Vaakakapina - kapinatarinoita

Vaakakapina - kapinatarinoita

Yle Areena

Sarja “kehoelämäntarinoita”, joissa kehonkuvan ja painon kanssa tasapainoilleet kertovat, miten he rakentavat itsetuntoaan ja uskallusta elää nytku eikä sitku.

Jaksot

Vaakakapina - kapinatarinoita: Elina: “Tunnen olevani nyt isompi kuin sata kiloa painavampana!”

tiistaina 16.5.201713 min

“En ollut koskaan onneton lihava”, sanoo sata kiloa painostaan pudottanut Elina. Laihdutusväsymystä poteva lähes-normaalipainoinen tuntee olevansa nyt isompi kuin sata kiloa sitten. Miten tämä on mahdollista? Vaakakapinan Eve Mantu tapasi Elinan.

Vaakakapina - kapinatarinoita: Jussi tuplasi painonsa ahmimalla

tiistaina 16.5.201712 min

Jussi on ahminut jo alakouluikäisestä. Kun äiti lähetti kauppaan, osti poika salaa puoli kiloa palvikinkkua ja söi kaiken kotimatkalla. Läskimaija-blogissaan BED-taipumuksestaan avautuva Jussi kertoo, mitä tapahtuu aamuyöstä, kun vaimo ja lapset nukkuvat. Vaakakapinan Eve Mantu tapasi Jussin.

Vaakakapina - kapinatarinoita: Massa on voimaa, kun Elina puskee ja taklaa

tiistaina 16.5.20179 min

Ekalla kerralla reidet huusivat hoosiannaa, eikä Elina uskonut ikinä palaavansa kentälle. Nyt, kaksi vuotta myöhemmin, oululaisen jenkkifutisseuran linjamies uhkuu rakkautta lajiinsa. Jyhkymmästä koosta on vain hyötyä, kun pitää puskea ja taklata. Vaakakapinan Mira Pelo tapasi Elinan.

Vaakakapina - kapinatarinoita: Saako möhömahamies säihkyä?

tiistaina 16.5.201712 min

Pasi oli nuorena himourheilija, jolla oli six-pack. Yliopistossa mahakumpu alkoi kasvaa. Nyt kolmekymppinen kurpitsamahamies miettii onko hänellä lupa säihkyä. Vaakakapinan Eve Mantu vie Pasin tutustumaan tankotanssistudiolle. Uskaltaako blingblingmies lentää?

Vaakakapina - kapinatarinoita: Anita laihdutti, kuoli ja toipui

tiistaina 16.5.201712 min

Yli 50 vuotta jatkunut laihduttamisen kanssa temppuilu loppui dramaattisella tavalla, kun ambulanssi haki Anitan överikuurin päätteeksi kesäjuhlilta elokuussa 2014. Vaakakapinan Eve Mantu ottaa selvää, miten ikilaihduttajan elämä muuttui, kun Anita otti vauhtia kuoleman kautta.