienosti. Tunnepitoinen purkautuminen ajassa.

Suomen matka EM-kisoihin on ollut pitkä, mutta niin on ollut myös kisojen matka nykyiseen kukoistukseensa. Teemupapan historianurkkauksessa tehdään matka 1960-luvulta nykypäivään. Mielenkiintoista nippelitietoa sekä entisiä mestareita ajassa.

50# Keskiverto kauden keskiverto lopetus

lauantaina 29.5.202150 min

Pallopojat potkii pyöreän jakson nro 50! ⚽✌️ EM- kiima kasvaa ja samalla pääsemme käsittelemään listamme TOP5-jengejä! Vuorossa sijalla 5. oleva Englanti, joka voisi pelata pelkästään keskikenttä pelaajilla tai toivoa että Harry Kane pelastaa heidät kuten aina tähän mennessä on Spursin pelastanut, mutta ne päivät ovat ohitse. Sijalle 4. astelee sympaattinen Hollanti, jota ei yksinkertaisesti voi vihata tai aliarvioida. Vaikka he pelaisivat puukengillä pienessä pöllyssä, niin silti he tulevat menemään tässä turnauksessa pitkälle! Roadtoem heti jakson kärkeen ajassa (00:00). Aiemmin tällä viikolla pelattiin UEL-finaali, jossa keltainen sukellusvene teki palveluksen futista seuraavalle maailmalle ja nosti vaiherikkaiden hetkien jälkeen historiansa ensimmäistä pokaalia ja samalla jätti Brunon itkemään De Gean hanskoille. Kausi huipentuu englantiseen UCL-finaaliin, josta povaamme tylsää nyhväysvääntöä, joka kääntyy kuitenkin Cityn hyväksi päättäen samalla Agueron upean uran taivaansinissä. UEL + UCL paketti n. ajassa (15:06). TOP5- liigat tulivat päätökseensä ja me käymme meidän kausiennakoinnit läpi oikeisiin tuloksiin peilaten. Yllättyimme jopa itse, että emme olekaan niin paskoja omasta tietämyksestämme. Lisäyksenä onnittelut Lille & haistakaa PSG sitä itseään. Alkaa ajassa (23:30). Suomi meni EM-kisoihin Riven johdolla ja tehtiin pitch invasion, eFutiksessa Suomi eteni Krompen ja Kossun johdolla FIFAe Nations cupin lopputurnaukseen ja tehtiin studio invation. Onnittelut jätkille, huikea suoritus! Lisäksi kevytmielistä settiä FIFAsta muuten, ajassa (37:57).

49# Kuinka paljon mahtuu yhteen jalkapalloviikkoon?

torstaina 20.5.202144 min

Pallopojat potkii taas! EM-kisat ovat jo käytännössä nurkan takana ja pallopojat ottavat roadtoem -osiossaan kiinni sijohin 7. Ja 6.! Kyseessä EM-kisahistorian kaksi menestyneintä joukkuetta, molemmat jakavat samoja ongelmia, joissa piilee paljon potentiaalia, mutta kisoista jää vain paska maku suuhun, tästä lisää ajassa (1:40). Futismaailmassa on tapahtunut järisyttävän paljon niin cup-otteluiden, siirtohalujen, välien selvittelyjen ja jopa seurustelun merkeissä. Me pyrimme nostamaan polttavimmat puheenaiheet nättiin nippuun, mutta tämä jää vain säälittäväksi faktojen ja mielipiteiden sekamelskaksi, ajassa (24:17). Tähän jaksoon ei mahtunut FIFAsta settiä, mutta mainittakoon että FC Haka on Efutisliigan mestari jo toista kertaa peräkkäin, onnittelut mestareille! 💪

#48 Mistä löytyy järjen ääni jalkapallossa?

keskiviikkona 5.5.202141 min

2x Pallopojat potkii taas! Jatkuvasti tapahtuu asioita, jotka herättävät kysymyksen "mitä ihmettä?". Mitä ihmettä PSG, Bale, ManUn kannattajat, Inter Milan ja viimeisenä mutta jaksosta poisjääneenä: Mitä v***ua Roma, 3v pahvi herra Moulle? Kaikkeen tähän löytyy vastaus pallopojilta. Noin ajassa (01:15)

Mikä on paskin TOP 8 joukkue jalkapallon EM kisoissa? Siellä syödään pizzaa ja pastaa, pelataan tylsää jalkapalloa ja näytöt riittäisivät jopa finaalipaikkaan. Miksemme pidä saapasjalkamaan jalkapallojoukkueesta ja miksi he eivät saavuta tasoaan kisoissa? Noin ajassa (23:00)

TOTS Pukki on eläin. Miten EA ajaa FIFA 21 career modea alas ja yrittää saada kaikki pelaajat Ultimate Teamin pariin, samalla kun muuttaa tätä pelimuotoa samanlaiseksi kuin Fortnite? Ja miksi? Kaikesta huolimatta TOTSit ovat onnistuneet ja tällä hetkellä tarjoavat hauskanpitoa kaikille, jotka virtuaalijalkapalloa jaksavat pelata. Noin ajassa (31:40)

