Radio Villa Mayhem

Radio Villa Mayhem

RadioPlay Suomi

Tervetuloa Helvettiin! Radio Villa Mayhem on Mari Perankosken ja Jouni Hynysen ei niin syväluotaava podcast parisuhteen ytimestä. Nyt rämmitään alitajunnan ahterin syvyyksissä. Mukana on myös sketsejä, musiikkia ja muuta sisältöä, joka ei liity välttämättä yhtään mihinkään. Tällaista et ole kuullut aikaisemmin! Tai jos olet, niin korkeintaan oman pääsi sisällä, joka kertoo siitä, että sinun täytyy olla yhtä sekaisin kuin ohjelman tekijät. Kuuntele, mutta omalla vastuulla!

Jaksot

Suuri alkoholispesiaali

perjantaina 27.3.27 min

Tällä viikolla Mape ja Jone käyvät läpi, mitä tarkoitetaan käsitteillä imatrat, skinnarilat tai kouvolat. Naisen ylilyöntikännit, miehen peruskännit, mitä tapahtuu? Olga Koo ei saavu studioon vieläkään. Klamydiaa haetaan, se saadaan. Uusi kappale Revitään märkää saa ensisoittonsa! Spurgujen Strö-sö-sö-söö -ohjelmassa Jaana Panananappi ja Jans Darts-Darra suolistavat naapurin Repan! K-18. Jounin musanurkassa analyysi Suomen parhaimmista ryyppybiiseistä. Esittelyssä Kojun uusin hitti Nyt iskä ryyppää. Lisäksi humalainen pilapuhelu Lenita Airistolle. Jouni näyttää voiton munaa.

Suuri SuperMegaJätti Karanteenispesiaali

perjantaina 20.3.42 min

Radio Villa Mayhemin erikoislähetys paljastaa, kuka on ”kossutornin vartija” ja kuinka Lenita Airiston ikäluokka selviää karanteenissa. JymyMegaYllärinä Kotiteollisuuden uuden singlen ennakkokuuntelu, jota arvioivat mm. Radio Rökin Jone Kikula ja Laura Vähähyypiö. Äärimmäisessä ”aistiharha-spesiaalissa” Jouni Hynynen ja haastattelee Jouni Hynystä ja lukee Lauri Viitaa, Kike Elomaa jumppaa Jeesuksen kanssa ja A-W. Yrjöpussi saa työpuhelun aliseen. Mutta missä on Herra Ylppö? Radioteatterin ensi-illassa Heikki Turusen Pimpauttaja-kuunnelma. Popeda ja Simo Frangen mainittu! Kannattaa kuunnella myös Tampereella! Nyt on kulttuuria. Nyt on lempeä. Emme suosittele kuuntelua selvinpäin.

Suuri urheiluspesiaali

perjantaina 13.3.21 min

Marin ja Jounin riitely radionimistä jatkuu, eikä se tunnu päättyvän. Mitä on urkka-hevi? Ukon ulosheiton MM-kisat, uusi suomalaisten suosikkilaji! Aino-Aino Kappalainen-Surmamöllinaamio Sorvali sekä Erkki-Ville Sorvali näyttävät ylivoimansa. Jonninjoutavaa mieshorinaa -osiossa ollaan tällä kertaa kuntosalilla. Pilapuhelu A.W. Yrjöpussille! Mitä taiteilijan kotona tapahtuu todella? Tummanpunainen, mysteerejä peittävä samettiverho avautuu, vaikka kukaan ei sitä välttämättä halua. Tällä kertaa Jouni tuulettaa munaansa, ja siihen lienee syynsä.

Suuri parisuhdespesiaali

perjantaina 6.3.20 min

Takka on tulessa, mutta akka ei. Miten tästä edetään? Menkat mainitaan, ja tämä johtaa Helvetin porteille, tietenkin. Mitkä ovat miehen ja naisen sukupuolielämän tärkeimmät eroavaisuudet? Jounin Musanurkan vieraana on Hilkka Alanko Vyöruusut-yhtyeestä. Hilkka Alanko laulaa hittinsä Eronnut, itsenäinen nainen. Erkki Runkkarinen lähestyy puhelulla, ja aihe on monille miehille tuttu. Tällä kertaa miehet ovat ulkoruokinnassa, ja jälleen kerran Simolantien Nesteellä. Jone tervaa munansa.

Takka tulille

perjantaina 6.3.25 min

Mari Perankoski ja Jouni Hynynen hakevat Villa Mayhem -ohjelman lopullista muotoa. He päätyvät riitelemään, mutta takka saadaan sentään tulille. Pariskunta käsittelee iäkkäämmän naisnäyttelijän ongelmia. Onko tipaton tammikuu vain myytti? Entä mitä tarkoittaa Merisää norjaksi? Onko vaimo kunnon panotalkoissa vain tiellä? Minkälaista on ”jonninjoutava mieshorina”? Pidättäkää hengitystänne! Jone näyttää ensi kertaa munaa. Helvetin portit avautuvat.