Voice.fi: Viihdevartti

Voice.fi: Viihdevartti

Podplay

Voicen Viihdevartti on Voice.fi:n viikoittainen uutisnosto, joka käsittelee puheenaiheita niin meiltä Suomesta kuin Hollywoodin punaiselta matoltakin. Vaihtuva toimittajakaksikko pui viikon merkittävimmät viihdeuutiset vähemmän vakavalla otteella, rautaista ammattitaitoa kuitenkaan unohtamatta.

Jaksot

Hollywood-tähti Idris Elba jättää näyttelemisen - syynä toinen intohimo

torstaina 24.2.1 min

Näyttelijä Idris Elba, 49, aikoo pitää taukoa näyttelemisestä ja keskittyä toiseen intohimoonsa, nimittäin musiikkiin.

Olen biisinkirjoittaja... Päästäkää minut Emma-gaalaan!

perjantaina 17.12.202116 min

Tällä viikolla Roy ja Iiro ottavat käsittelyyn uuden seikkailureality-ohjelman Olen julkkis... Päästäkää minut pois, jossa 15 suomalaisjulkkista viedään viidakkoon selviytymään alkeellisissa olosuhteissa. Keskustelua herää myös Behmin kannanotosta saada biisinkirjoittajille tunnustusta Emma-gaalassa. Lopussa kuullaan viikon luontoääni.

Heikolla jäällä

perjantaina 10.12.20219 min

Tällä viikolla Voicen Viihdevartissa Minttu ja Roy perkaavat presidenttiparin joululahjatoiveet ja Sinkkuelämää-tähtien palkat. Lopussa kuullaan myös tärkeä varoitus.

Poliisikoira Jekun eläkepäivät ja Mikko Leppilammen synnytys

perjantaina 3.12.202118 min

Voicen Viihdevartissa Minttu ja Lauri ruotivat korealaisten tv-sarjojen suosiota ja Spotifyn kärkinimiä, sekä pohtivat, kuka voisi korvata Mikko Leppilammen Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa. Lopuksi jaetaan epävirallinen elämäntyöpalkinto poliisikoira Jekulle.

Kuka on seuraava James Bond?

perjantaina 19.11.202118 min

Voicen Viihdevartissa tällä viikolla Roy ja Lauri ihastelevat Harry Pottereiden velhomaailmaa sekä pohtivat James Bond -elokuvien paljastuksia. Myös Finnairin erikoinen matkavinkki ja Lappeenrannan yliopiston uusi nimitys herättävät ratkiriemukasta keskustelua.

Lue lisää viihdeuutisia osoitteesta www.voice.fi!

Kumman kaa: Dwayne Johnson vai Paul Rudd?

perjantaina 12.11.202116 min

Tämän viikon jaksossa Minttu ja Iiro kiittelevät Marvel-elokuvia homoseksuaalista supersankarihahmosta. Kiitosta sen sijaan ei saa "naisvihamielinen horina", jota Sinkkuelämää-jatko-osan tähdet ovat saaneet osakseen. Lisäksi kysytään polttava kysymys: Kumman kaa olisit mieluummin, Dwayne Johnsonin vai Paul Ruddin? Lisää viihdeuutisia osoitteessa Voice.fi!

Tempparikohuja ja reissumiehiä

perjantaina 5.11.202119 min

Tällä viikolla Reija ja Roy paketoivat viikon kohut ja kummastelevat muumimukikeräilijöiden kukkaron paksuutta. Lopuksi annetaan tunnustusta viikon nopeimmasta Instagram-viuhahduksesta. Lisää viihdeuutisia osoitteessa Voice.fi!

Supersankariseksiä ja reality-rakkautta

perjantaina 29.10.202119 min

Voicen Viihdevartti tekee paluun! Tällä viikolla Iiro ja Lauri puivat Alec Baldwinin traagista ampumatapausta ja pohtivat myös, miten paljon Marvel-elokuvissa oikein on ollut seksiä. Lopuksi annetaan tunnustusta tulevan Temptation Island Suomi -kauden parhaille iskurepliikeille.