#47 Jalkapallo kuolee kyllä, mutta ei vielä

keskiviikkona 28.4.202149 min

Pallopojat potkii taas! Superliiga oli kuin Leicester, satumainen tähdenlento joka haihtui tunkkaisena savuna Saharaan yhtä nopeasti kuin ilmestyikin. Mutta Leicester tekee taas paluuta huipulle, joten uskokaa kun sanomme: Superliigasta kuullaan vielä. Miksi Superliigaa suunniteltiin, miksi joukkueet siitä lähtivät ja kuuluuko näitä idealisteja rankaista? Tsämppärit tarjoavat aina kiimaa, koska toista superliigaa ei ole olemassa. Pallopoikien näkemykset turnauskaavion tulevaisuudesta eroavat toisistaan kuin Perez ja UEFA, kumpi meistä on oikessa? Road to the EM 2021 karsii lopulta jyvät akanoista. Mitkä ovat kaksi viimeistä joukkuetta top 8 ulkopuolelta? Vinkkinä: Toiset juovat vodkaa ja toiset sljivovicaa.

#46 Ei jalkapallo mihinkään kuole!

keskiviikkona 21.4.202152 min

Pallopojat potkii taas! Mitäs ihmettä jalkapallomaailmaan oikein kuuluu? Jos olet elänyt tynnyrissä, kiven alla tai esimerkiksi Pihtiputaalla, ei hätää! Me kerromme mikä oikein on Euroopan SuperLiiga, eli ESL, mistä siinä on kyse ja miksi sellaista juuri nyt Rellun ja Juven pomot ovat sellaista alkaneet vääntämään. Kaikki katsovat tätä muutosta negatiivisten, jalkapallon perinteiden luomien lasien läpi, mutta moderni filosofi Aimia on ottanut tähän positiivisemman lähestymiskannan. Kumpi väittelyssä vie pidemmän korren, JP vai Aimia? Kerro meille IG:ssä! (02:03)

Eihän me oikeasti mistään muusta kuin FIFAsta mitään tiedetä, joten mietitäänpä nyt mahdollisen SuperLiigan vaikutuksista rakastamamme videopelifirma EA:n mahtavaan FIFA Ultimate Teamiin. Kaikki on jossittelua, mutta hyvinkin mahdollista sellaista. Kuitenkin Suomen FIFA-skeneen kuuluu hyvää, eFutisliigaa pelataan, maajoukkuepelejä nähdään ja virtuaalijalkapallon Suomen Cupissakin ratkaistiin voittajat. (42:15)

#45 Tervetuloa, tsämppärien tosipelit

perjantaina 9.4.202157 min

Pallopojat potkii taas! Tiistaina starttasi Mestarien liigan pelit, joilla oikeasti on merkitystä. Kuinka paska Trent on ja miksi, pelasiko Dortmund oikeaa fudista päiväkotilaisilla, Vinicius oppinut maalinteon? (00:53)

Keskiviikkona näimme vuoden 2021 jalkapallo-ottelun. Kuinka syvistä lähtökohdista PSG ja Bayern lähtivät liikkeelle, oliko Chelsean voitto ansaittu? (16:07)

Lauantaina tulemme näkemään Teemun mielestä vuoden 2021 jalkapallo-ottelun, kun eetteristä pamahtaa El Clasico. Muistot vuosien varrelta sekä historian luento ajassa: (27:14)

Suomen FIFA yhteisö FUTFIN, eFutisliigan taso, virtuaalisen jalkapallon Suomen Cup sekä FUT Birthdayn metakortit (44:05).

#44 Maajoukkue spesiaali feat FIFA

tiistaina 30.3.202151 min

Pallopojat potkii taas, epäsäännöllisen tasaisesti! Seurajoukkueet eivät ottele, mutta maajoukkueet ottelevat. Mtka kohti jalkapallon EM kisoja 2021 jatkuu, seuraavana listauksessa sijat 12. ja 11. eli Puola ja Tanska! Korvaako joukkueiden tähtien määrä laadun? (01:07)

MM kisojen karsinnat ovat olleet yllättäviä, viihdyttäviä sekä ärsyttäviä. Mikä on Huuhkajien todellinen taso? Ketkä ovat karsintojen topit ja flopit? Menikö pallo maaliin, herra Cristiano? (17:43)

eFutisliiga jatkuu, Pallopoikia voit kuunella CMOREn suoratoistopalvelusta tiistaisin klo 18.00. Fut Birthday arvosana 8.5/10. Icon Swaps ehkä 3/10. (40:01)

#43 Tsämppärit, Eurofudis & eFutisliiga

perjantaina 19.3.202150 min

Pallopojat potkii taas! UEFA Mestarien Liigan pudotuspelit olivat pienoinen pettymys, vai olivatko? Legendat tippuivat, mutta osoittivat silti olevansa yhä yli-ihmisiä. Mitkä joukkueet eivät vakuuttaneet jatkoonpääsystä huolimatta? (00:58)

