Radio Villa Mayhem

Radio Villa Mayhem

Podplay

Tervetuloa Helvettiin! Radio Villa Mayhem on Mari Perankosken ja Jouni Hynysen ei niin syväluotaava podcast parisuhteen ytimestä. Nyt rämmitään alitajunnan ahterin syvyyksissä. Mukana on myös sketsejä, musiikkia ja muuta sisältöä, joka ei liity välttämättä yhtään mihinkään. Tällaista et ole kuullut aikaisemmin! Tai jos olet, niin korkeintaan oman pääsi sisällä, joka kertoo siitä, että sinun täytyy olla yhtä sekaisin kuin ohjelman tekijät. Kuuntele, mutta omalla vastuulla!

Jaksot

Väärän kuninkaan päivä

perjantaina 1.5.202032 min

Radio Villa Mayhemin kauden viimeinen jakso. Hellät hyvästit kuulijoille jätetään vaihtamalla rooleja: Jone tunteilee, Mape pitää esitelmän Mastodonista. Mitä naiset tekevät sillä aikaa, kun miehet metsästävät maakunnissa mammutteja? Mitä Mape puuhailee Pallon Teboililla ja Jonen työhuoneella? Spurgujen Römsöön paluu ja kosto! Anneli Papana-Nappi ja Jans Darts-Darra juhlivat vappua Kurvissa. Varoitus: ei perheen pienimmille, nyt on raakaa ajelua! Minkälaista on ”jonninjoutava naishorina”? Yökerho Tulisuudelman vessa mainittu! Mape vetää Jounin Musanurkan. Haastattelussa goottiartisti Tuonelan Tienviitta -69! Onko hän mies vai nainen? Ja onko sillä lopulta väliä? Ensisoitossa kappale Testamenttini ihmiskunnalle.

Suuri protestispesiaali osa 2

perjantaina 24.4.202024 min

Radio Villa Mayhemissä Mape kertoo, ketkä ovat Suomen komeimmat rokkarit. Mitä Jone teki nuoruudessaan, siis masturboinnin lisäksi? Kuka on asentanut Hotelli Kämpin patterit? Mikä on ammattiliittojen ykkönen? Jounin Musanurkan paluu ja kosto! Erittäin kryptisessä haastattelussa protestilaulaja Seija Himo-Salminen. ”Nyt kiäntyy jolla” -protestilaulu saa ensiesityksensä. Mutta kuinka Himo-Salminen saadaan poistumaan studiosta? Vai saadaanko ollenkaan? Esittelyssä myös Juoppokuskikoulu! Koulun perustaja Late Namista demonstroi idean koko kansalle. Mape hakee miestä itsestään päätyen Ensio Itkoseen. Kuinka helvetissä tämä on mahdollista, onko tämä tottakaan?

Matkaamme halki Suomen maan

perjantaina 17.4.202026 min

Mape ja Jone yrittävät perehtyä suomen kielen eri murteisiin, samalla riitely jatkuu. Turun murteen koukuttavuus selviää. Jounin musanurkassa vieraana Timo Rauhanen Trio Kasvolaukaus -yhtyeestä (Mape haastattelee, koska Jone ei uskalla). Ensisoitossa Radio Villa Mayhemissä on Trio Kasvolaukauksen Itku pitkästä panosta -single! Tuokiokuvia Lemiltä -osiossa mukana Stam1nan Hyrde, mopo ja lammas. Älkää kysykö miksi. Syvähaastattelussa on Vuoden Suurin Tuputtaja -ohjelman ylivoimainen voittaja: Kyllikki Saslik. Jonninjoutavaa mieshorinaa -osiossa puolestaan horistaan Ruisrockin VIP-teltassa. Jouni leikkii taas munallaan, mutta miten. Harmia tulee!

Villa Mayhemin suuri Protesti-jakso

perjantaina 10.4.202032 min

Saako Jone kotona pullaa, vai loppuvatko aplodit kotiovelle? Onko Jone koskaan itkenyt ja jos on, niin miksi? Jonelle kerrotaan myös kuukupin saloista. Paljonko Mape ja Jone ovat juosseet Cooperin testissä? Jone tekee vanhan liiton pierutempun studiossa. Jonen Musanurkka evätään, ja kostoksi siitä Jone tekee protesti-rap -biisin nimellä MC Isäukko! Eput mainitaan. Selkeä hitti! Jonninjoutavaa mieshorinaa -osio saa jatkoa, vaikka kukaan ei pyytänyt.