Pandora ja pimeä puoli

perjantaina 26.2.202118 min

Tällä viikolla Roy ja Iiro analysoivat UMK:n tulosta ja erityisesti kakkossijalle tulleen Pandoran Instagram-kommentteja aiheesta. Simpsoneiden reagointi Black Lives Matter -liikehdintään sai kaksikon kaivautumaan Voice.fi:n lukijoiden Facebook-kommentteihin. Jakson lopuksi nostetaan esiin helmiä uransa lopettaneen Daft Punkin tuotannosta.

"Ei hätää, tähdätkää paremmin!"

perjantaina 19.2.202115 min

Tämän viikon jaksossa Emmi ja Lauri huomaavat, että sanat ovat hieman solmussa ja rattaat ruosteessa mutta juna kulki silti eteenpäin. Puheenaiheeksi päätyi muun muassa Temppareiden uusi kausi sekä lasten suusta päässeet kauhujutut, josta tarina päätyi lopulta Ikean vessaan. Lisää viihdeuutisia osoitteessa Voice.fi!

Korona and the City

perjantaina 5.2.202123 min

Voicen Viihdevartti on taas täällä! Vuoden ensimmäisessä jaksossa Iiro ja Reija pohtivat muun muassa sitä, miten korona tulee näkymään Sinkkuelämää-sarjan paluussa. Esille nostetaan myös Marilyn Mansonia vastaan kohdistetut hyväksikäyttösyytökset sekä Netflix-elokuvan päätähden ikään kohdistuva somekohu. Lisää viihdeuutisia osoitteessa Voice.fi.

More Time to Die

perjantaina 6.3.202017 min

Tällä viikolla Iiroa ja Royta puhuttaa Voicen Viihdevartissa koronapaniikin leviäminen elokuvamaailmaan. Roope Salmisen improvisointi tiukassa tilanteessa saa kaksikolta kehuja, samoin kuin Post Malonen rehellisyys kasvotatuointien ottamisen syystä. Lisää viihdeuutisia osoitteessa Voice.fi.

Paita pois!

perjantaina 28.2.202016 min

Tällä viikolla Lauri ja Reija keskustelevat Voicen Viihdevartissa Evelinan keikalla sattuneesta ”välikohtauksesta”, joka sai aikaan myös runsaasti puhetta sosiaalisessa mediassa. Tämän lisäksi kurkistetaan erään tulevan kauden Temptation Island -parin suhdekoukeroihin ja nostetaan esille rokkarin ekoteko. Lisää viihdeuutisia osoitteessa Voice.fi.

Draaman tuoksua ja nuuhkuttelijoita

perjantaina 21.2.202016 min

Milena ja Emmi pohtivat tällä viikolla pelastautumissuunnitelmia sekä sitä, millainen ominaistuoksu vampyyrillä voisi olla. Jaksossa selviää myös, miten Ikeasta pääsee Balille ja kuka saa kunniamaininnan ninjana. Lisää viihdeuutisia osoitteessa Voice.fi!

Oi Beibi, nyt taisin keksiä

perjantaina 14.2.202018 min

Tällä viikolla Iiro ja Reija käyvät läpi Oscar-gaalassa kohahduttanutta osiota, jossa sivuutettiin 52-vuotiaana kuollut näyttelijätähti. Sen lisäksi keskustelua herättää 30 vuotta sitten julkaistu hittibiisi, jota ei nykyään voisi sanoitustensa vuoksi julkaista. Lopuksi jaetaan vinkkejä ”riettaaseen” ystävänpäivänviettoon. Lisää viihdeuutisia osoitteessa: Voice.fi.

Nättejä poikia ja törkeää suunsoittoa

perjantaina 7.2.202015 min

Tiede valitsi maailman komeimman miehen. Milenalla ja Laurilla oli kuitenkin omat mielipiteensä aiheesta. Myös Stranger Things ja fanin epäkunnioittava käytös Halseyn keikalla pääsivät kaksikon tuomiovasaran alle. Lopuksi Lauri jakaa viikkopalkinnon lapsuuden sankarilleen.