Kukaan ei tiedä missä, miten ja miksi jalkapallon EM-kisat järjestetään, mutta ne kuitenkin järjestetään. Tämän vuoksi hypejuna puksuttaa jo kovaa vauhtia eteenpäin! Mikä joukkue on virallisen ja paikkaansapitävän Pallopoikien listauksen sijalla 13. tähtisikermästä huolimatta? (26:09)

EA Sports mokasi, mutta selityksiä löytyy enemmän kuin keskiverto kolmosluokkalaiselta. Mutta hei, norsunluutornista kuitenkin annettiin selityksiä FUT-pelimuodon ystäville! eFutisliiga jatkuu, mitkä joukkueet ovat ennakkosuosikkeja, mitkä puolestaan yllättäjiä? (35:33)

#42 EA Gate & EM 2021

sunnuntaina 14.3.202152 min

Pallopojat potkii taas! Pienen tauon aikana sattumuksia jalkapallomaailmassa on tapahtunut, otamme parhaat päältä ja käsittelemme ne tuttuuna tapaan väsyneillä jutuilla sekä epätasaisella laadulla.

Jalkapallon Euroopan-mestaruuskilpailut 2021 järjestetään 14-viikon päästä, virallisen epävirallisen ranking-listauksen sijoilla 15# ja 14# ovat Ruotsi sekä Ukraina. Zlatan mukaan kisakoneistoon? Kumpi on todennäköisempi musta hevonen? (01:09)

Atleticolla valahti housuun, Real Madridia ei kiinnosta, nouseeko Barcelona? Rangers satumaiseen mestaruuteen, Kamara Arsenaliin ja Sevie G Liverpooliin? (16:03)

EA Sports jaksaa yllättää. Rahojen keruu asiakkailta onnistuu, vielä kun pystyisi pitämään asiakkaat tyytyväisenä. Mikä on EA Gate, kenen vika se on, mitä seurauksia sillä on ja miksi kaikki ovat niin vihaisia? (34:40)

# 41 EM-kisabuumi voi virallisesti alkaa

lauantaina 27.2.202150 min

Pallopojat potkii taas, tälläkin kertaa fudiskiimaisten aiheiden parissa! Mestarienliigan ensimmäinen ottelukierros on ohitse ja tarjoilu oli viikko viikolta huimaa viihdettä! Onko jatkoonmenijät jo taputeltu vai jäikö draamaa ratkaiseviin otteluihin? (00:45) Jalkapallon Euroopanmestaruuskisoihin on nyt 16-viikkoa! Me aloitamme kisabuumin nyt ja heti uudella Road To The EMkisat -konseptilla. Joka viikko käsitellän yksi TOP 16 kisajoukkue, ensimmäisessä osassa estradille astelee Itävallan jalkapallomaajoukkue (21:37). FUT tarjoaa meille promoa promon perään. Future stars ohi, Icon Moments pakoissa, RTTF-kortit nousussa ja nyt edessä What If (33:20).

# 40 UCL & FIFA shite

lauantaina 20.2.202155 min

Tulihan se sieltä, fudiskiima is back! Pallopoikien potkiminen on nyt miellyttävää kuunneltavaa, sillä jalkapallosta voi taas nauttia UEFA Champions Leaguen ansiosta! Mestarien Liigan ensimmäinen pudotuspelikierros ei jättänyt ketään kylmäksi, siitä pitivät huolen tulevaisuuden jalkapallokenttien valtiaat Mbappe ja Håland (00:56). Ensiviikon ottelut ovat ainakin paperilla yhtä jännittävät kuin tälläkin viikolla (26:16). FIFA community on varmasti yksi eSport skenen toksisimpia, mutta silti me sitä pelaamme (39:09)

#39 Jalkapallokiima laskussa

perjantaina 12.2.202153 min

Pallopojat potkii taas! Jalkapalloa tarjotaan ja tyrkytetään joka tuutista ja reijästä sellaiseen tahtiin, ettei kovinkaan fudishipsteri kerkeä kaikkea sulattamaan. Vaikkei mielenkiinto riitä kaikkea katsomaan, ilmiöt ja juorut kiinnostavat aina! Miten menee, Mike Dean? Ketkä pelaajat Dybalan lisäksi unohtuneet? Miksi Pep Guardiola on yksi kaikkien aikojen manageri? + Soucek, Onana & VAR (01:02). TOP 5 liigat tarjoilevat parasta ja paskinta, mitkä jengit grindaavat tiensä mestaruuteen? (20:49). Vaikka FIFA Ultimate Teamin TOTY oli iso floppi, korvaako Future Stars -kortit tämän mielipahan? (38:16).