Keski-ikäisten punk - onko sitä?

perjantaina 3.4.202023 min

Mape ja Jone kiistelevä punk-musiikista: kumpi on kampi, Pistols vai Appendix? Ovatko Mape ja Jone mustasukkaisia toisilleen, ja miten punkista puhuttaessa voidaan taas päästä parisuhteeseen? Miltä kuulostaa Duran Duran ruotsiksi, entä Kotiteollisuuden Jamaica-vaikutteet? Urheiluosio tekee paluun: naisten seiväs, ja Aulikki Tissivaon ylivoima! Jakson kruunaa Mapen ja Jonen, noiden kirottujen keski-ikäisten, oma punk-biisi Avioero.

Suuri alkoholispesiaali

perjantaina 27.3.202027 min

Tällä viikolla Mape ja Jone käyvät läpi, mitä tarkoitetaan käsitteillä imatrat, skinnarilat tai kouvolat. Naisen ylilyöntikännit, miehen peruskännit, mitä tapahtuu? Olga Koo ei saavu studioon vieläkään. Klamydiaa haetaan, se saadaan. Uusi kappale Revitään märkää saa ensisoittonsa! Spurgujen Strö-sö-sö-söö -ohjelmassa Jaana Panananappi ja Jans Darts-Darra suolistavat naapurin Repan! K-18. Jounin musanurkassa analyysi Suomen parhaimmista ryyppybiiseistä. Esittelyssä Kojun uusin hitti Nyt iskä ryyppää. Lisäksi humalainen pilapuhelu Lenita Airistolle. Jouni näyttää voiton munaa.

Suuri SuperMegaJätti Karanteenispesiaali

perjantaina 20.3.202042 min

Radio Villa Mayhemin erikoislähetys paljastaa, kuka on ”kossutornin vartija” ja kuinka Lenita Airiston ikäluokka selviää karanteenissa. JymyMegaYllärinä Kotiteollisuuden uuden singlen ennakkokuuntelu, jota arvioivat mm. Radio Rökin Jone Kikula ja Laura Vähähyypiö. Äärimmäisessä ”aistiharha-spesiaalissa” Jouni Hynynen ja haastattelee Jouni Hynystä ja lukee Lauri Viitaa, Kike Elomaa jumppaa Jeesuksen kanssa ja A-W. Yrjöpussi saa työpuhelun aliseen. Mutta missä on Herra Ylppö? Radioteatterin ensi-illassa Heikki Turusen Pimpauttaja-kuunnelma. Popeda ja Simo Frangen mainittu! Kannattaa kuunnella myös Tampereella! Nyt on kulttuuria. Nyt on lempeä. Emme suosittele kuuntelua selvinpäin.

Suuri urheiluspesiaali

perjantaina 13.3.202021 min

Marin ja Jounin riitely radionimistä jatkuu, eikä se tunnu päättyvän. Mitä on urkka-hevi? Ukon ulosheiton MM-kisat, uusi suomalaisten suosikkilaji! Aino-Aino Kappalainen-Surmamöllinaamio Sorvali sekä Erkki-Ville Sorvali näyttävät ylivoimansa. Jonninjoutavaa mieshorinaa -osiossa ollaan tällä kertaa kuntosalilla. Pilapuhelu A.W. Yrjöpussille! Mitä taiteilijan kotona tapahtuu todella? Tummanpunainen, mysteerejä peittävä samettiverho avautuu, vaikka kukaan ei sitä välttämättä halua. Tällä kertaa Jouni tuulettaa munaansa, ja siihen lienee syynsä.

Suuri parisuhdespesiaali

perjantaina 6.3.202020 min

Takka on tulessa, mutta akka ei. Miten tästä edetään? Menkat mainitaan, ja tämä johtaa Helvetin porteille, tietenkin. Mitkä ovat miehen ja naisen sukupuolielämän tärkeimmät eroavaisuudet? Jounin Musanurkan vieraana on Hilkka Alanko Vyöruusut-yhtyeestä. Hilkka Alanko laulaa hittinsä Eronnut, itsenäinen nainen. Erkki Runkkarinen lähestyy puhelulla, ja aihe on monille miehille tuttu. Tällä kertaa miehet ovat ulkoruokinnassa, ja jälleen kerran Simolantien Nesteellä. Jone tervaa munansa.

Takka tulille

perjantaina 6.3.202025 min

Mari Perankoski ja Jouni Hynynen hakevat Villa Mayhem -ohjelman lopullista muotoa. He päätyvät riitelemään, mutta takka saadaan sentään tulille. Pariskunta käsittelee iäkkäämmän naisnäyttelijän ongelmia. Onko tipaton tammikuu vain myytti? Entä mitä tarkoittaa Merisää norjaksi? Onko vaimo kunnon panotalkoissa vain tiellä? Minkälaista on ”jonninjoutava mieshorina”? Pidättäkää hengitystänne! Jone näyttää ensi kertaa munaa. Helvetin portit avautuvat.