Cicciolina ja Netflixin kohumoka

perjantaina 31.1.202015 min

UMK-kappaleet ovat jakaneet ihmiset jälleen kahtia. Etenkin Erika Vikmanin feministinen Cicciolina-kappale on herättänyt keskustelua somessa. Entä millaiselta näyttävät uudet emojit ja millä epäimartelevalla tavalla uusi Netflix-elokuva on noussut katsojien suosikiksi?

Murot mielessä ja pielessä

perjantaina 24.1.202016 min

Iiro ja Emmi vierailivat tällä viikolla Salkkari-pressissä ja innostuivat nostalgisesta näyttelijäjulkistuksesta. Kaksikolla on vahingossa myös ”muroteema,” joka oikeastaan rupesi ällöttämään ja nyt he varoittavatkin vaarallisista somehaasteista. Lisää viihdeuutisia osoitteessa Voice.fi!

Pitääkö kaiken aina muuttua?

perjantaina 17.1.202014 min

Tällä viikolla Henna ja Reija hämmästelevät kuluneen viikon suurta somekohua, joka koski Elovena-tytön muodonmuutosta. Sen lisäksi pohdittiin syitä erotilastojen yllättävään kasvuun ja jaettiin myös kokeilemisen arvoisia vinkkejä. Lisää viihdeuutisia osoitteessa Voice.fi.

”Tekopyhät” hyväntekijät

perjantaina 10.1.202021 min

Voicen Viihdevartissa Lauri ja Milena keskustelevat Australian maastopalojen aiheuttamasta hyväntekeväisyysbuumista. Lentomatkustaminen ja Frozen-fanit saavat sykkeet nousemaan. Kaksikko jakaa myös viikon oikeustaistelupalkinnon. Lisää viihdeuutisia osoitteessa Voice.fi.

Ei saa arvostella

perjantaina 3.1.202018 min

Voicen Viihdevartissa Henna ja Iiro summaavat viime vuosikymmenen isoimmat trendit - muun muassa housuitta liikkuminen oli muotigurujen suosiossa. Pyhimyksen poikkeuksellinen suhtautuminen kriitikoihin herätti monenlaisia tunteita. Lisää viihdeuutisia osoitteessa Voice.fi.

Suuri kohu ja minimalistiset vinkit

perjantaina 20.12.201918 min

Tällä viikolla Milena ja Reija ovat joulutunnelmissa. Tarjolla on vinkkejä joulun ruokahävikin ehkäisyyn sekä toisenlaisiin joululahjoihin. Sen lisäksi nostetaan esiin kohua aiheuttanut Homo-Jeesus sekä pilveä polttava Neitsyt Maria. Lisää viihdeuutisia löydät osoitteesta Voice.fi

Erilainen joulu ja joulupukki aineissa?

perjantaina 13.12.201919 min

Lauri ja Emmi antavat vinkkejä erilaiseen joulunviettoon ja somessa kohauttanut joulupaita saa kaksikolta täystyrmäyksen. Tyrmäys annetaan myös kosinnalle, joka olisi voinut mennä niin monella eri tapaa pieleen. Lisää viihdeuutisia osoitteessa Voice.fi.

Jäähyväisiä ja comebackeja

perjantaina 6.12.201916 min

Voicen Viihdevartissa Henna ja Milena tuovat vauhtia studioon, kun somessa villinnyt tuolihaaste pääsee testiin. Itsenäisyyspäivän kunniaksi pohditaan Linnan juhlien pukuloiston hintalappua. Jaksossa kuullaan myös kaksi musiikkiuutista, joista toinen särkee sydämen ja toinen työllisti viranomaisia.

Tissit ovat tissit

perjantaina 29.11.201919 min

Tällä viikolla Lauri ja Reija kummastelevat Voicen Viihdevartissa muun muassa räppärin härskiä käytöstä punaisella matolla. Sen lisäksi naurua aiheuttavat suomalaisten saamat huonot joululahjat. Käsittelyssä myös ihon alle menneet elokuvat. Lisää viihdeuutisia osoitteessa Voice.fi.