#38 Jalkapallomaailma on perinteisesti ja virtuaalisesti sekaisin

torstaina 4.2.202141 min

Kuten aina, Pallopojat potkii taas! Jos futisviikkoa voitaisiin kuvailla yhdellä sanalla, se olisi sekava. Tulokset ovat olleet hämmentäviä, pelaajat tekevät ihmeellisiä ratkaisuja ja eräs argentiinalainen tienaa sopimuksellaan yli puoli puoli miljardi euroa. Näihin plus muihin mieltä askarruttaviin asioihin yritämme tuoda selkeyden ja kertoa oman mielipiteemme (00:50).

FIFA 21 puolestaan jatkaa risiriitaista tarjoiluaan. TOTY on loppujenlopuksi ollut floppi, mutta haittaako se? Uusi promo on edessämme ja lepytyslahjaksi on tuotu Väiski sekä "pieni" CR7 (24:48).

37# Tapaus EA & Barca

torstaina 28.1.202150 min

Pallopojat potkii taas! Toinen meistä on Barcelona-fani henkeen ja vereen, eikä kyseisen seuran kannattaminen ole viimeaikoina ollut helppoa. Luvassa siis rationaalinen avautuminen siitä, mikä Kataloniassa oikein on mennyt päin helvettiä (00:43). Sisällysluettelosta löydät myös muutaman sanan Frankista & Tuchelista sekä italialaisen jalkapallon markkinointitempauksesta Zlatan vs Lukaku (17:03).

Jos joku yritys on alansa johtaja ilmain kilpailua, voi itse luoda säännöt. Tämän EA on tehnyt, ja vieläpä erittäin hienosti. Tämän lisäksi tapaus Harry Hesketh ja FUT Team of The Year 2020 (28:44)

#36 FUT TOTY + väittely

lauantaina 23.1.202153 min

Pallopojat potkii taas! Tällä kertaa ryhmäytyminen ei tapahdu torstaina vaan perjantaina, mutta hyvästä syystä! On taas se aika vuodesta, kun lähtölaskanta FIFA:n kuolemiseen on alkanut, nimittäin vuoden joukkue on julkaistu. Miksei kukaan ole 99-rated? Missä on Messi? Miksi Mbappé on siellä? (29:04)

Väittelyä on toivottu, sitä myös saatte. Phil Phoden & Kultainen Pallo? Brunon menestyksen salaisuus? Messi vs Zidane? Missä värähti, kun näit Fernando Torresin? (01:06)

#35 Icon Swaps & Pääsarjojen katsaus.

torstaina 14.1.202148 min

Pallopojat potkii taas! Futiskiima hivenen laatunut, mutta FIFA senkun jatkaa tarjoiluaan! EA Sport teki odotetusti Icon Swapseihin muutoksia, mutta fiksusti pelaamalla ei tarvitse koko elämää virtuaalijalkapalloon uhrata. Icon päkeissä riittää spekuloitavaa, mutta todellisuudessa kaikki on yhtä isoa uhkapeliä (01:29).

Kauden alussa teimme ennakot päässarjoista ja nyt on aika tehdä väliarvio siitä, kuinka pieleen veikkauksemme ovat menneet. Osa yllättää, osa ei. Yksi liigoista mennyt tähän asti oikein kiitettävällä tasolla (26:03).

FIFA 21 viikon kortti & 2021 alkava siirtosaaga

torstaina 7.1.202150 min

Uusi vuosi, uudet kujeet mutta siltikin Pallopojat potkii tuttuun tapaan! Vapailla on kelvannut grindata FIFAa enemmän kuin ylensä ja sitä myös monet ovat tehneet. Osa pitää taukoa ennen TOTYjen julkaisua, mutta Pallopojat pitää huolen että tiedät missä Ultimate Teamissa oikein mennään. Headlinerit tarjoavat kaikille kaikille, Uusi Arjen sankari tuottaa jokaiselle mielihyvää, mutta John Stone aka Joni Kivekäs kannattaa kiertää kaukaa. (01:12)

Oikeat viheriöt pitävät sisällään liikaa otteluita läpikäytäväksi, mutta siirtomarkkinoiden aukeaminen on vallannut uutisotsikot! PSG määrittää tämän vuoden markkinat? Megatähdet vaihtavat maisemaa? Ketkä kuitenkin ovat niitä sopimuksettomia kaappauksia? (25:09)

#33 Vuosi 2020, kiitos ja näkemiin!

keskiviikkona 30.12.202056 min

PalloPojat potkii taas, viimeistä kertaa koko vuonna! Kenenkään vuosi tuskin oli sellainen kuin oli suunnitelmissa, mutta hei, ei se mitään! Seuraava vuosi ei voi olla yhtään paskempi ja valoa onkin jo tunnelin päässä.

PalloPojat on erilainen nuori, syntyihän kyseinen podcast poikkeusolojen aikana. Kävimme läpi keitä me olemme, mistä on lähdetty liikkelle ja mitä kaikkea tänä aikana oikein on tapahtunut (01:38).

On se myönnettävä, emme ole täydellisiä. Todisteena siitä on 32 jakson ajalta kerätyt pieleen menneet nauhoitukset, jotka olemme parsineet huumorintäytteiseen pakettiin. HUOM seuraavan kolmen ja puolen minuutin aikana kiroillaan enemmän kuin kaikkien jaksojen aikana yhteensä, joten kuuntelu vain omalla vastuulla --> (10:41).

