Toisinajattelijat

Toisinajattelijat

Podplay | Folk Finland

Toisinajattelijat, nuo vihatut, rakastetut, pelätyt, kunnioitetut ja oudoksutut persoonat muuttavat maailmaa, pidimme siitä tai emme. Toisinajattelijat on mainostoimisto Folk Finlandin podcast-sarja, jossa isketään kiinni suomalaisiin ajattelun uudisraivaajiin, kysytään heiltä miksi on järkevää uida vastavirtaan, mitä yllättävillä näkökulmilla voi saada aikaan ja kuinka kuka tahansa voi kehittää maailmankatsomustaan napsun verran valtavirrasta vinoon. Anna aivojesi taipua.

Jaksot

Toisinajattelija Heikki Kulju

tiistaina 2.7.201964 min

Suomen arvostetuin UFO-tutkija, toisinajattelija Heikki Kulju paljastaa meille salaisuuksia. Vai tiesitkö sinä jo, että Bill Clinton on neuvotellut humanoidien kanssa telepatian avulla? Jos et, niin nyt kannattaa kuunnella Toisinajattelijat-sarjan viimeinen jakso. Se pistää ajattelemaan.

Toisinajattelija Jantso Jokelin

tiistaina 18.6.201937 min

Toimittaja-kirjailija Jantso Jokelin on omien sanojensa mukaan laiska satanisti. Kuuntele Toisinajattelijat-jaksosta, mitä satanismi on, kuinka se näkyy ympärillämme ja miksi asiasta on niin paljon mielipiteitä, oikeita ja vääriä.

Toisinajattelija Emma Kimiläinen

tiistaina 4.6.201939 min

Suomen nopeimman naisen, formulakuski Emma Kimiläisen, motto on "lähdetäänkö viivalle?". Toisinajattelijat-podcastin seitsemännessä jaksossa kuullaan, kuinka Emma on rakentanut ja saavuttanut ammattilaisstatuksen täysin poikkeukselliselta alalta.

Toisinajattelija Ossi Nyman

tiistaina 21.5.201929 min

Mitä on ideologinen työttömyys? Kuuntele toisinajattelija-kirjailija Ossi Nymanin haastattelu, jossa selviää muun muassa miksi työvoimatoimisto on ihmisoikeusloukkaus ja minkä takia lähes kaksimetristä partaniekkaa ei kannata yrittää palkata joulumaan tontuksi.

Toisinajattelija Stefan Lindfors

tiistaina 30.4.201937 min

Tylsiä tilanteita pelkäävä toisinajattelija, maailmankansalainen ja monitoimitaiteilija Stefan Lindfors kertoo Toisinajattelijat-sarjan viidennessä jaksossa, miltä tuntuu elää kuin käärme muurahaispesässä.

Toisinajattelija Pekko Vehviläinen

tiistaina 16.4.201939 min

Suomen mitatuin mies, toisinajattelija, biohakkeri ja mittaustieteiden tohtori Pekko Vehviläinen kertoo kuinka seksiä voidaan mitata ja miten on mahdollista, että cyborgit saattavat osallistua vuoden 2024 olympialaisiin.

Toisinajattelija Maria Veitola

tiistaina 2.4.201936 min

Monitoiminainen Maria Veitola kertoo, miksi hän on aina ja kaikkialla täysin 100 % oma itsensä ja minkä takia roolin vetäminen on valtavirtaa, kun taas oman luomupersoonan esiin tuominen edustaa toisinajattelua.

Toisinajattelija Kari Kanala

tiistaina 19.3.201925 min

Toisinajattelijat-sarjan toisessa jaksossa kysellään julkkispastori Kari Kanalalta, kuinka kirkonmies katsoo maailmaa epäkonventionaalisesta näkökulmasta, ja minkälaisia haasteita hän on rajoja rikkovalla matkallaan kohdannut.

Toisinajattelija Saku Tuominen

tiistaina 5.3.201927 min

Saku Tuominen on ajattelemisen akrobaatti. Median moniottelija, luova johtaja, kirjailija, ideoinnin ammattilainen, yrittäjä ja ennen kaikkea toisinajattelun johtava puolestapuhuja Tuominen on pyhittänyt koko työuransa 'liquid mindin' eli notkean mielen kehittämiseen ja vaalimiseen. Tulokset ovat kaikkien tiedossa. Toisinajattelijat-sarjan avausjaksossa Saku avaa toisinajattelun anatomian ja kertoo, miksi hän rakastaa havainnoida maailmaa useasta eri näkökulmasta.