Ekotekoja ja 78 minuutin ihme

perjantaina 22.11.201916 min

Tällä viikolla Emmi ja Iiro kiittelevät Anna Abreuta ekologisesta ajattelusta keikkavaatteiden suhteen. Erään 10-vuotiaan tytön järjetön joululahjatoivelista vie Emmin muistoissaan kauas lapsuuden jouluihin. Jaksossa selviää myös, mitä pitää tehdä 78 minuuttia, jotta päivästäsi tulee parempi.

Maailman seksikkäin mies?

perjantaina 15.11.201914 min

Menikö titteli oikeaan osoitteeseen? Hennalla ja Laurilla on mielipide maailman seksikkäimmästä miehestä. Myös haudan lepo saa uuden merkityksen. Entä millainen kyseenalainen teko saa Voicen Viihdeuutisten Viikon källi -palkinnon?

Isä, nyt menit liian pitkälle!

perjantaina 8.11.201918 min

Tällä viikolla Iiroa ja Reijaa mietityttävät isät, joiden huolehtivaisuus menee äärimmäisyyksiin. Tästä hyvänä esimerkkinä nostetaan esiin räppäritähti, joka käy 18-vuotiaan tyttärensä kanssa gynekologilla vuosittain. Isänpäiväspesiaalin lopuksi kaksikko haluaa vielä palkita isän, sydäntä lämmittävästä suhtautumisesta poikansa homouteen. Lisää viihdeuutisia osoitteessa Voice.fi.

Kolme kammotusta ja yksi symppis

perjantaina 1.11.201917 min

Tällä viikolla ”elävät kuolleet” Milena ja Emmi puivat halloweenin kammottavinta asua, joka lopulta osoittautuikin vähän turhankin karmivaksi. Puheenaiheeksi nousee myös Justin Bieberin somekäytös, joka ei miellyttänyt kaksikkoa. Jaksossa jaetaan myös palkinto viikon sympaattisimmalle harrastukselle. Lisää viihdeuutisia osoitteessa Voice.fi.

Vankilasandaaleita ja ilmavaivoja lentokoneessa

perjantaina 25.10.201918 min

Iiron ja Milenan Viihdevartti on täynnä hämmästelyä, kun he saavat selville Instagramin seuratuimman tilin. Lisäksi kaksikko kummastelee Kanye Westin suunnittelemia vankilasandaaleita ja pohtii musiikkimaailman alkoholinkäyttöä. Viikon niksillä vältät korvien lukkiutumisen ja ilmavaivat lentokoneessa.

Kauneus on katsojan silmässä

perjantaina 18.10.201915 min

Tällä viikolla Lauri ja Reija pohtivat Voicen Viihdevartissa kauneutta tieteellisestä näkökulmasta. Sen lisäksi ihmetellään ihmisten härskiä käytöstä tv-ruudussa ja jaetaan palkinto mielipiteitä jakavalle hautajaispilalle.

Voi pyhäinhäväistys!

perjantaina 11.10.201913 min

Tällä viikolla Emmi ja Henna iloitsevat Temppareiden alkamisesta sekä pureutuvat laulaja Rihannan painavaan elämäkertakirjaan. Myös suomalaisen vaatemerkin plagiointikohu on alkanut elää omaa elämäänsä Twitterissä ja naisilla on tästä omat mielipiteensä. Lisää viihdeuutisia osoitteessa Voice.fi.

Paljon puhetta peniksistä

perjantaina 4.10.201919 min

Iiro ja Lauri päätyvät ruotimaan Loiri-kirjan kohauttaneita seksipaljastuksia, joista erityishuomiota on mediassa saanut spermaan liukastuminen. Kaksikko pohtii myös erektioita tosi-tv-ohjelmissa ja sitä, pukeutuiko Kylie Jenner liian näyttävästi Justin ja Hailey Bieberin häihin. Lisää viihdeuutisia osoitteessa Voice.fi.