FIFA 21 Ultimate Team tykittää käyttäjilleen promoa joulun täydeltä. Oliko FUT Freeze TOP vai FLOP? (13:54)

Kun jalkapallosta puhumisesta pitää viikon tauon, ehtii tapahtua vaikka mitä. Mo Salah on diiva? Mitä peliä Messi oikein pelaa? Mikä on ollut vuoden jalkapallohetki + muut palkinnot? (34:02)

#32 eFUTISLIIGA // FIFA 21 SPESIAALI

perjantaina 18.12.202066 min

Suomen parhaat FIFA:n pelaajat kamppailivat toisiaan vastaan 7 viikon ajan ja voittajiksi selviytyivät FC Hakan edustajat JaKurri sekä Krompe! Jätkät kuuluvat Suomen FIFA-skenen menestyneempään kaartiin, joten voittoa ei voida pitää yllätyksenä. Pallopojat saivat nämä kaksi herrasmiestä kunniavieraaksi, jaksossa he kertovat mietteitään FUT-pelimuodosta, eFutisliigasta sekä virtuaalijalkapallon parissa kilpailemisesta (29:57). Jos eFutisliigan konsepti on vielä itsellesi tuntematon, ei hätää, tiivistimme sen koko kansan selkokielelle (27:39). Tottakai, ei FIFA spesiaali olisi mitään ilman mielipiteitä tämän viikon kontentista. Miksi kaikkien rakastama FUTMAS-promo otettiin pois? Voiko FUT FREEZE korvata sen? Missä Icon-swaps kokonaisuudessa on paras hinta/laatu -suhde? Pallopojat kertovat näihin vastaukset (00:47)

31# Tunteita perinteisillä ja virtuaalisilla viheriöillä

torstaina 10.12.202060 min

Yleisö on päästetty taas katsomoihin ja mitä tapahtuu heti ensimmäisenä? Vaikka pelaajat osaavat välillä tötöillä, niin nähtävästi fanit ja jopa tuomarit osaavat saman asian vielä paremmin. Pakkohan Pallopoikien on puhuttaviin asioihin ottaa kantaa (00:41). Saarivaltion jalkapalloa on taas seurattu, eikä meno muutu miksikään. Joka joukkueella on omat huonot ja hyvät puolensa (paitsi tietysti Tykkimiehillä), mutta mitkä ovat ne seurattavat asiat top 10 sakissa (18:59)? Miten voi vihata ja rakastaa jotain niin paljon samaa aikaa? Tätä Pallopojat kysyvät joka kerta, kun avaavat konsoliltaan pelin nimeltä FIFA 21. Samaa nättävät myös ammattilaiset tekevän eFutisliigassa. Kuitenkin EA Sports pitää meidät kaikki koukussa Ultimate Team:iin julkaisemalla toinen toistaan parempia ja huonompia kortteja (39:08).

30# Valioliigan eriskummalisuudet

torstaina 3.12.202046 min

Valioliigassa on ehtinyt sattua ja tapahtua jo 10 pelikierroksen ajan. Ottelut ovat olleet erikoisia, mutta niin ovat olleet olosuhteetkin. Pallopojat päättivät sukeltaa tilastoihin pelien takana ja verrata, miten ne eroavat aikaisempiin kausiin (00.58). Vaikkei otteluiden tuloksia voi tätä nykyä ennustaa, on Aimia silti hieronut Kristalipallojaan ja esittelee nyt Teemun tipsit. Omalla vastuulla käyttö sallittua, mutta ei pakollista (eikä välttämättä edes kannattavaa) (25:54). FIFA 21 on nyt virallisesti edennyt siihen pisteeseen, missä kaikki osaavat pelata kyseistä videopeliä. Sen huomaa skill pointsien laskemisesta, sekä hallitsemattomista tunteiden purkauksista. Se ei kuitenkaan haittaa, sillä FUT on tarjonnut tekemistä fifailijoille Black Friday -kontentin muodossa (31.08).

29# FIFA ei petä tänäkään vuonna

torstaina 26.11.202060 min

Pallopojat potkii taas! Jalkapallossa on ollut rauhallinen viikko, virtuaalipuolella puheenaiheita puolestaan herännyt senkin edestä. Valioliigassa sarjataulukko alkaa jo tasoittumaan, mutta yhä Manchesterilaiset löytyvät alemmasta keskikastista . Lontoolaisjoukkueet puolestaan panevat parastaan, jos tykkimiehet jätetään puheista pois. Kuka löytyy sarjataulukon kärjestä viikon päästä? (02:09) Oikeiden viheriöiden puolelta herkkua tarjoillaan myös Mestarien liigan muodossa. Osassa lohkoissa mielenkiinto pysyy viimeisiin peleihin asti, mutta suurimmassa osassa jatkoonmenijät on jo ratkaistu. (21:43) FIFA 21 Näytti hetkellisesta videopelisarjan mestariteokselta, mutta EA Sport ei petä. FIFA Ultimate Team menee monella jo muutaman kuukauden jälkeen tunteisiin, eikä se ole ihme. Syitä ja seurauksia viimeisten päivitysten takaa, sekä tuttuun tapaan viikon contentin arviointi. (35:47)

#28 Fifa, Valioliiga ja kansainvälinen futis puhuttaa aina

torstaina 19.11.202059 min

Pallopojat podcast sai alkunsa, kun kaksi miestä tykkäsi keskustella asiattomasti jalkapallon puhutuimmista aiheista. Pitkän tauon jälkeen jatkamme siitä mistä aloitimme, eli otamme kantaa ajankohtaisiin aiheisiin, esimerkiksi Suomen "Pariisin ihmeestä", Brittifudiksen kaaoksesta sekä Liverpoolin kriisistä (00:45). Ikuisuuden kestänyt tauko on ehtinyt vierähtää myös Euroopan pääsarjajalkapallosta, joten onhan siitäkin sananen vaihdettava (16:29). Kuitenki se missä olemme ammattilaisia, on virtuaalijalkapallo. eFutisliigan selostajina koemme että sanamme FIFA 21 virtuaalipelistä eivät ole mielipiteitä, vaan tosi asioista. Mitkä SBC:t pelin parista kannattaa tehdä ja mikä on tämän kauden FUT:in ylivoimaisesti rikkinäisin kortti? (42:49)

#27 Kun puhut neljä tuntia jalkapallosta

torstaina 12.11.202053 min

Pallopojat ovat käyttäneet viikon mittaa kymmeniä tunteja jalkapallon seuraamiseen, pelaamiseen ja nyt myös puhumiseen. Valioliigassa kärki vaihtui viikonlopun mittaa kuin vaalitulokset jenkeissä ja sekös meitä futiksen ystäviä viihdytti (00:52). Silmänruokaa on lisää tarjolla UEFA Nations Leaguen jatkuessa, jossa Suomen jalkapallolla on mahdullisuus jälleen loistaa. Toisaalta kaikki (kukaan) ei tiedä mikä homman nimi kyseisessä liigassa oikein on, niin käydään sekin lyhyesti läpi (19:59). Jotta elämä ei olisi tylsää, niin tarjoilimme viihdettä myös keskiviikon eFutisliigan lähetyksessä C Moren puolella. Studiopeleissä nähtiin muun muassa ylimielisyyttä, nyhväystä sekä aina kiimainen Stadin Derby. EA Sports puski viikon mittaa FIFA Ultimate Team:iin sisältöä piipun täydeltä, osa innostaa ja osa ei (32:41)

#26 Jalkapalloa viheriöillä ja virtuaalisesti

torstaina 5.11.202049 min

Pallopojat potkii taas! Suomen parhaimmat FIFA-pelaajat taituroivat virtuaalikentillä, Pallopojat veivät lähetyksen kunnialla maaliin. Tässä jaksossa kiteytettynä eFutisliigan ensimmäinen kierros, sekä FIFA Ultimate Team:in viimeisimmät tapahtumat. Sitä ennen tiivistettynä Mestarien liigan ja Valioliigan viikot tiiviiseen, mutta riittoisaan pakettin.

#25 Viikko ensimmäiseen studiolähetykseen!

torstaina 29.10.202063 min

Pallopojat potkii taas!

(01:35) Mestarien liigassa tapahtuu. (19:35) Kuin myös Eurooppa-liigassa. (30:00) Valioliiga ja hurlumhei. (47:56) FIFA Rulebreakers, FGS, Iñaki Williams + TOTW #5

#24 ISOJA UUTISIA, UCL-ennakko, Valioliigan touhukas maailma & FIFAn viikon sattumukset

tiistaina 20.10.202062 min

(0:51) Kohta voit nähdä Pallopojat myös telkkarissa! (05:53) UCL & UEL ensimmäisen ottelukierroksen ennakot (25:50) Ei Valioliigassa ole enää mitään järkeä (45:42) FIFA sbc:t, Blaise Matuidi, Kramaric, James & markkinoiden hurlumhei.

#23 Jalkapallon isot aiheet ja vaikutukset, FIFA 21 week 2

perjantaina 16.10.202034 min

Pallopojat-jakson aiheet: (01:21) Jalkapallotoimijoiden kaksinaamaisuus, kun pandemia otti vallan (10:41) The Big Picture, mitä se on, mihin se vaikuttaa, keitä on sen takana. Jalkapallon demokratia koetuksella? (19:43) FIFA tarjoaa parastaan! Objectives & SBC, mitkä ovat kannattavia?

#22 FIFA 21 ON JULKAISTU & muut ei niin tärkeät asiat

perjantaina 9.10.202065 min

(01:11) Arsusauruksen potkut, Cityn rahankäyttö jalkapallon ulkopuolla Valioliigan karkelot. (13:41) Siirrot top 10, floppi vai toppi, hauskat fatkat. (42:24) FIFA 21 Lyhyt oppimäärä & cheap beasts.