Frendejä, Kardashianeita ja seksiä tv:ssä

perjantaina 27.9.201917 min

Henna ja Milena jatkavat Frendit-tv-sarjan 25-vuotisjuhlia vielä hetken verran. ”Torille”-huuto kajahtaa myös Kardashianien kohdalla, jotka nähdään Suomen lumisissa maisemissa tv-sarjansa uudella tuotantokaudella. Sen sijaan kaksikkoa kummastuttaa kyseisen perheen kahden jäsenen Emmy-puhe ja seksin harrastaminen tv:ssä.

Seksiä ja kuvauskieltoja

perjantaina 20.9.201918 min

Tällä viikolla Emmi ja Reija ruotivat Voicen Viihdevartissa suomalaisten outoja seksikokemuksia, joista etenkin yksi nostaa Emmin niskavillat pystyyn. Tämän lisäksi kaksikko uskoo keksineensä syyn sille, miksi Madonnan keikoilla ei saa enää kuvata.

Siis mikä on täytetty kondomi?

perjantaina 13.9.201917 min

Emmi ja Lauri puivat Voicen Viihdevartissa Lada Gagan rakkauselämää sekä 18-vuotislahjaa, joka kummastuttaa somessa. Lisäksi Emmi ihmettelee, kuinka ihmeessä Lauri on selvinnyt hengissä 30-vuotiaaksi saakka. Kaksikko jakaa myös ”Viikon pähein” -palkinnon Tuure Boeliukselle, mutta miksi?

Ariana vaati ja isoveli valvoo

perjantaina 6.9.201916 min

Tällä viikolla Voicen Viihdevartissa Iiro ja Reija pohtivat sitä, miten rankka meno olisi Voice.fi:n toimituksen asuttamassa BB-talossa. Sen lisäksi kurkistetaan käsilaukkuihin ja nostetaan esille Hollywood-epäkohta, joka koskettaa seksuaalivähemmistöjä.

Sitruunan makuisia tamponeja ja salakakka

perjantaina 30.8.201914 min

Henna ja Milena haluavat toivottaa kaikille hyvää kesän viimeistä viikonloppua! Voicen Viihdevartissa kaksikko samaistuu tamponiprobleeman kohdanneeseen pariskuntaan ja meinaa tikahtua nauruun kertoessaan suomalaisten erikoisista tavoista suhteen alussa. Kikatuksen täyteisen jakson päättää onnelliset uutiset Ranskanmaalta.

Tinderin tykätyin mies ja Pottereiden tykätyin nainen

perjantaina 23.8.201916 min

Tällä viikolla Lauri ja Iiro pohtivat Mr. Tinderin tuoretta suhdetta ja perkasivat viikon megalomaaniset leffauutiset. Emma Watsonin huhuttu suhde toiseen Potter-tähteen puolestaan särki Laurin sydämen.

Aikuisviihdettä ja avioliittoja

perjantaina 16.8.201916 min

Henna ja Reija odottavat jo innolla uutta Ensitreffit alttarilla -kautta ja saattavat myös hieman vihjailla tulevasta. Puhetta on myös nuoresta Disney-kaunottaresta, joka siirtyi aikuisviihdealalle. Netflixissä järkyttänyt elokuva nostattaa tunteita, kuten tekee myös jääkaapin erikoinen käyttötarkoitus. Lisää viihdeuutisia osoitteessa Voice.fi.

Ilme kertoo enemmän kuin tuhat ruusua

perjantaina 9.8.201916 min

Emmi ja Milena yllättivät itsensä puhumalla lähes koko jakson aiheista, jotka eivät ole kaksikon elämässä millään tavalla ajankohtaisia. Paitsi Tinder. Ristiriitaisia tunteita aiheutti Kylie Jennerin spektaakkelimainen syntymäpäivälahja ja vauvat, joilla on aikuisten hampaat. Lisää viihdeuutisia osoitteessa Voice.fi.

Irvokkaat kissaihmiset tunkeutuvat painajaisiin

perjantaina 2.8.201915 min

Tämän viikon Viihdevartti on moniäänisempi kuin koskaan. Iiro, Milena, Emmi ja Senja kummastelevat Cats-elokuvan hahmojen ulkonäköä, ja Emmin lapsuusmuistot turmeltuvat. Puheenaiheena on muun muassa myös vloggaajanainen, joka menetti kasvonsa paljastaessaan kasvonsa. Lisää viihdeuutisia osoitteessa Voice.fi.