#21 Ajankohtainen uutisnurkkaus, Valioliigan + muun maailman tilastokummajaiset & kuluvan viikon ennakointi

keskiviikkona 30.9.202062 min

(01:39) Jarista uusi Rive, Davies mäkkärin kassalla, Dormundin fysiikkavalmentaja & muut ottaa meistä mallia? (13:21) Valioliigan tulokset linkitettynä uskomattomiin tilastoihin, Liverpool vs Arsenal = Keane vs Klopp = Teemu vs JP. (41:40) Poimintoja muiden liigojen tuloksista, mitä täällä tapahtuu? (52:12) Loppuviikon fudisennakko, maaleja luvassa?

#20 Valioliiga kierros 2, Serie A & Bundesliga ennakot, Barcelonan toiminta & FIFA:n nousu

perjantaina 25.9.202088 min

(01:19) Mitä jäi käteen Valioliigan toisen kierroksen matseista? Millä nimellä Sonia kuuluu kutsua? (18:02) Bundesligan kausiennakko! Onko Bayernin mahti täydellistä? Mitkä joukkueet selviytyvät tsämppäreihin? (48:23) Seria A:n kausiennakko! Juventuksen dynastia on ohi, mutta top 3 joukkueet itsestäänselvyys. (01:10:39) Miksi Barcelonan käsittämättömässä toiminnassa siirtomarkkinoilla on jotain järkeä? (01:21:29) Miten FIFA:lla voi olla 3 julkaisupäivää? Mikä on eFutisliiga ja miten siihen voi päästä mukaan?

#19 Polttavat puheenaiheet, La Liga -ennakko, Valioliigan startti & FIFA 21 rating -kohu

keskiviikkona 16.9.202073 min

(00:59) Neymarin toiminta oikeutettua (?), Spurs-dokumentin viihdearvo & Greenwood x 2 (11:36) La Ligan ennakointi, Mitä käy kohujen runtelemalle Barcelonalle? (28:36) Valioliigan avauskierros, Spekulointi aivan vihkoon & uusien hankintojen sopeutuminen liigaan. (56:49) Ennennäkemätön viha uusien FIFA 21 ratingien ympärillä.

#18 Valioliiga ennakko, Messin saaga & Nations League+Huuhkajat

keskiviikkona 9.9.202094 min

(01:26) Valioliiga sijat 20-10, Aston Villa & West Ham sittenkin yllätyksiin? (31:57) Valioliiga sijat 1-9, Poolin huuma päätökseen, uudet haastajat kärjessä? (01:03:02) Kelle jäi lyhyin tikku Messin kohusta? (01:16:16) Mieleenpainuvimmat hetket Nations Leaguesta, mikä oli huuhkajien arvosana?

#17 STUDIOSPESIAALI feat Markus Halsti

torstaina 3.9.202067 min

(1:07) Päällikön Lempinimet, FIFA-kortit ja menneisyys (28:23) Sopimus HJK:n kanssa, tulevaisuudessa valmentajaksi? (48:47) Huuhkajat + Nations League, Halstin paluu maajoukkueeseen?

#16 Mitä vi@#%a Mäkipuro, kauden 19-20 virallinen purkitus & katse tulevaisuuteen kentällä ja FIFA:ssa

maanantaina 24.8.202058 min

(01:57) Harry Maguiren toilailut + muut (14:51) Sevilla-Inter, mikä meni pieleen? (26:33) PSG-Bayern, voiko tuntea sääliä pariisilaisia kohtaan? (42:40) Jatkavatko muut suomalaiset seurat HJK:n perintöä euroopassa? (52:09) Mitä FIFA tuo tullessaan PalloPoikien osalta?

#15 EUROOPPA SPECIAL, Managerien "haastattelut" sekä UEL & UCL Analyysit

tiistaina 18.8.202053 min

(01:19) Mitä pohtivat tsämppärijoukkueiden managerit, puheenjohtajat tai kapteenit? (12:04) Eurooppa Liigan simulointi onnistunut, miten jatkuu? (30:26) Champions league -analyysi, kuka voittaa ja miksi?

#14 Uutiset, onnistuneet simuloinnit kansainvälisistä liigoista, aliarvostetuimmat pelaajat + paljastukset FIFA 21

keskiviikkona 12.8.202090 min

(02:25) Paljon meille pitäisi maksaa, mitä eroa on Hartilla ja Zlatanilla? (10:16) Eurooppa Liigan läpikatsaus, ennusteet pitävät paikkansa (30:14) Onni jatkuu myös Mestarien Liigassa, miksi Juventus tippui? (49:49) Ollaanko me samaa mieltä pelaajien arvostuksista? (01:15:44) Miksi uudet ikonit innostavat FIFA 21?