Leijonien ja finnien hallitsijoita

perjantaina 19.7.201917 min

Lauri ja Milena keskustelevat hirvittävästä Leijonakuninkaaseen liittyvästä vanhasta nettiteoriasta, joka tuhoaa lapsuuden hyvät muistot. Kaksikko myös yrittää varoittaa uudesta vaarallisesta kauneustrendistä, mutta ajatus lähtee laukalle ja puhetta tulee niin Dr. Pimple Popperista kuin tyydyttävistä nettivideoista. Lisäksi jaetaan palkinto viikon hyvästä teosta, josta kuitenkin ollaan somessa löydetty ruikutuksen aihetta. Voicen Viihdevartti on Voice.fi:n viikoittainen uutisnosto, joka käsittelee puheenaiheita niin meiltä Suomesta kuin Hollywoodin punaiselta matoltakin. Vaihtuva toimittajakaksikko pui viikon merkittävimmät viihdeuutiset vähemmän vakavalla otteella, rautaista ammattitaitoa kuitenkaan unohtamatta.

Kasvien salattu elämä

perjantaina 12.7.201916 min

Tällä viikolla Kata ja Iiro pohtivat, mitä tapahtuu ystävän henkiselle hyvinvoinnille, kun tätä pyytää pitämään huolta omista huonekasveista. Entä onko ok arvuutella julkkisten mahdollista raskautta paparazzikuvien perusteella? Lisäksi myönnetään palkinto viikon hämmentävimmälle kakulle. Lisää viihdettä osoitteessa Voice.fi.

Paukku-Peten hämmentävä pokausyritys

perjantaina 5.7.201917 min

Tällä viikolla Emmi ja Reija nostavat pöydälle Paukku-Peten vanhentuneen pokausyrityksen, joka ei todellakaan toimisi enää tänä päivänä. Sen lisäksi sympatiseerattiin ulkonäköpaineista kärsivää Kardashian-klaanin jäsentä ja vaihdettiin mielipiteitä koko maailmaa koskettaneesta uutuussarjasta. Lisää viihdeuutisia osoitteessa Voice.fi.

Sateenkaaria ja Salinin Saku

perjantaina 28.6.201915 min

Henna ja Milena kannustavat suvaitsevaisuuteen - oli kyse roikkuvista rinnoista tai Pride-viikosta. Myös muun muassa Salkkarit ja etenkin Saku Salinin ja Miia Laitelan jälleennäkeminen herättää naisissa ilahtuneita ja nostalgisia tunteita. Voicen Viihdevartti on Voice.fi:n viikoittainen uutisnosto, joka käsittelee puheenaiheita niin meiltä Suomesta kuin Hollywoodin punaiselta matoltakin. Vaihtuva toimittajakaksikko pui viikon merkittävimmät viihdeuutiset vähemmän vakavalla otteella, rautaista ammattitaitoa kuitenkaan unohtamatta.

Feidaten ja ghostaten

perjantaina 21.6.201917 min

Iiro antaa Emmille synninpäästön vuosien takaisista deittimokista. Käsittelyyn pääsee myös maailmalla huomiota herättänyt alastonkuvakohu, josta Emmi ahdistui kovin. Tämän lisäksi kaksikolle selvisi ennustuksesta, että Iiron juhannus saa yllättävän käänteen! Lisää viihdeuutisia osoitteessa Voice.fi.

Lentokonesekoilua ja käytettyjä kondomeita

perjantaina 14.6.201912 min

Miksi ihmiset polttavat ihoonsa palovammatatuointeja? Kuka ihme luulee lentokoneessa hätäovea vessanoveksi? Muun muassa nämä asiat puhuttivat tällä viikolla Lauria ja Reijaa. Lauri myös kertoo oudoista tuparilahjoistaan, joita on ystävilleen vienyt. Lisää viihdeuutisia osoitteessa Voice.fi.