#13 Pelipaikkojen edustajien profilointi, FA-Cup voittaja 2020, Kuulijakysely, UCL+UEL ennakointi, Euroopan parhaimmat pistemiehet, FUT

keskiviikkona 5.8.202055 min

(01:43) Stereotypiset laitapakit ja maalivahdit (11:41) Arsenalin floppikaudelle helpotusta, jatkaaka Gabonin palkkamurhaaja seurassa? (24:40) Haaste kuuntelijoille, kuka on jalkapallon ja FIFAn tietäjä? (29:32) UCL + UEL ennakko (39:25) Miltä näyttää Euroopan pääsarjoista koottu tehoikkain avauskokoonpano? (48:28) EA-Sport yllättää jälleen

#12 Uutista, Valioliigan purkitus, TOP & FLOP, faktoja tilastoilla, miksi ostaisit FIFA 21?

torstaina 30.7.2020102 min

(02:50) Mihin sattui ja miksi, jalkapallo & kauneuskilpailu, Mr. Mou ja kusipäät, julkkikset ja fanit (14:15) Mitä jäi mieleen Valioliigasta 2019-2020? (34:26) Kauden topit, flopit ja kunnia sen ansaitseville (01:01:57) Mielenkiintoiset tilastot Euroopasta, mikä on "korjattu sarjataulukko"? (01:24:22) FIFA 21. ostaakko vai eikö? Julkisuuteen valuneet uudistukset

#11 Kaikista kusipäisimmät fanit, UEL+UCL simulaatiot & FIFA 20 META

torstaina 23.7.202085 min

(01:50) keitä on ne paskimmat fanit? (25:09) Eurooppa-liigan simulaatio (47:50) Tsämppäri simulaatio (70:33) Mitä on META, FIFA 20

#10 Uutista, Mitä tapahtuu Euroopassa, CA$€ CIT¥, FIFAsta settiä

torstaina 16.7.202050 min

(01:07) Uutisia, Kuka on Sir Persene Mourguson? (10:07) Liigakatsaukset (27:18) Kuka maksoi ja kenelle, Manchester Cityn saaga (42:53) FUT, muutoksia kontenttiin luvassa?

#9 Uutiset, Liigakatsaukset, Mestarit & FUT

torstaina 9.7.202065 min

(01:31) Uutiset (13:03) Valioliiga (26:26) Bundesliiga, LaLiga, Serie A (41:40) Analyysit mestareista (57:03) FIFAsta settiä

JUVENTUS /// SERIE A SPESIAALI

torstaina 2.7.202083 min

Vieraana Juventus Club Finlandian Tomi Tihekari & Saku "Spude" Uuskoski. Keitä te olette ja mikä on JCF? (13:12) Mihin Juventuksen menestys perustuu, missä tilassa Serie A on? (31:56) Siirrot viime vuosilta. (01:01:28) Serie A:n sarjataulukko.

#7 Uutiset, liigakatsaukset, MP/väittely Alexander-Arnold, FIFAsta settiä

keskiviikkona 24.6.202055 min

(01:50) Uutiset (10:50) Liigakatsaukset (33:41) Onko TAA maailman paras laitapakkki? (46:46) Onko FIFAssa enää tekemistä?

#6 Uutiset, Huumoria, viikon ottelut, katsaus Valioliigaan, FUT

tiistaina 16.6.202051 min

(01:04) Uutiset (08:53) "Rouva Manun" treffi-ilmoitus (11:20) Viikon ottelut (21:45) Valioliigan ennakointia (44:10) FUT promo Summer Heat ja muut erikoiskortit (50:10) Lopetus

#5 Ajankohtaista, LaLiga ennakko, VAR, Forss & Moisander, FUT Ultimate TOTSSF

tiistaina 9.6.202069 min

(1:21) Uutiset (14:36) Leverkusen-Bayern, LaLiga ennakko (39:29) Mielipide: VAR (52:59) Suomalaiset ulkomailla: Niklas Moisander & Marcus Forss (1:02:15) FUT Ultimate TOTSSF

#4 Uutiset, Bundesliga, MP Gareth Bale, suomalaiset ulkomailla & FUT sisältö

keskiviikkona 3.6.202043 min

(01:33) Uutiset (11:36) Bundesliga (22:00) Gareth Bale (32:21) Pohjanpalo, Halsti (37:54) FUT

#3 Der Klassiker -analyysi, Bundesliigan sarjataulukko, uutiset & FUTin ihmeellinen maailma

torstaina 28.5.202031 min

Uutiset (01:35) Der Klassiker, tulevat ottelut & sarjataulukko (08:47) FUT totssf, yhteisö (26:12)

#2 Viikon kuumimmat puheenaiheet + Der Klassiker

sunnuntaina 24.5.202034 min

Uutiskatsaus (01:30)Viikonlopun puhutuimmat ottelut, ensiviikon Der Klassiker (09:52)FUT 20 Serie A totssf, ansaitsemattomat kortit (27:27)

#1 Uusi Pallopojat-podcast astuu näyttämöille

keskiviikkona 20.5.202047 min

(00:19) Keitä me olemme? (03:41) Ajankohtaisia uutisia (12:59) Jalkapallo jatkuu, elämä jatkuu (33:47) FUT TOTSSF, Bundesliga