Lähteekö Emmi Amerikkaan?

perjantaina 7.6.201916 min

Kuka on nykyisin maailman rikkain naisartisti? Entä mitä käyttöä ylimääräiselle sormelle voisi olla? Emmi ja Kata löysivät myös täydellisen asuinpaikan koirarakkaille ihmisille. Lisää viihdeuutisia osoitteessa Voice.fi.

Peppubestiksiä ja alastonkuvia

perjantaina 31.5.201914 min

Henna ja Milena nauttivat vielä hieman jääkiekon maailmanmestaruuden tuomasta huumasta. Sen lisäksi kaksikolla menee tunteisiin netissä kiertävä listaus hyvästä vaimosta, kun taas julkkisten vuodetut alastonkuvat herättävät kummastelua ja sympatiaa. Viikon parhaan ystävän palkinto menee tunnetuille henkilöille, jotka ovat kuin paita ja peppu. Lisää uutisia osoitteessa Voice.fi.

Tatuointimokia ja ohjelistoja eksälle

perjantaina 24.5.201914 min

Kata ja Reija pohtivat tällä viikolla eksistä kirjoitettavaa ohjelistaa sekä sitä, miksi suunnitellaan uimapukuja, joita ei voi käyttää vedessä. Mieti uudelleen -palkinto menee sen sijaan Jennalle, jonka tatuointi ei ollut ihan sitä mitä piti. Lisää viihdeuutisia osoitteessa Voice.fi.

Kiharaa, kiharaa ja kalju

perjantaina 17.5.201914 min

Milena ja Emmi ovat hurahtaneet Curly girl -metodiin ja pohtivat sitä, kenelle kiharatrendi todella sopii. Keräävätkö hiukset kehuja vai ovatko kutrit taipuneet nuudeliksi? Viikon kosintapalkinto menee kertakaikkisen tontulle, mutta sympaattiselle tyypille. Lisää viihdeuutisia osoitteessa Voice.fi.

Tyylirikkeitä ja petollisia miehiä

perjantaina 10.5.201917 min

Voicen viihdevartissa Henna ja Iiro syyllistävät pukeutumiskoodia noudattamattomia julkkiksia ja Temptation Islandin pettäjämiehiä. Lisää viihdeuutisia osoitteessa Voice.fi.

Vegaanisia liukuvoiteita ja kompostiin pissaamista

perjantaina 3.5.201911 min

Voicen Viihdevartissa Lauri ja Reija nostavat esiin lapsuuden oudot tavat, joihin kuuluu muun muassa kompostiin pissaaminen. Tämän lisäksi puhetta on maailman seksikkäimmistä aksenteista sekä vegaanisista liukuvoiteista. Lisää viihdeuutisia osoitteessa Voice.fi.

Varpaankynsiä ja Euroviisuja

perjantaina 26.4.201913 min

Lauri ja Iiro puhuvat Voicen Viihdevartissa muun muassa varpaankynsiä syövästä poikaystävästä sekä Anna Puun hintavista keikkavaatteista. Iiro maalaa myös synkän kuvan Suomen tämän vuoden Euroviisu-menestyksestä.

Partakarvoja ja kadonneita pornokokoelmia

perjantaina 19.4.201913 min

Voicen Viihdevartissa Reija ja Milena järkyttyvät partojen epähygieenisyydestä ja pohtivat kadonneen pornokokoelman episodia. Tunteita kuohuttaa myös miesten ajatukset yksinhuoltajaäitien deittailusta. Lisää viihdeuutisia osoitteessa Voice.fi.

Suklaamonstereita ja paheksuvia äitejä uimahallissa

perjantaina 12.4.201915 min

Kata ja Lauri puhuvat suklaahaasteesta ja mitä rikoksia on tehty, kun makeanhimo kasvaa aivan liian kovaksi. Keskustelua herätti myös uimahallien etiketit ja mielensäpahoittajat. Lisää viihdeuutisia osoitteessa Voice.fi

Kun meni tunteisiin

perjantaina 5.4.201916 min

Henna ja Emmi ruotivat tänään Dannyn ja Erika Vikmanin ikäerosta aiheutunutta vitsailua. Onko toisen parisuhteesta sopivaa tehdä pilaa missään tilanteessa? Kaksikon tunteita kuumentavat myös mauttomat aprillipilat. Lisää viihdeuutisia osoitteessa Voice.fi.

Rakkauselämä julkkiksilla ja vähemmän julkkiksilla

perjantaina 29.3.201916 min

Lauri ja Niki puhuvat Voicen Viihdevartissa iskelmätähtien Dannyn ja Erikan rakkauselämästä sekä ihmisten aamutorkuttamisesta. Myös deittipalveluiden kylmä konmaritus mietityttää. Kaksikko jakaa podcastin lopuksi vielä Viikon Kusipää -palkinnon. Lisää viihdeuutisia osoitteessa Voice.fi.

Sovituskoppipaniikki

perjantaina 22.3.201916 min

Kata ja Emmi paljastavat sen, mitä tapahtuu sovituskopissa silloin, kun olet arvioinut vaatteen koon väärin ja jäät siihen jumiin. Lisäksi käsittelyssä ovat noloimmat työmokat ja keittiökatastrofi. Kaksikko jakaa myös Viikon paskin päätös -palkinnon. Lisää viihdeuutisia osoitteessa Voice.fi.

Satiaisepidemia ja alapäätä kiduttava muotivillitys

perjantaina 15.3.201913 min

Tällä viikolla Reijaa ja Hennaa puhuttaa muun muassa Temptation Islandin uusi kausi, joka tulee ensimmäisten jaksojen perusteella tarjoamaan kaikkien aikojen parasta viihdettä. Sen lisäksi kummastellaan miesten outoja ajatuksia kuukautisiin liittyen sekä outoa muotivillitystä, jonka katsominenkin tekee kipeää. Lisää uutisia osoitteessa Voice.fi.

Voodoo-taikoja ja vessakäytäntöjä

perjantaina 8.3.201915 min

Tällä viikolla Kata ja Niki puhuvat Voicen Viihdevartissa parisuhteiden kummallisimmista löydöksistä ja sattumuksista sekä totta kai Game of Thronesista. Ja pieni varoituksen sana, jos olet kovinkin herkkävatsainen, kannattaa varata ämpäri viereen. Lisää viihdeuutisia osoitteessa Voice.fi.

Suhdespekulaatioita ja yliluonnollisia tapahtumia

perjantaina 1.3.201918 min

Tällä viikolla Emmi ja Reija puhuvat koko maailmaa kohahduttaneesta Oscar-gaala-esityksestä, jossa Lady Gaga ja Bradley Cooper nousivat lavalle. Sen lisäksi keskustelua yliluonnollisista ilmiöistä sekä siitä, millaisia johtopäätöksiä ihmisestä voi vetää netin selaushistorian perusteella. Lisää uutisia osoitteessa Voice.fi.

Pettämiskohuja ja likaisia vartaloita

perjantaina 22.2.201911 min

Lauri ja Henna puhuvat Kardashian-perheen ympärillä vellovasta pettämiskohusta sekä naisesta, joka käy suihkussa 7-10 päivän välein. Myös viikon "p*skaystävä"-palkinto jaetaan. Lisää uutisia osoitteessa Voice.fi.

Vessaharjoja ja parisuhdepulmia

torstaina 14.2.201917 min

Kata ja Emmi puivat tänään netissä ällötystä herättänyttä niksiä, jossa vessaharja käytetään uudelleen. Keskustelua kaksikon välillä herätti myös mies, joka kieltäytyi lainaamasta autoaan vaimolleen. Lisää uutisia osoitteessa Voice.fi.

Hollywoodin seksikohtaukset

torstaina 14.2.201912 min

Reija ja Lauri puhuvat tänään muun muassa vanhempien ihmisten seksikohtauksista Hollywoodissa sekä somen sekoittaneesta dokumenttisarjasta, joka kertoo sarjamurhaaja Ted Bundysta.